Sadece evler şu an 20 milyon TL ediyor. Alabilirsen al ama biz satmıyoruz şimdilik. Antalya'da başka evlere bakabilirsin. Sidik yarıştıran da sensin. Bence açlıktan ağzın kokuyordur 😄
Babamın bir şirketi var dedemden kalma soyumuz zenginlerden geliyor Almanyada İsveçte evimiz var özel jetimiz var daha sayamadığım şeyler benim amacım burada benim kendi hakkımla kazanmadaklarımı sayıp hava atmak değil
Zenginlik demek bütçe geliri düşük insanlara hava atmak ezmek değil o insanlara yardım etmek en azından gönüllerini hoş edip dualarını kazanmak ailen keşke ilk para ile değilde kültürel olarak zenginlik kazandırsaydı
Evet yörük olduğum doğru ama bu çocuk uyduruyor. Klasik almancı çoğunluğu cahil oluyor. Antalya'da karşılıyorum bazıları ile. 3 kuruş euroları ile hava atmaya çalışıyorlar hahaah. Iykkk
Hâlâ derdiniz para ben kültürel diyorum siz hâlâ yok böyle şöyle nerde oturuyorsun bi ara sizi ailemle akşam yemeğine davet ediyorum eğer gelecek bir arabanız yok ise ben özel şöförümü yönlendiririm
Ya bir almancı en fazla ne kadar kültürlü olabilir ki? Antalya'ya gelmeyin lütfen. Kalite düşürüyor. Mesela ben Almanya'ya hiç girmiyorum çünkü görmeye değecek bir yer değil. İklimi, denizi tam varoş seviyesi
Ahahshhssshsjshhs aynen aynen 2 evim var yazmışsın ya bizde 6 tane be yavrum he bide zeytin ve üzüm bağlarımız ailede 3 araba 2 motor annem doktor babama peder diyorum bakma oda gardiyan anladın mı yeterli mi ezik seni
Sizin anlama kıtlığınız da var. Antalyanın kaliteli bölgelerinde sahile yakın evler kaç para bir bakın bakalım. Tabii siz fakir olduğunuz için bilmiyorsunuz.
Sen ne cahilsin bi kızsın yaa çocukluğunda gerek ailen gerek asla sevilmediğin arkadaş ortamından ötürü şu an oluşmuş bi travman var ki burada zenginim ben param var benim diye saçma sapan konuşuyosun olmayan paranla ego tatmin etmende çokk komik ya ahahhha
Bu gece kafasında senaryo kurmuş bence dedem şu tarlayı satmasaydı babam şu mevkide olsaydı falan gerçekten sabah sabah saçma komik bir espiri yapıyorsunuz
Ben söylememiştim ki. Bak soruda yazmıyor. Ama senin gibi kompleksli olan kişiler yüzünden oldu. Hahaha bu durumlara o kadar uzaksınız ki, antalya'da ev fiyatlarından bile haberiniz yok.
Allahım bu kadar cahil olunmaz kafayı yicem ya , he bu arada sen bu kafayla mimarlık falan da okuyamazsın boş sallamışsın he okuyosan da özel belkii bursuz falan
Bak kızım özendiğin hayatları asla yaşayamıcaksın hele bu kafayla hiç sana tavsiyem yaşayamadığın bu hayatı yaşıyomuş gibi kurgularsan sonun feriha olur ben söyleyeyim shshsbssbbd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çok egoist ve hiç ölmeyecekmiş , kendini bir şey sanıyormuş gibi yaşıyorsun amaçsızca. İyi ki senin gibi değil her insan.
Allah yardım ediyor onlara, hani o küçümsenilen tek ilah.
Benim gibi bir fakirle aynı dünyada yaşamaya gücünün yetememesi nasıl bir duygu
Ablam kudurtmak istiyor birilerini. Fakirlik kötü evet, cennet için bile para gerekli.
