Üzüntüsünden kalbi ağrıyan bi insana tavsiyeniz ne olur 🙂?
O kişi benim..
O kişi benim..
Öncelikle ne için üzüldüğünü sorup empat yaparım. Sonra üzülmemesini kendisine zarar olur.. Üzgün olduğum durumları geride bırak anı yaşa ve mutlu ol.
Elimde değil ablam😔
Aslında elinde biraz azim. Ne zaman dertleşmek istersen kardeşim
Tesekkurler ablam
Rica ederim kardeşim
Cevap
0Cevap
Bir ağrısı kesici alıp stresten uzak durmanın yollarını aramasını tavsiye ederim.
Ağrı kesici, bu güzel bi tavsiyeydi. Tesekkurler 👍
Hic aklima gelmedi bu bu nasil aklima gelmedi
O bende de var stres sıkıntı yapınca hem kalbim hem de vücudumun sol tarafı ağrıyor. Yapılacak tek şey üzüntü veren stres yapılan şeylerden uzak durup vücudumuza iyi gelecek şeyleri yapmak
Haklısın ama insan huyunuda değiştiremiyo
Öyle de seni üzen kişileri hayatında tutunca sadece fazlalık oluyor. Seni üzen bir olay varsa da uzulsen dahi neye çözümü olacak ki
Etrafımda değil ama aklıma onu nasıl yapıcaz 😔
Aklımda
Aklını başka şeyler ile meşgul ederek :)
Deniyorum inan deniyorum..
Ama yine bi boşluk oluyo aklıma geliyo
Sende o boşluğu yaratma üzülmek hayatın doğasında var ama mutlu olmak iyi olmakta aynı şekilde. Ve bu en çok senin elinde sen birileri için uzulurken sen onların ne kadar umrundasin? Ya da sen bir şeylerin ardından üzülürken belki de hayatta çok büyük fırsatları kaciriyorsundur
Dogru kafam dagilsin diye o kisi aklima gelmesin diye baskalariyla konusuyorum ama en fazla 1 hafta suruyo sohbetimiz
Başkaları ile konuşmak çözüm değil ki böyle ancak kendini kandirirsin o boşluğu anlık doldurursun. Önemli olan var olan şeye alışıp kabullenip yoluna bakman
Üzülme bu dünyaya bir kez gelme ve yaşama hakkın var
Öyle ama kaldıramıyo bünye
Her ne için üzülüyorsan üzülmeye devam et acını sonuna kadar yaşa. Üstünü kapatıp geçiştirme. Eğer üstünü kapatıp devam edersen geri kalan hayatında en ufak bir hatıra da yerle bir olursun. Her duyguyu dibine kadar yaşayın kızlar.
Kizlar derken erkegim ben
Tamam kizzzz😂😂😂😂😂
Allah'a sığın. Kalbime hissizlik hakim olsun de. Oluyor. Canı gönülden iste
Bu kadar duygusal olmamasını
Elinde olmayan bir mekanizma var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?