Diğer Büyüye inanmayan var mı? Büyü yaptıran var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Fal bi kademedir. O basamaktan sonraki kıdem büyüdür. Yapan yaptıran var mı? Büyüye inanmayan var mı? Büyü yaptıran var mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Çok geriyor bu konu beni ya 😁Yapan çok az insan vardır diye düşünüyorum ya öyle fal bakmak gibi sallanılacak bir şey değil sonuçta. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle değil fal büyüye ilk adımdır devamında istersin sürekli Yorumla Çikilatanın50tonu +1 yıl Benim kastettiğim fal herkes bakıyor sözde ama büyü dediğimiz şey daha ayrıntılı ciddi bir konu. Yorumla Çikilatanın50tonu +1 yıl Fal' bakmayı iyi bilen ehli insanlar cinlerle iletişim halinde o yüzden dediğine de katılıyorum zaten. Dediğim gibi ürkünç Yorumla Soran +1 yıl Korkunç olan büyü değil insanların içindeki kötülüktür Yorumla
aytenays Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Merhaba bana da bakarmısın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Baktım Yorumla Soran +1 yıl @velinurani instadan yaz Yorumla aytenays +1 yıl Yazdım Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Büyüye inanırım ama yapmaya ve yaptırmaya karşıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnancın gereği karşısın ama büyü bi ilimdir. Ne için yaptığına göre değişir. Ona bakarsan akpde müslümanım diyor ama yaptığı kirli işler ortada Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Büyü gerçek, yaptıran imansızdır. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaptırmayan kalmadı az yani nadir Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Sonuçta yaptıran kişi imamını sorgulasın, yerinde yeller ediyordur Yorumla Soran +1 yıl Öyle Yorumla
yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Fenerbahçe den büyük örnek var mı? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla yesilyarpak +1 yıl Ne var la Yorumla Soran +1 yıl Galatasarayın büyüsü daha çok Yorumla yesilyarpak +1 yıl Knk Fenerbahçe limisin Yorumla Soran +1 yıl Takım tutmam ben 😀 Yorumla yesilyarpak +1 yıl tamam fenerlisin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl uygun gördüysen dostum 👍😀 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnanmam ve yaptırmam. Yaptırmadım da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnanmadığın bişeyeye yaptırmam dediğine göre varlığını kabul ediyorsun 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana fal bakabilir misiniz 0 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyü nasıl bozuluyor peki Yorumla Soran +1 yıl Fal bakarık ücretsiz büyüyüde bozarız o da kolay dmden yazın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj gönderilmiyor takip ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ne zamaaaannnn bakicazz Yorumla Soran +1 yıl Telegramdan yazın @gnolc Yorumla Soran +1 yıl Fal diye yazın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Telegram kullanmıyorum ki maalesef Yorumla Soran +1 yıl @velinurani instadan yaz Yorumla
Kamboçyagülü Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sabah sabah aaa 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sabaha ne olmuş Yorumla Kamboçyagülü +1 yıl Evde tekim korkutucu Yorumla Soran +1 yıl Büyü gece yapılır rahat ol seni korkutmak istemeyiz Yorumla Kamboçyagülü +1 yıl Sen cin falan mısın amca Yorumla Kamboçyagülü +1 yıl Ya da büyücü Yorumla Soran +1 yıl Büyü yaparım fal bakarım bu kadar Yorumla Kamboçyagülü +1 yıl Korkutucu Yorumla Kamboçyagülü +1 yıl Ücretli mi? Yorumla Soran +1 yıl Sana ücretsiz olarak fal bakabilirim Yorumla Kamboçyagülü +1 yıl Hyr amca ben senden korkuyorum görüşürüz iyi günler Yorumla
doğuuuuuuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Tövbe tövbeeeee 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çek tövbeni sende bizdensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok geriyor bu konu beni ya 😁
Yapan çok az insan vardır diye düşünüyorum ya öyle fal bakmak gibi sallanılacak bir şey değil sonuçta.
Kesinlikle değil fal büyüye ilk adımdır devamında istersin sürekli
Benim kastettiğim fal herkes bakıyor sözde ama büyü dediğimiz şey daha ayrıntılı ciddi bir konu.
Fal' bakmayı iyi bilen ehli insanlar cinlerle iletişim halinde o yüzden dediğine de katılıyorum zaten. Dediğim gibi ürkünç
Korkunç olan büyü değil insanların içindeki kötülüktür
Merhaba bana da bakarmısın
Baktım
@velinurani instadan yaz
Yazdım
Büyüye inanırım ama yapmaya ve yaptırmaya karşıyım
İnancın gereği karşısın ama büyü bi ilimdir. Ne için yaptığına göre değişir. Ona bakarsan akpde müslümanım diyor ama yaptığı kirli işler ortada
Büyü gerçek, yaptıran imansızdır.
Yaptırmayan kalmadı az yani nadir
Sonuçta yaptıran kişi imamını sorgulasın, yerinde yeller ediyordur
Öyle
Fenerbahçe den büyük örnek var mı?
Var
Ne var la
Galatasarayın büyüsü daha çok
Knk Fenerbahçe limisin
Takım tutmam ben 😀
tamam fenerlisin o zaman
Sen nasıl uygun gördüysen dostum 👍😀