Gece gece acıktım çünkü kahvaltıyla duruyorum. Hafif ne yenebilir bu saatte?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Meyve vs
04 Yorumla- 1 yıl
Aslında olabilir.
- 1 yıl
Bende meyve için az önce dolaba baktım dünden kal a doğum günü pastam kalmış onu götürdüm
- 1 yıl
Sağlıklı yaşların olsun.
- 1 yıl
Teşekkür ederim cümlemizin umarım..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- 1 yıl
Marulu ince ince kesip yoğurt ile karıştırmalısın. Beğeneceğine eminim.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim deneyeceğim bacım.
- 1 yıl
Afiyet olsun geri dönüşünüzü bekliyorum 🌺
Bimden cheddar 🧀 aldım, hamburger 🍔 ekmeği aldım, marul aldım, burger aldım bol bol bol mayonez ve bol bol da ketçap aldım tost makinesinde bir yapmışım mükkk 👌🏻👌🏻👌🏻😂😂 saatin önemi yok kanka.😂
07 Yorumla- 1 yıl
Ayyyy ama BİM bu saatte kapalı... Demek ki saatin önemi varmış 😔😔😔
- 1 yıl
Bu tarifinden sonra yarını bekleyeceğim demeyelim bakalım
- 1 yıl
Burger da BİM den mi
- 1 yıl
Burgeri a101 den aldım, normalde banvitin burgeri çok iyiydi ama getirmiyorlar 😅 gedik aldım, ciddi ciddi deneyeceksen anlatayım bak öyle yap sonra begenmezsin 😂tost makinesinde burgerleri tam pisiriyorsun, altına birazcık tereyağı atıyorsun, burgerlerin iki yüzüne de değecek ve tam pişecek, burası çok onemli. Bir hamburger için 2 burger kullanıyoruz, burgerler pişmeye yakın burger ekmeğini de kesip içine koyuyorsun o da ısınıyor, sonra alta koyduğun ekmeğin üzerine bir dilim cheddar, üstüne bir burger sonra bir cheddar daha, sonra diğer burgeri koyuyorsun. İkinci koyduğun burgerin üzerine marul, marulun üzerine bolca bol bol markalı mayonezden sıkıyorsun, biraz da bol bol markalı ketçap, sonra üst ekmeği kapatiyorsun, tekrar tost makinesinin içine koyup biraz bekliyorsun, ki cheddarlar tam erisin, sonra mükemmel hamburgerin hazır 👍🏻👍🏻👌🏻🍔🧀🤩🤩
- 1 yıl
Tamamdır deneyeceğim ama ne zaman denerim bilemiyorum, yazarım buraya yorumumu. Teşekkürler 😊
- 1 yıl
Ben varım.. Yersen :D
14 Yorumla- 1 yıl
Yenir OMEGA 5 hahahah😊 bir gidin işinize ya
- 1 yıl
Naapim... Bizimde canımız var.. Seninki gibi sıkılıyor :D
- 1 yıl
Canın sıkılıyor diye birine beni ye diyemezsin çünkü biri seni yer bu ben olmam ama biri yer. Onun için risk alma 🤣
- 1 yıl
Amaaan düşündüğün şeye bak... Dünyanın yaşına göre alt tarafı 1 saniyelik ömrün var.. :D
u
1 yılNoodle olabilir yoksa da peynir
10 YorumlaBi mercimek çorbası iyi gider be ablam
10 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tost hafif bir seçenek gibi duruyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Fazla yağlı olmaz mı teşekkür ederim tavsiyen için.
- 1 yıl
Ekmek arası peynir
02 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı gidiyorum mutfağa.
- 1 yıl
Afiyet olsun yarasın
- 1 yıl
Sucuklu yumurta
10 Yorumla İstediğini ye
10 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında