Merhaba arkadaşlar herkes gibi benimde travmalarım var ve dertleşmek istiyorum insanların bazen en yakınlarına anlatmaktan endişe edebileceği şeyler vardır bunu tanımadığınız birine anlatmak daha kolaydır. Babam yerine koyduğum bir insanı kaybettim , narsist biriyle birlikteliğimiz oldu yanlış anlaşılmasın ona bu tanıyı ben değil uzman psikologlar koydu. Ailemle ilişkim hiçbir zaman iyi olmadı her türlü şiddet gördüm. Şimdi başka biriyle evlilik yoluna girdim ancak endişelerim tamamlanmadı genel olarak konuşabileceğim birilerini istiyorum ne yapmalıyım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yazabilirsin dinlerim ama çözümü sen bulucaksin sonunda
Diğer konular cok uzun açıkçası ama bu konuda belki akıl danışabilirim. Eski erkek arkadaşım nişanlandığımı öğrenip beni aradı ben açtığımda her zamanki gibi evlenme gibisinden konuşma yapmaya çalıştı kapattım cevap vermeden ve numaramı değiştirdim. Ancak şimdiki nişanlımın eskiden sevgili mi olsak diye çevresi tarafından düşünüldüğü ve konusunun açıldığı kız arkadaşıyla hala muhabbeti var ve bu beni rahatsız ediyor. Kız nişanıma da geldi ve herkes bana sordu kızı cünkü nişanımda nişanlımın tabiri caizse yanı böyle omuzlarına başlarını yaslamalı falan oynadılar. O kızı istemediğimi söyledim nisandan sonra bana sadece çabalıyorum eskisi gibi samimi değiliz diyor ben tamamen gitmesini istiyorum çünkü bu bende endişe oluşturuyor ne yapabilirim
Haklı endişelerin var ona bunu açıklayabilirsin ya da kısasa kısas yapmalısın anlaması için
En basitinden, bu arada eski erkek arkadaşım bir şirket sahibiydi ben de mühendisim nişanlım özel bir şirkette çalışıyor bu konular benim için önemsiz ancak devamlı maddi konularda ben ön planlarım gibi hissediyorum bir insana 10 varsa evlenmek için 5 katabilir 10.000 varsa 5.000 katar ancak ben bunu göremiyorum. Beni bir arkadaşının eşine bıraktı geri dönüşte nasıl gelicemi sorduğumda gece o ıssız yolda yürü dolmuşa geç dedi. Kendisinde araç var bu arada keyfini bozup almak istemedi. Nakit taşımadığını bilir ve bana taksi de yollayabilecek durumda ancak hiç sormadı bile bende telefonu kapatıp taksiyle kendim gittim eve gittin mi diye bile sormadı. Bu tarz hareketleri benim gözüme batıyor artık.
Baştakinden bahsetme sebebim kendine kıyaslama yapması maddi durum olarak. Ama ben maddi bişey talep etmedim yalnızca düşünülmek istedim.
Gözüne batması gerekiyor belki de çünkü çok sinir olman gereken olaylar bunlar hafife alınmayacak olaylar bir de sevgilin değil nişanlın yani geleceğin olacak insan. Bir kez daha gözden geçirmelisiniz belki de
Ona izn vermiyor en yakın erkek arkadaşımı tamamen hayatımdan çıkardı
Senin adına üzgünüm ama henüz yolun başındayken dönmek dönüşü kısaltır 🤔
Tüm çevrem aynısını söylüyor acaba doğru kişi değil mi endişesi yaratıyor bende çünkü defalarca aldatıldım kendisi de bunu biliyor ha ondan şüphem yok ancak bu kız benim aklımı çok karıştırıyor
Şüpheyle yaşanmaz şüphen olmasa gecenin bu saatinde burada bu soruyu sormazdin. Hayır kendin yürü mevzusuna ben daha fazla takıldım mesela ufak detaylar büyük sorunlar doğurur
Evet bana da şaka yapıyo gibi geldi dolmuş 30 dakika yürüme mesafesindeydi ve saat geçti takside bile endişeyle oturdum çünkü taksici devamlı muhabbet açmaya çalıştı. Yani ben anlamıyorum bir erkek korumacı olması gerekmez mi
Şu anı geçtim ileride evlendiğin zaman bunu yapan eşin olunca kaldırabilir misin acaba
Ben kavgacı bi insan değilim daha cok uzlaşma taraftarıyım bu konuda ona kırıldığımı belirttim sakin bir dille sonucunu görmedim
Aile büyüklerinden yardım al
Evlenince kaldıramam elbette beni de korkutan bu
O zaman her şeyi karşına alıp konuşmalısın. Tek tek anlatmalisin olayın ciddiyetini kavramalı çünkü evlenmenin sorumlulu çok fazla
Bir kez daha deneyeceğim bunu bana karşı yaptıklarını anlatacağım
Evet kendin için değil sizin için yaptığını anlamasını sağlar
Umarım anlar düğünümüze az kaldı 3 ay var yaklaşık insanlar masadan dönüyorlar bunu farketmeli
Evet ama bazı şeyleri göz göre göre onaylama düzelir demekle düzelmez çünkü
Bence o kişiyle evlenmeden önce tekrar düşün. Bana mantıklı gelmedi onun yaptıkları
Bana da bişey var bu işin içinde düşüncesi veriyor
Çok saçma onun yaptığı
Bence o gün bırakmalıydın onu. Yanlış şeyler bu
Bana çok garip geliyor bugün doktor doktor gezdim hasta oldum artık nişanlıyızda evimize gelip gidiyor elbette normalde bugün gelmesini bekledim çünkü çok kötüyüm kendime devamlı ilaç yaptım terledim dinlendim o arkadaşlarıyla gelmedi bile bakmaya beni
Saçma
Nerden buldun bunu
17 yaşımda tanımıştım arkadaştık sonra tekrar bir araya getirdi hayat
O kadar sene tanıyamamışsın demekki. Profildeki yaşın doğruysa
doğru yaşım evet çok aşırı konuşmuyordukki ben farklı bir ilde üniversite okuyordum
Devam etmek mi istiyorsun o kişiyle
Evet çünkü çok emek harcadım diye düşünüyorum bu ilişkiye
Bi söz var zararın neresinden dönsen kârdır diye. Hayatını kötü etkiliyorsa, boşuna emek vermişsin, sonrası daha da kötü olabilir. Düşüncem bu
Herkesin dertleşmeye ihtiyacı var ama biraz yanlış adrestesin. Çevrenden falan arkadaş edinmeye çalış onlara anlat dertleş.
