Herkes burcunu biliyor iyi güzelde yükselenini kimler biliyor? Eğer ikiside zıtsa size yararı, zararı neler? :)
Benim burcum balık yükselenim ikizler.
Benim burcum balık yükselenim ikizler.
aslinda 4 burcun onemli hatta 5 dogum haritani belirrliyor... gunes yukselen ay lilith ve bayansa venus erkekse mars... mesela sen balik ikizlersin ama insanlar seni once balik olarak goruyor tanidikca baska biri oluyor cunku dogum haritan balik etkisinde olacak demek degil
Biliyorum, yükselenim atak, hareketli, neşeli dışa dönük mantıklı bir karakter olmasaydı ben bu melankoliyle dağda yanlız başıma kalırdım sanırım :D
:D :D benimde yukselenim balik ama koc olsun isterdim yalan yok
Diğer evlerindeki gezegenler etkiliyordur seni koçlara sempati duyduğuna göre venüsünde ya ateş grubu var ya da öncü gruptan bir burç var. Tabi bunlar tahmin :)
gunesim yay yukselen balik ay aslan venus oglak lilth terazi ^^
Ay duyguları, sıvıları yönetiyor... Bu arada doğru tahmin öncü çıktı venüste :)
sence nasil biriyim :)
aslan burcu ve akrep yükseleni, başa belayım yani :)
Biri dışa diğeri içe dönük iyi denge tatlı bela :)
Soruya ne hacet? Enerjini aldık canım benim :D
Aslandan egosunu alın geriye neyi kalıır kii? :) Biz seni böyle kabullendik. Herkes aynı olamazdı değil mi?
burcum terazi yükselenim kova 2 burcumda bilim adamlarının burcu ondanmıdır bilemiorum. çok seçici davranıyorum. o yüzden ortamım kısıtlıdır çok.
Ben Oğlak
Yükselenim Akrep
Sapıklığı akrepten almışım ^^
Kin ve intikam da en büyük zararları :/
En iyi görüş için teşekkürler
Cevap
4Cevap
Burcum aslan yükselenim akrep oldukça tehlikeliym hosuma gidiyor cekicilik karkisida var tabi :)
Burcum aslan, yükselenim yay. Bil bakalım ben kimim.
Ateşli kovboysun :>D
Biraz detay veremez misin, yükselen yay olunca ne oluyor mesela?
Dürüst iyimser hareketli bir havada olmalısın, biraz daha gerçekçi sanırım biraz havalı bir görüntün var sanırım. Gezmeyi seviyorsunuz ve romantizm sizi bayıyor. Yani düşüncelerinde aslanın verdiği bir sabitlik , davranışlarında yayın verdiği bir uyum ve hareketlilik olmalı.. bu kadar :)
Dürüst iyimser hareketli olduğum doğru.
Havalı kısmına yorum yapamayacağım dışarıdan bakınca insanlarda nasıl bir izlenim oluşturduğumu tam olarak bilemem, ama dış görünüşüme özen gösteririm her zaman.
Gezmeyi pek sevmem, romantizm beni baymaz :)
Sonuncusu da doğru, sabit fikirliyimdir ama davranışlarım daha sıcaktır.
Yorum için teşekkür ederim.
Aslan , yükselen Boğa..
burcum balık yükselen de balık -,- lanet olsun.
Şiirlerini okuruz yazarsan (balığa balıkların işitselliği gelişmiş oluyor genelde), Allah başka dert vermesin :))
Burcum yay yükselen yay :)
O zaman sorun yok.. İçin dışın bir :)
Burcum balık yükselenim aslan
Balığın kararsız hallerini aslan sabit tutuyor, içe dönük yapımız var balıklar olarak büyük ihtimalle aslan burcu göz önünde bulunmayı seven aktif bir kişilik veriyordur. İçimin duygusal olmasına bakma hadi tango yapalım gibi birşey :))
Yükselenler ikili ilişkilerimizdeki rolleri etkiler diyebiliriz.. Yani davranışların , tepkilerin , hareketlerin konuşmalarının bir kısmı bununla alakalı.. Hislerin düşüncelerin yani bedenin içindeki ruhsal olaylarda iç burcunla alakalı..
Evet :) bir nevi..
Bende bileydim keşke ama bilmiyorum
Yengeç yükselenim koç ne oluyor yani
Merhaba patron oluyor :) en göze çarpan özelleğin liderliğin , yönetim sende hadi hayırlısı.
Sana bişey sorabilir miyim bu tip şeyleri biliyorsun sanırım teyit etmek için 26/06/1986 gece 00.30 doğru demi 25 i 26 ya bağlayan gece
Yükselenimi doğru hesepladım demi
Evet doğru :) uzman değilim ama diğer ikizler gibi her konuda bilgim var neredeyse..
Çok teşekkür ederim alakanız için
Rica ederim :)
İçim akrep dışım aslan
Soru : Aslanlar akrepler kadar kıskanç, korumacı, gözüm üstünde havasında olmuyorlar... Sen nasılsın? Dengeliyor mu dış burcun seni?
Hımm anladım :)
Aa tam tersim bu benim
boğa burcuyum yükselenim yengeç :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar