2 gün önce camlar açık giyinirken evi hemen dibimizde olan komşuma yakalandım kendisi kadın 28 yaşında ve bekar. Bugün de samimiyetimiz az olmasına rağmen (bazen görsek selamlaşırız) birden bayram ziyaretine geldi 5 dakika oturdu ve muhabbet edip gitti bense 20 yaşındayım. Kadının bir niyetimi vardı acaba diye düşünüyorum sanki ilk pası atmış gibi hissettim ama benim niyetim yok bir daha bi şekilde yakınlaşmak isterse niyetimin olmadığını söyleyeceğim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olumsuz düşünürüm utanırım ona yüz vermem hele ki yaşı büyükse daha kötü hissederim küçük olsa da aynı şekilde
Utandım zaten ama konuşurken o konuyu açmadığı için bende açmadım
Konuyu açmaması normal bence. Bundan sonra ne yapacağı önemli. O kadar net gördüğüne göre acaba önceden beri seni gözlüyor olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü kadınlar böyle durumlarda perdeyi kapatır içeri girer
Bak bu dediğini hiç düşünmedim önceden dışarıda karşılaştığımız zaman iyi akşamlar diyen hep o oluyordu genelde bazen kapıda çöpler oluyordu kendisininkini atarken benimkini de atıyordu koku yapmasın diye bende teşekkür ediyordum ama bu olay olunca acaba bana ilgi göstermesi bu olay yüzünden mi diye düşünmeye başladım çünkü onun bana baktığını farkettiğimde o hiç kıpırdamadı yerinden ben kaçtım gittim odadan
Bunlar seni takip ettiğinin göstergesi olabilir. Sence o güzel bir kadın mı? Sen kendini yakışıklı vs buluyor musun? Tehlikeli bir durum gibi geliyor bana
Gözün camda olsun bakalım seni hala daha takip ediyor mu gözetliyor mu
Eğer sana ilgi duyuyorsa seni daha çok gözetler ne yapıyor diye merak eder. Belki kendisi de frikik verir iç çamaşırlı olarak evde dolaşır falan sana görünmek için yapabilir yani ya da sende olduğu gibi o da bilerek ama kaza süsü vererek havluyu düşürebilir. Zaten sen banyodan çıkarken denk geldiğine göre bence sizin eve doğru bakıyordu. Senin kaza sürpriz oldu
Yani ben beğenmiyorum kendisi zaten sürekli balkon da durup sigara içiyor yüzü gözü çökmüş sigaradan bende çok yakışıklı değilim tabi normal biriyim o olay olduğundan beri pek balkona çıkmıyorum evden çıkarken onunla denk düşmemeye çalışıyorum belki unutur gider diye ama unutmazsa 4-5 ay sonra çıkıcam evden o zamana kadar idare ederim sonra bir daha birbirimizi bulamayız zaten
Burası nasıl bir ev anlayamadım o karşı apartmanda mı oturuyor? Senin çöpünü atması falan nasıl oluyor? Bende bir süre sonra unutacağını düşünüyorum. Ama bundan sonraki davranışlarına dikkat et bakalım ne yapacak
Hayır apartmanda değiliz evlerimiz yanyana ikimiz de müstakil evde yaşıyoruz ve onun bahçesiyle benim bahçem bitişik ikimizin mutfak kısmı yüzyüze bakıyor ve mutfağın önünde de balkon var bahçeyle birlike ve ana yol onun sol tarafında benim de sağ tarafımda kalıyor evden çıkarken bahçelerimiz bitişik olduğundan benim çöpü alıp yola çıkıp çöp kutusuna atabiliyor. Bakacam bakalım bilmiyorum benim herhangi bir niyetim yok ama insanlık hali bazen hormonlarımın yükseldiği azgınlığımın arttığı zamanlar olabiliyor
Aynı durum bende de var bazen istekli oluyorum sonra geçiyor. Nasıl bir ev olduğunu şimdi daha iyi anladım. Öyle kadınlar bence evlenmeyi düşünmez. Gönül ilişkileri olur sonra biter başkasını bulur falan öyle gider hayatı. Yine de gözün üstünde olsun dikkatli ol
Bilmiyorum bana pek tekin gelmiyor kendisi bazen akşamları geç geldiğini farkediyorum bir işi varsa bile düzeni saati yok ne iş yaptığı da belli değil umarım kendime sahip olurum da yanlış bişey yapmam
Evet dikkatli olmalısın böyle insanlara karşı. Bundan sonra eğer sana karşı daha sıcak olursa ilgilenme gerekirse böyle bir düşüncen olmadığını söyle. Israrcı olacağını sanmıyorum onun da. Böyle kadınlar bir iki deneme yapar umduğunu bulamazsa vazgeçer
Bir yandan da düşünüyorum şimdiye kadar hep ihtiyacımı 31 çekerek gidermeye çalıştım hiç cinsel veya aşk hayatım olmadı acaba 5 ay kalmış zaten şunun şurası bişeyler yaşayıpta mı gitsem diye düşünüyorum ama kadına da güven olmaz bir kaç kere haberlerde görmüştüm birini böyle yakalayıp olay anında malum videosunu çekmişler ve kız mağdur edebiyatı yapıp dava açıcam diyordu o yüzden uzak durayım diyorum eğer nefsime hakim olamazsam o zaman da en kötü kendi evime çağırırım diye düşünüyorum ama sanmıyorum içinde hastalık çıkarsa bana da bulaşmasın en iyisi 31 devam
Evet doğru düşünüyorsun. Böyle ilişkilerde ne olacağı belli değil. Bende 22 yaşındayım aynı senin durumundayım. Bazen böyle şeyler düşünüyorum ama sonra vazgeçiyorum. Haberlerde gördüklerin de cinsel hastalıklar olma ihtimali de yaygın olan şeyler. En iyisi hiç ilgilenmemek. Öğrencisin galiba ve okul bitince oradan gideceksin sanırım
Aynen reis 20 yaşındayım okuduğum bölüm 2 yıllıktı bu sene 2. Yılım. En iyisi tek başına devam dediğin gibi sende en iyisini yapıyorsun
Nası gördü ve snn ve onun tepkisi ne oldu
Ben bayram için banyo yapayım demiştim temiz kokayım diye işte banyoya girdikten sonra havlumu içerde unutmuşum ıslak giyinmek istemediğim için de kıyafetlerimi alıp odaya geçtim tam kurulandım ve havluyu bırakıp iç çamaşırlarımı alıyordum ki cama baktığım da karşıdan beni izlediğini gördüm hemen hızlıca kaçtım odadan içerde giyindim ve sonra karşılaştığımız da hiç konusu bile açılmadı
Bütün mal mülkü gördü he 😃gülmüştür herhalde
Aynen maalesef güldümü bilmiyorum da onu farkettiğim de hiç tepki vermedi ben kaçıp uzaklaştım oradan
Şimdiden söyle
Bir daha gelirse konuya girip söyleyeceğim tamamen yanlış anlaşılma olduğunu ve herhangi bir niyetimin olmadığını bilsin isterim