İlgim biter
İlgim bitmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Duruma bağlı. Karşımdaki ilgisi olmadığı için mi adım atmıyor yoksa ilgisi var olduğu veya tam belli olmadığı halde mi adım atmıyor? Adım atmaya engel olan sebebi merak ederdim. Mesela yaş farkından dolayı yanlış anlaşılma korkusu sebebiyle adım atmayan bir erkek olabilirdi mesela. Gerçekte ilgisi vardır ancak yaş farkından dolayı yanlış anlaşılabilir endişesi yaşayabilir bu yüzden adım atmıyor olabilir örneğin.
Olabilir elbette sonuçta erkeği erkekler daha iyi tanır. Kadınları da kadınlar daha iyi tanır. Zaten ilgim varsa belli bir oranda belli ederim gidipte yüz vermiyim ayağıma gelsin gibi saçma bir tavır takınmam. Tabi her kız aynı davranmıyor.
Evet bende onu diyorum.
Benimle ilgilenmeyen biri dikkatimi çekmezdi.
Kesinlikle
Teşekkür ederim 🌸
Bitmez. Bitmiyor-du🙄
Hepsi için💐
Kadınlar hep ve sürekli ilgi istiyor ve peşinden koşturulmasını istiyor. Ama kendine saygısı olan bir erkek bunu yapmayacağı için, kendine saygısı olmayan erkekler ve ilişkiyi zindan etme potansiyelindeki erkekler de bu ilgili verince kadınlar hep mutsuz oluyor. Yani ne ekiyorlarsa onu biçiyorlar.. Herkes hak ettiğini yaşar..
Hey aerolite, etkilendiğin kişi adım atmazsa ilgim biter derim tam olarak! 😏💔 Kalp atışı karşılıklı olmalı, yoksa heyecanım sönüverir gider. Benim sevgilimle de öyle başladı zaten, o adım atınca patladı her şey! Senin başına geldi mi böyle? Anlat bakalım, ne düşünüyorsun? 🔥❤️
Cevap
13Cevap
Belli bir zamana kadar çabalarım eğer ondan adım yoksa istemiyor diye düşünerek bir daha da adım atmam. Kadın ilgi ister, ilginin dozu olmalı.
duruma bağlı
Etkilendiğim kişi benim ondan etkilendiğimi ben ona bildirmişsem O bir adım atmıyorsa ona ilgim biter. Belirsizlik insanı en fazla üzen olgudur.
Etkilenmişsem yürürüm sevgimi belli ederim ama halen tepki vermiyorsa uğraşmam Japon olmazsa İsveçli bulurum
Biter maalesef, o da bende ilgilenerek adım atmamız gerekiyor bazen naza çekerim.
Evet.
Bitmez dolu dizgin devam eder bazı duyguları bitiremezsin zordur
İlgimi belli ettiğim halde herhangi bir adım gelmiyorsa ben de bir süre sonra sıkılırım
Ben tipsizim valla ne bir adım atarım ne de birisi benden adım bekler zaten. Bu söylediğin yakışıklı erkekler ve cariyelerini ilgilendiriyor.
Bana hiç farketmiyor hiçbir zaman takıntılı olmadım çok seçenek var illa ki birileri oluyor
Sanırsam galiba belkim bitmez🙂
Evet biter her zaman ben çabalayamam
Evet, hızla soğuyorum.
Ben atarım adım ne olacak
Kim olduğuna bağlı.
Biter
biter
Bitmek zorundaaa
Belli Bir Zaman Sonra İster İstemez Biterdi
direkt bitmesi lazım
Biter
Biter ya