Bir kaç yıldır İngilteredeyim. Buradaki eğlence, sakinlik, saygı, insan hakları ve maddiyat olarak o kadar güzel istikrar varki ülkeye daha girer girmez o sakin enerji sizi sarıyor.. Çıplak kadınlara dönüp bakan yok, laf atan yok sokakta neden elinde bira şişesi var diye karışan yok. Zaten müslümanada baş örtülüyede saygı var. İş yerinde sakal saç zorunlulugu yok imajını isteğin gibi yapabilirsin. Sokaktaki güvercinler bile tokluktan ördek gibi irileşmişler. Geceleri sokakta tilkiler gezer zararlı diye öldüren yok. İnsanlar soğuk havada öyle ama sizi kimsenin kazıklamicağını biliyorsunuz. burada Türk türkten çekiyor yine.
Türkiyenin güneşi ve doğası elbet daha iyi ama toplumunu ve iş hayatını hiç özlemedim. Çünkü ülkedeki cehaleti, eğitimsizliği, yobazlığı ve ülkenin yabancı istilasında olduğunu gördükçe buradaki huzuru bulamayacağımı bildiğim için tercihimi burdan yana seçiyorum. Bir haftalık maaşımla elektrikli bisiklet 40 pounda nike ayakkabı ,3 pounda burger eti ve 10 pounda pantolon alabiliyorum. Tek eksi yanı kiralar pahalı oda Londra için.
Keşke ülkemizde durumlar daha iyi olsaydı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende almanyadayım ama türkiyemi hiçbiryere degismem
Değişemediğin için almanyadasın zaten...(yersen)
Gel değişelim sen Türkiye ben Almanya iyi anlaşacaz diye umuyorum sen millet sevdalısına benziyorsun
Abi senle daha gecen sene kavga ettik sitede aw turkiyedeydin ne ara nasil gittib
arada bi trye geliorum
Nasil gittin londraya ne is yapiyorsun peki
bulgar üzerinden gittim bir sürü iş denedim şu an kasiyer gibiyim
Bundan sonraki hayattinda inş hak ettigin gibi yasarsin bir turk vatandasi olarak. Bizler yasayamadik o huzuru , ozgurce yasamayi bile cok gorduler bize abi
valla hak edildiği gibi yönetiliyor herkes türkiye halkının kapasitesine bak (çoğunluğa) bunu hakediyorlar.. halinden memnunlar fakirliği sömürülmeyi hak görüyor kendine üstüne üstelik fakirlik istemiyorum diyenede sus diyorlar.. kurandan bir alıntı yapayım ''aklını kullanmayanların üstüne allah pislik yağdırır''
Avrupa oralara kolay gelmedi Britanya bile çok bedel ödedi kendi düzeninde
Ahahag ben de geliyom 😁
Gel kardesim burada garson bulasıkcı bile olsan rahat olursun
ne mutlu size
Bizi kıskanıyorlar, avrupa dinsiz
Buraya gelince Türkler, pakstanlılar, hintller, araplr ve zencilerin kültür olarak ne kadar benzediğini ve eğitimsiz olduğunu çok iyi gördüm. Hepimiz diğer insanlara karşı çok saygısısız
kurban ol onlara.
Yaptığın yorum bile seviyeni ne kadar bariz kanıtlıyor boş bi ego vecok bilmişlik içinde toplumumuz
Etin kilosu olmus 350 tl puahahahhshshehehwheheheheheh
@Ejjejejuuy olsun maaşımız da artıyor çok şükür
Jshsjshsjshsjshshsjshhshshshshshshshshshahsgshgsysgsgsgshshshdhshgs primat
Herkes hak ettiğini yaşasın yuce allah amen
@Ejjejejuuy herkes senin gibi asgari ücretli değil ben hemşireyim kocam uzman doktor 100 bin lira giriyor eve ;)
yalanını yesinler uzman dr arkadaslarım var sevgilimde hemsire ikisinin maasını toplasan 50 bin anca
Bir hemsireye göre fazla havalisin askoooi ahshshshshsh sinavda ilk 70bine girememissin zortt
dr. lar 100 bin aldıgı için ülkeyi terkediyor zaten
Uahahahahs bu hemsire bile degildir mkkkk anca evde got buyutup doktor koca hayalleriyle sitede hayal dunyasinda yasiyor
özelde cerrah. kudurmayın vasıfsızlar
işte bu kafadan bahsediyorum ben buraya gelipte kurtulduğum için.. şu gizli ablanın sohbetini görüyor musun? diyorki kudurmayın vasıflar şu kadar para kazanıyorum çatlayın patlayın ölün geberin kurban olun bize falan... bu tip davranışlar türkiyeyi bitirdi çünkü insanlığın bittiği yerde sonradan görme çekememe hasetlik kıskançlık ve kibir şeyler başlar.. buradaki doktorlara hemsirelere bakıyorsun kimse paradan konusmuyor kimse bir digerine çatla patla demiyor belirli bir saygı var insanlık var bunlarda türkiyede birbirini yiyor.. eğer bu abla hemsireyse eşide doktorsa (ki inanmıyorum ) çok vahim türkiyedeki doktor ve hemsireler bu kadar görgüsüzse geri kalan napsın
ayol susun ne kafa ütülediniz