Arkadaşlarıma gram güvenim yok maalesef. Hele arkadaş yüzlülere çok fazla ihanet gördüm.
Maalesef öyle doğru diyorsun ben de ayni durumdan muzdaribim ama kimse de kiksenin derdini çekemiyor çünkü herkes dertli. Ya bi çıkar bekliyorlar ya da karşılık istiyorlarm
keşke karşılıklı bekleselerdi en son en yakın arkadaşım yıllarca annelerin bile ekmeğini yiyen benle uyuyan kız eski narsist sevgilimle sırf zengin diye flörtleşip yattı
Ne diyeyim Allah başka dert vermesin. Benim de dertlerim var aslında..
Dinleriz
anlatabilirsin bana abi de diyebilirsin.
Diğer konular cok uzun açıkçası ama bu konuda belki akıl danışabilirim. Eski erkek arkadaşım nişanlandığımı öğrenip beni aradı ben açtığımda her zamanki gibi evlenme gibisinden konuşma yapmaya çalıştı kapattım cevap vermeden ve numaramı değiştirdim. Ancak şimdiki nişanlımın eskiden sevgili mi olsak diye çevresi tarafından düşünüldüğü ve konusunun açıldığı kız arkadaşıyla hala muhabbeti var ve bu beni rahatsız ediyor. Kız nişanıma da geldi ve herkes bana sordu kızı cünkü nişanımda nişanlımın tabiri caizse yanı böyle omuzlarına başlarını yaslamalı falan oynadılar. O kızı istemediğimi söyledim nisandan sonra bana sadece çabalıyorum eskisi gibi samimi değiliz diyor ben tamamen gitmesini istiyorum çünkü bu bende endişe oluşturuyor ne yapabilirim
sizin bu durumunuz hem senin eski erkek arkadaşının hem de nişanlının konuştuğu kızın çok zorlarına gidiyo. içleri içlerini yiyo. bunu söyle nişanlına. bizim birlikte olmamız bu kızın zoruna gidiyo de. kıskançlıktan kuduruyo bu de. yani o tavırlar o yapmacık hareketler bunlar hep numara de yani. böyle olmaz bak biz evlenicez yuva kurucaz de. sen bu durumu git kıza anlat bir daha görüşmeyin eğer sen konuşmucaksan ben konuşucam de.
Ben kızla konuştum kendini benim yerime koy istemiyorum diye konuşmadılar bir süre sonra benimki ısrar edip tekrar konuşturdu kızla 3 ümüz baya konuştuk yani şaka gibi beni muhatap etmesi bile
bu kızla konuşursan ayrılırız de. sert yap. ayrılsan da kimse bir şey diyemez zaten geçerli sebeplerin var. onun ailesi falan gelip nooldu kızım diye sorarlarsa durumu anlatırsın kimse bir şey diyemez sana. çok sıkma kendini boş ver.
bunu söyledim nişanlıyız sonra bana değiştin deme o kızı istemiyorum gelmemek düğünümüze dedim sana ne yaptı diyo bana
yani ben sana bunun devamını söyliyim. sen normal olarak o kızı istemiceksin sen istemedikçe o kız mağdur olacak sen suçlu olacaksın. yani maalesef mağdurlarda kıymete biner bir süre sonra. insanın psikolojik olarak bu yöne doğru gider yani duyguları. ona göre işte yani bu böyle gitmez.
Bu mağduriyeti ben kendimde yaratmaya çalışacağım en son kızın benle başbakan konuşmalarını ses kaydı alacağım olmazsa
nişanlına söyleyeceksin ne münasebet yaa bu ne aymazlık. hayat böyle geçmez aklını başını topla. ömürboyu bu düşüncelerle yaşayamazsın ızdırap çekersin. koskoca adam aklı var fikri var çocuk oyuncağımı bu işler. çöz bu işi git kızı falan döv gerekirse inceldiği yerden kopsun.
istersen dertleselim buyur
ayrıl yoksa aldatılırsun
Ararsan bulamazsın
Konuşmak ister misin?
Endiseni kendisine anlat biraz cikisman gerekiyor bu konuda kendisine
Deneyeceğim tekrar son çare olarak
Tamam olur
İlaç kullanma
Ölüm sonrası tramvam için ilaç kullandım beni daha kötü yaptı.
Bizimxe var
Evet dediğim gibi herkesin var önemli olan nasıl çözebileceğimiz.
Yardimci oluruum