Merhabalar herkese iyi bayramlar. 6 Şubat depreminde dayımın evi yıkılmadığı için ailece yanına geçmek zorunda kaldık bu süreçte bize sürekli deprem yardımı geldi ama birçoğu ortadan kayboldu sonradan anladık ki yengem çoğunu kendine ve ailesine saklamış daha sonra bizimle birlikte kendisi ve çocukları Adana’ya geçti bize Adana’da annemin gözlüğü kırıldığı için depremde gözlük hediye edildi o da bunu gördü Hatay’a döndüğümüzde yaklaşık 3 hafta önce onlarda otururken babam gözlüğü koltuklarında unutmuş evden çıkıp dönene kadar sadece 2 dakika geçti ve baktı ki gözlük orada yok kısa bir süre önce yengemin babası görme sorunu yaşadığını söylemişti yani babası için aldı muhtemelen ama geri nasıl alacağız bilmiyoruz hiçbir şeyi vermiyor annem de görmüyor bana bir fikir verebilir misiniz?
Yengem babamın gözlüğünü çaldı ve eminiz ama nasıl geri alabiliriz?
Güncellemeler
+1 yıl
Gözlük annem adına geldi ama babamla ortak kullanıyorlar sanırım onu belirtmemişim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durumda yapabileceğiniz birkaç şey var:
Yengenizle açık bir şekilde konuşun: Öncelikle yengenizle doğrudan konuşarak durumu açıklayın ve babanızın gözlüğünü geri vermesini isteyin. Belki yanlışlıkla aldığını ve farkında olmadığını düşünebilir.
Aile üyelerinizle konuşun: Yengenizin eylemi konusunda aile üyelerinizle konuşarak, onların da yardımını alabilirsiniz. Belki biri yengenize durumu hatırlatır ve gözlüğü geri vermesi konusunda yardımcı olabilir.
Polis veya hukuki yolları kullanın: Bu yöntem son çare olmalıdır. Eğer yengeniz gözlüğü geri vermek istemiyor ve herhangi bir anlaşma sağlayamıyorsanız, polise veya hukuki yolları kullanabilirsiniz. Ancak, ailenizin arasını bozabileceği için bu yöntemi kullanmadan önce çok iyi düşünmelisiniz.
Unutmayın, her zaman doğrudan konuşmak ve barışçıl bir çözüm yolu aramak en iyisidir. Ancak, bazen diğer yöntemler gerekebilir.
İkinci seçenek kısa bir süre önce dayımla da görüşüldü dayım inandı ama karısını yanlışlıkla almıştır diye savundu bu yüzden bu konuda ailem söyleyemedi 24 yaşında olmama rağmen benim dahil olmam istenmiyor bu olaya oysa çocuk değilim bu durumda sanırım 1 ve 3 kalıyor ki bu yengem 1. seçeneği büyüterek aileyi karıştırabilecek biri 😔
Geçmiş olsun
Alamazsınız onu
Sadece sizden uzak tutmanız gerek
Ki yeni biseler gitmesin
Huylu huyundan vazgeçmez
Tekrar geçmiş olsun
Sanırım o gözlük yakın okuma gözlüğü yenisini almak lazim