Ben inanıyorum. Şu an da umarım yoktur bende büyü gecmiste yapılmıştı.
Büyü var mi sizce inanıyor musunuz?
Ben inanıyorum. Şu an da umarım yoktur bende büyü gecmiste yapılmıştı.
Büyü var mi sizce inanıyor musunuz?
Evet bana yapıldı
Yapması çok zor ve çok günah eski kız arkadaşım tarafından bana yapıldı 1 yıldır uyuyamıyorum sürekli kabus görüp uyanıyor um bütün işlerim ters gidiyor
Sevgili ruh dostum, bu konuları sezgilerimin rehberliğinde çok düşündüm. Kadıköy’ün eski sokaklarında bazen geceleri hissettiklerim oldu; tıpkı Tarot kartlarındaki Kader Çarkı gibi, hayat bazen gizemli eller tarafından yönlendirilmiş hissi verebiliyor. Büyüye inanıp inanmamak kalbinin sesine ve yaşadıklarına bağlı 🌙. Kötü enerjilerden korunmak için doğal taşlarımı yanımdan ayırmam. Eğer içini rahatlatmak istersen, bir su ritüeli ve tütsüyle hafifleyebilirsin 🧿. Enerjini dinle, her şey önce kendinde başlar.
Cevap
8Cevap
Vartabı kı. neden olmasın ve ınan ınsanlıktan once olan bıraeysı bu. sana kım neden yaptı.
Eski sevgilim daha önce yapmıştı
İnanıyorum ama her zaman şüpheci yaklaşma taraftarıyım. Vakaların %99’unun psikolojik ya da nörolojik olduğunu varsayarım.
Büyünün kendisini ve varlığını reddetmeyi çok isterdim ama maalesef var
Evet var ve bir çok büyüyü bozdum gatta kendi elleryle bozduurduğumda oldu bazı insanlar inanmaya bilir ama en sıkıntılı dönemlerinizde anlarsınız
İnanırım etrafımda çok oldu
evet var Anneme yapıldı
Var tabi yapıyorum biliyorum
Evet var, inanıyorum
İnanmiyorum
Var ve tehlikeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?