Elit bir sitede oturuyoruz annem kapalı ama bayramda gelen herkes sarıldı yanağını öptü bu normal mi sizce yoksa amaç mi farklı annemde bir şey demedi daha çok olmadı bu siteye geleli ama biz elit bir aile değiliz normalde fark bu?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben mi fazla yanlış anladım kastım sizce
Elit bir sitede oturuyoruz annem kapalı ama bayramda gelen herkes sarıldı yanağını öptü bu normal mi sizce?
Ne gibi bir amaclari olabilir ki? Dinen uygun degil tabiki ama kimsenin kotu bir niyetle yaptigini düşünmüyorum
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bizde burada daha çok yeniyiz ve gelen erkekler hep sarıldı normalde site elit ve açık insanlarla dolu annem kapalı ve ona rağmen yanağını öpen çok oldu bilmiyorum normal mi ben mi fazla kastım diye düşündüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne gibi bir amaclari olabilir ki? Dinen uygun degil tabiki ama kimsenin kotu bir niyetle yaptigini düşünmüyorum
Bizde burada daha çok yeniyiz ve gelen erkekler hep sarıldı normalde site elit ve açık insanlarla dolu annem kapalı ve ona rağmen yanağını öpen çok oldu bilmiyorum normal mi ben mi fazla kastım diye düşündüm
Elit bir site demişsin, niyetlerinin kötü olduğunu düşünmüyorum fakat senin huylanman gayet normal annen sonuçta
Peki herzaman mi böyle olacak sizce olması iyi bir şey mi yanlış mı anlıyorum
Ben şahsen tasvip etmiyorum, kadınların yanak yanağa öpüşmesi bayramlaşması gayet tabii fakat erkeklere noluyor
Öyle ne bilim gelen giden öpüyor du zaten çok erkek geldi baya yüzünün her yeri öpücük oldu
Bu şekilde oldu konuşalım durumu
Nesini konuşmak istiyorsun yani izin verme bence hop hayırdır filan diyebilirsin
Öylesine konuşmak isterdim
Dedemin nokiasi daha az kasiyor canim
Çok mu kasmisim normal mi yani
Normal kanka bayramlasiyolar seni gelip opmuyolar mi sarilmiyolar mi sana
Öpüyor da ne bilim gelip beni karısı öpmedi ama adam mesela annemi öptü
Soyle opsun o zaman bayramlasirken sarilmak ve opmekten daha dogal bir sey yok
Ne bilim kendi öpsün ben nasıl diyim ama annem kapalı o derece öpülür mu normal mi
Ne biliyim ben bence normal optu sen abartiyob
Arkadaşa vs söyledim hiç normal değil diyor
İstek atsam bir mesaj atar mısın bir şey diyeceğim
Atarim
Olur istek attım nick Kaan... Diye