Yurtdışından Türkiyeye bakınca ne kadar kötü görünüyor biliyor musunuz?

Bir kaç yıldır İngilteredeyim. Buradaki eğlence, sakinlik, saygı, insan hakları ve maddiyat olarak o kadar güzel istikrar varki ülkeye daha girer girmez o sakin enerji sizi sarıyor.. Çıplak kadınlara dönüp bakan yok, laf atan yok sokakta neden elinde bira şişesi var diye karışan yok. Zaten müslümanada baş örtülüyede saygı var. İş yerinde sakal saç zorunlulugu yok imajını isteğin gibi yapabilirsin. Sokaktaki güvercinler bile tokluktan ördek gibi irileşmişler. Geceleri sokakta tilkiler gezer zararlı diye öldüren yok. İnsanlar soğuk havada öyle ama sizi kimsenin kazıklamicağını biliyorsunuz. burada Türk türkten çekiyor yine.

Türkiyenin güneşi ve doğası elbet daha iyi ama toplumunu ve iş hayatını hiç özlemedim. Çünkü ülkedeki cehaleti, eğitimsizliği, yobazlığı ve ülkenin yabancı istilasında olduğunu gördükçe buradaki huzuru bulamayacağımı bildiğim için tercihimi burdan yana seçiyorum. Bir haftalık maaşımla elektrikli bisiklet 40 pounda nike ayakkabı ,3 pounda burger eti ve 10 pounda pantolon alabiliyorum. Tek eksi yanı kiralar pahalı oda Londra için.

Keşke ülkemizde durumlar daha iyi olsaydı.

Güncellemeler
+1 yıl
bugün ejder meyvesi aldım 3,99
Yurtdışından Türkiyeye bakınca ne kadar kötü görünüyor biliyor musunuz?