Geçen sene Temmuz ayında kol yüz bacak ve genital için lazere gittim 7 8 seans gittim bazılarina gidemedim toplam 12 seansti. Ordakiler seanstan önce kisaltip gelmemi söylemişti ben de öyle yapıyordum son 3 aydır gitmemiştim ve kıllar çok fazla çıktı hiç seyreklesme bile yoktu %10luk azalma bile. 2 hafta önce gittiğim kız uzatıp gelmemi söyledi bugünse tüylerim baya uzun bir şekilde gittim kız öylece yaktı genitali bile. Sizce her seanstan önce kisalttigim için mi bitmedi yoksa doğru sistem uzatıp da gidip yakmalariydi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben 12 seans gittim genital ve koltuk altım tamamen gitti ama yüzüm kollarım bacaklarım gitmedi şimdi tekrardan o bölgelere başladım
Her seans öncesi kisaltip mi gittin tıraş bıçağı ile
Evet tüm vücut traj ediyordum jiletle benşmkisi buz lazer senin
Özel bölgeme ikinci kez gitmek istedim eşim izin vermedi ama gitsem daha şyi olacaktı
Buz lazer değil benim ki. Ben de hep tras ediyordum kıllar uzayıp 2 hafta içinde dökülüyordu hep öyle oldu hiç azalma olmadı. Sizin yine azalmış benim %10luk bir azalma dahi olmadi
Ben epilasyona gitmeden alıyordum siz ne zaman aldınız
1 gün önce veya 2 gün önce alıyordum ama sanırım yaptırdığım yerin kalitesizligiydi bugün kısaltma yapmadan gittim ilk kez tüyleri yüzeysel yaktılar böyle sonuç alabilecek miyim bilmiyorum
O şekilde bende bilmiyorum peki hangi bölgende daha çok oldu dökülme
Hepsi gözle görülür şekilde aynı ama yüz bölgem sanırım biraz daha iyi gibi. Faullerim vardı orası biraz azaldı
Allahtan ben tesettürlüyüm yoksa bacaklaeım kollarım duruyor bazı yerleri
Eğer açık olsam direk jiletle aldığım için bacak kol belli olurdu
Aynen çok riskli jilet kullanmak. Lazere dahi gitsen hiç olmayan yere ya da ince tüye sürsen hemen kalinlastiriyor
Aynen öyle aen açıksan sıkıntı sen işin
Evet hemde beyaz tenliyim siyah da tüyler hatta kıllar olunca iğrenç oluyor hadi bacak vs neyse de kollar kötü duruyor maalesef
Bende beyaz tenliyim evet bende de aynı maalesef
İnşallah dökülür yani %50 oranında bitse dahi tamam ama o da yok birde seans sayim azaldı bana yeni ek paket açtırmami öneriyor orası. Benim kayıt olduğum paket 3 bölge 1000 TL idi ek paket 2300
😂 azından fayda göremedim ki çok para verince mi fayda göreceğim acaba
Haklısın valla ☺️ ben 2 bine tüm vücuda gittim şimdi 1300 tl verdim tekrwr gidecem kol bacak göbek göğüs ve yüz
Sizinki baya uygunmus 5 bölge için çok iyi fiyat, performansı da güzelse zaten kaçırılmayacak bir fırsat kese benimki de öyle olsada ben de kurtulsam şunlardan
😂
Aynen fiyat ıygun işmeden iyiydi ama tek sorun eşim 😂
Eşim izin verse bir daha gidecektim işte ☺️
Epilasyonda başına komik olay geldimi senin
Eşiniz kabul eder bence çünkü kim istemez ki eşinin pürüzsüz olmasını. Bence zamanla isteyecektir
😂 başıma ilk kez bugün geldi değişik bir şey bunlar bana uzatıp gelmemi yani tüyleri kisaltmadan gelmemi söylediler ben de öyle gittim çok da uzun değildi tabi tüyleri yüzeysel yaktılar genitali de her zaman jel sürüp yapardilar bu sefer öyle görünce normal yaktılar hala canım yanıyor 2 3 atışta her an ölecekmiskm gibi hareketler ettim kız da tabi tanıdık olunca o sekilde de görünce biraz tuhaf oldu
😂 senim var mı anıların böyle
Eşim bölgemi kızlar görüyor diye kıskanıyor benimde var ya benim anım tuhaf biraz ilk gün oldu ☺️ burdan değil eklesem özelden yazsam olur mu ☺️
Sustun
Çıktım eklemek istersen
Kızlardam kıskanacak kadar seviyor demek ki
😂 ya kusura bakmayın WhatsApptan mesaj geliyor o yüzden ona da cevap veriyorum geç dönüyorum ondan yani ayrıca size takip atıyorum
tamam ☺️
Hormonların fazla