Yasıyoruz işte yasamak denirse Allah yardımcımız olsun
Fakirler değilde parası olmayan yani
Zenginlerde fakir olabilir biraz edebli olalım:)
Yaşayamıyoruz. Diğer soru?💅
Fakirlikten dolayı mı yoksa başka sebep mi
Fakirlik maalesef😔🥺😔🥺
Soran baban ne iş yapıyor acaba
2 tane kirada evimiz var zeytin ve portakal bahçemiz var. Kamuda mühendis şu an
O 2 tane evini de zeytin portakal bahçenizde satın alırım çok büyük konuşma o yüzden aşkom sidik yarıştırma küçük zengin
Kaos ve kavga, heyecanlandım💅
Sen heyecanlan diye zaten senin görüşüne yazdım bebiş 💅
Sadece evler şu an 20 milyon TL ediyor. Alabilirsen al ama biz satmıyoruz şimdilik. Antalya'da başka evlere bakabilirsin. Sidik yarıştıran da sensin. Bence açlıktan ağzın kokuyordur 😄
Babamın bir şirketi var dedemden kalma soyumuz zenginlerden geliyor Almanyada İsveçte evimiz var özel jetimiz var daha sayamadığım şeyler benim amacım burada benim kendi hakkımla kazanmadaklarımı sayıp hava atmak değil
Zenginlik demek bütçe geliri düşük insanlara hava atmak ezmek değil o insanlara yardım etmek en azından gönüllerini hoş edip dualarını kazanmak ailen keşke ilk para ile değilde kültürel olarak zenginlik kazandırsaydı
Al işte yörük, adamın Alamanyalardaaa Zivitzerilandlarda evi varmış.
Estağfurullah benim değil babamın onlar 🙂
Evet yörük olduğum doğru ama bu çocuk uyduruyor. Klasik almancı çoğunluğu cahil oluyor. Antalya'da karşılıyorum bazıları ile. 3 kuruş euroları ile hava atmaya çalışıyorlar hahaah. Iykkk
Hâlâ derdiniz para ben kültürel diyorum siz hâlâ yok böyle şöyle nerde oturuyorsun bi ara sizi ailemle akşam yemeğine davet ediyorum eğer gelecek bir arabanız yok ise ben özel şöförümü yönlendiririm
Hanfendi bu sizin içinde geçerli 🙂
Ay ben de geleyim kız yörük gidelim💅🌸
Ya bir almancı en fazla ne kadar kültürlü olabilir ki? Antalya'ya gelmeyin lütfen. Kalite düşürüyor. Mesela ben Almanya'ya hiç girmiyorum çünkü görmeye değecek bir yer değil. İklimi, denizi tam varoş seviyesi
Kız bu peşmerge kılıklı birisidir muhtemelen. Zengin falan da değildir zaten. Başımıza bela olur 😂
Almancı olduğumu söylemedim ben rizeliyim
Konumları atın dilediğiniz saate ve gerçekleri görün mademki bana inanmıyorsunuz
Oha bir de rizeli. Hem almancı hem rizeli. Bizden çok daha zengin olsanız bile umrumda olmaz 😄
aşko böyle deme, ben de boyle dedim karadenizli geldi sicti agzima
Derim. Çünkü doğunun ve Karadenizin aile yapısını ve zihniyetini çekebilecek biri değilim. Asla tahammülüm yok
Sen şu an benim umrumda bile değilsin
Benim umrumda olduğum kişi kendini biliyor
Söyle babana sana parasıyla beyin alsın
Doğruları söylerim diye mi
Sen tam bir slk sin
Fakirlige inanmiyorum :D
Gaz çıkararak ısınıyoruz.
