Güncellemeler
+1 yıl
Birileri böbrek satmaktan bahsediyor lütfen geniş düşünün teklif aldınız aynı gün gittiniz yok iki tarafta tanıyacak iki taraf içinde uyum güven olduysa gidilecek. lütfen biraz geniş düşünün. teklifi aldınız hadi geliyorum gidiyoruz diye bir olay degil bu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kimseye güven olmaz. Kesin bana 15-20k verip sonra böbreklerimi satardı 😆 kaz gelecek yerden tavuk esirgememek misali.
Kızma ama çok dar bir görüş. böbrek satacak birisi böyle bir teklif yapmaz. üstelik bugünden yarına gidilmeyecek tanıyacaksın bakacaksın nasıldır kimdir herseyini bileceksin güven olursa gideceksin. bunu yapacak birisi kendini bu kadar tanıtmaz yani.
Saygı duyarım ama ben güvenmezdim yine de. Ne bileyim kendini olmadığı biri gibi tanıtmadığını. 🙂
Böyle düşünürsen kimse evden çıkmasın açıkca yazdım. olumsuz düşündükten sonra hertürlü birsey bulunur
Ya kimse kimseye durduk yere o kadar para vermez. Herkes çıkarına bakar, bilmem anlatabildim mi 🙂
Size ne desem boşa gerçekten hep birsey buluyorsunuz
🤷♀️
Bana dokunmayacaksa güvenilirse bir ihtimal ama güvenmem
Teklifi aldın gittin yokki tanımadan iki tarafta gitmez zaten
Boyle bir teklif almadım akşamda red edebilirdim. İnsanlara güvenmiyorum 15-20 bin TL ye benim böbreğimi satmiycaklarini nerden bileyim? Heleki bu ulkede
Kızma ama çok dar bir görüş. böbrek satacak birisi böyle bir teklif yapmaz. üstelik bugünden yarına gidilmeyecek tanıyacaksın bakacaksın nasıldır kimdir herseyini bileceksin güven olursa gideceksin. bunu yapacak birisi kendini bu kadar tanıtmaz yani.
Yok biri neden böyle teklif yapsın
Yazdım size
Genis olsaydim olurdu
Gitmem