Ekran görüntüleri atıyorum, lütfen okur musunuz. Ben de manyağın teki der umursamazdım ama takıldığım nokta şu oldu. Geçen gün de aynı soru ile ilgili soru paylaştım, farklı bir erkek kullanıcı başta aynı bu kadın gibi düzgün yorumlar yaparken aniden " büyü yapma, çık lan karşıma" şeklinde konuşmalar yaptı. Kafayı yicem. Ne oluyor kimsenin aklına mantıklı bir şey geliyor mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne oluyoru mu var sana onun vereceğini düşündüğü cevapları vermiş sadece
Ya da dalga geçiyor
Sorumu tam okudunuz mu. Bakın ikinci kez aynı tarz yorumlar yapılıyor bu soruma. Tuhafıma giden bu yoksa ben de manyağın teki deyip geçerdim
Hesaplar aynı kişinin olabilir
Diğer görüşü de atsaydın keşke
O sorumu sildim maalesef. Keşke o yorumu da okusaydin. Aynı bu kadın gibi başta akıllı yorumlar yaptı sonra aniden başladı "çık lan karşıma bana büyü yapıyorsun" ben kimsin ne diyorsun diye kaç kez sordum ve hep böyle manyak yorumlar yazıp durdu. Sence eski sevgilim bizzat kendisi olabilir mi? Ama o olması da ilginç olur. Yani ben gizli kullanıcı olarak soru sorucam ve o pat diye sorumu mu görüp yorum yazacak. Ozaman bu siteden çıkmayan , sürekli yeni soruları takip eden, asosyal bir kullanıcının, sorularimi görüp beni farklı hesaplardan korkutmak isteyen biri olarak düşünüyorsun değil mi? Doğru mu anladım
Evet benzer yorumlarsa aynı kişi yapmıştır
Eski sevgilim değildir dmi ya 🙈
Birincisi eski sevgilin burada mı ikincisi büyü mü yaptırdın
Birinci sorun: bilmiyorum. İkincisi hayır ne alaka büyü falan. Senelerdir haberim bile yoktu o bu sene hortladı aniden benimle ugrastı. Sorum da buydu zaten
Değildir o zaman niye eski sevgilin olsun
Çok zeki bir karaktersin ve soğukkanlı. Teşekkür ederim yorum için. Burcunu öğrenebilir miyim?
Gereksizin biri iste seni tedirkin etmek istemis takacak birsey yok
Aaa deli galiba ekran görüntülerini sakla devam ederse savcılığa direk
Sorumu tam okudunuz mu. Bakın ikinci kez aynı tarz yorumlar yapılıyor bu soruma. Tuhafıma giden bu yoksa ben de manyağın teki deyip geçerdim
Farkındayım her seyin cok garip.
Bizzat eski sevgilim mi acaba desem, iyide çocuk ben soru sorar sormaz pat diye nasıl cevap yazsın. Gizli olarak soru soruyorum bir de. Ama iki oluyor bu. Farklı bir kullanıcı da aynı yorumu yazdı
Ssleri sakla
Bence dalga geçmiş senle boş ver
Aynı kişi farklı hesaplardan yaza bilir. Sinirlerinizi boş şeyler için bozmayın
Eski sevgilim değildir dmi ya 🙈
O da ola bilir bilemem
Kız hesabi açıp taciz eden cok