😂😂😂
Ne oldum değil ne olacam de 😀
Fkirleri sevmiyonmu hhhgf
Sen ne yaşıyon ya ahshshhshs
Baban rockefeller gibi triplere girmişsin ya sgzbzbs
Mimarlık okuyorum. İşim yok babişkomdan geçiniyorum
Ee yani bende mühendislik okuyorum peder veriyo bana da para da sen ne yaşıyon şu an onu anlamadım shshsjsjs
Peder diyen birisi %100 fakirdir. Bay by
Ahahshhssshsjshhs aynen aynen 2 evim var yazmışsın ya bizde 6 tane be yavrum he bide zeytin ve üzüm bağlarımız ailede 3 araba 2 motor annem doktor babama peder diyorum bakma oda gardiyan anladın mı yeterli mi ezik seni
20milyonmuş bi de evleri hsshshsj güzel sallıyosun cahil seni
Okurken yazdıklarımı o aval aval surat ifade görmek için 20milyon verirdim ama bak shshshshs
20 milyona ev demezdi 20 milyona villa , çiflik, arsa falan derdi bende güzel bir uydurma sezdim
Sizin anlama kıtlığınız da var. Antalyanın kaliteli bölgelerinde sahile yakın evler kaç para bir bakın bakalım. Tabii siz fakir olduğunuz için bilmiyorsunuz.
Ya kankaaa hadi olsun 20 milyon olsun da yanii bizde yıllardır ev alıp satıyoruz ne bu mk bide diyo ya kirada diye komik ya
Sen ne cahilsin bi kızsın yaa çocukluğunda gerek ailen gerek asla sevilmediğin arkadaş ortamından ötürü şu an oluşmuş bi travman var ki burada zenginim ben param var benim diye saçma sapan konuşuyosun olmayan paranla ego tatmin etmende çokk komik ya ahahhha
Bu gece kafasında senaryo kurmuş bence dedem şu tarlayı satmasaydı babam şu mevkide olsaydı falan gerçekten sabah sabah saçma komik bir espiri yapıyorsunuz
Kardeşim gerçekten aklı başında o kadar mantıklı konuşan birisin ki
Ben söylememiştim ki. Bak soruda yazmıyor. Ama senin gibi kompleksli olan kişiler yüzünden oldu. Hahaha bu durumlara o kadar uzaksınız ki, antalya'da ev fiyatlarından bile haberiniz yok.
Ya ahahahahahshs ilanlara gir bak sen iyimisin kızım ne yaşıyon ya
Ya daire diyosunnn 10milyon diyosun, 15 milyona hayatında oturamayacağın villalar var antalyada bi bak istersen de travman artsın biraz ahahahahaa
Sen kendine layık varoş bölgelere bakıyorsun demek ki.
Ahahahhah cahilllll 15 milyona villa yapılan yere varoş mu diyosun sen ezik ya
Bak 15 milyon toplasan etmez mal varlığınız
Ne kadar çok seviyorsun boş konuşmayı ya vır vır
Ezik olduğu belli zaten ne kadar paran olursa olsun bu konuşma üslubun var ise kanalizasyondaki bir fareden farkın olmaz
Allahım bu kadar cahil olunmaz kafayı yicem ya , he bu arada sen bu kafayla mimarlık falan da okuyamazsın boş sallamışsın he okuyosan da özel belkii bursuz falan
Ya varoş bey, sen her villa yapılan yerin arazisinin değerli olduğunu mu sanıyorsun? Ya sana bir daha cevap vermicem. Cahille tartış, cehennemi yaşa.
Ya kanka çok cahil hani anladın mı laflara bak 15milyonluk villanın yapıldığı yere cahil diyo bide mimar bu shssbsbsb
Hahaahahahah en bilgili sensin en mimar mühendis sensin emlakçı falan da sensinn hshshshs
Sana sorsunlar yaparlarken antalyaya yön ver biraz ezik seni
Bak kızım özendiğin hayatları asla yaşayamıcaksın hele bu kafayla hiç sana tavsiyem yaşayamadığın bu hayatı yaşıyomuş gibi kurgularsan sonun feriha olur ben söyleyeyim shshsbssbbd
Ferihaa? Ordamısınn shzhsshshs
Daş yiyoz
haha 😂 aynen
Zenginleri s kerek