Sizi çok seviyor sizde onu çok seviyorsunuz aranızdaki aşk dışında her şey. Ebeveyn, abi, kardeş, dost, bebek ama asla aşk değil. Tek sorun size takıntılı olması. Ama siz onu o kadar çok seviyor ve herşeyin üstünde tutuyor, içine doğduğunuz aile bireylerinin yerine koyuyorsunuz ki sizin için öz ailenizden çok daha fazla emek vermiş destek olmuş ve hayattaki yegane dostunuz olmuş bir insan. Tek sorun sizin özgürlüğünüzü kısıtlaması kaybetme korkusu yaşadıkça bunu tekrar etmesi. Asla hayatınızdan çıkarmayı düşünmüyorsunuz çünkü o sizin canınız ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle istediğin gibi şekillendiremezsin bence ilk tartışmada Ayrıl arama sorma heryerden sil izi tozu kalmasın en fazla 1 ay veriyorum bekle ve gör nettttt…..
Yani kuzucum hayatımdan çıkarmasam bile açıkcası mesafe koyardım. Çünkü bu aşama aşama büyüyecek ve zamanla çığ olup seni yutabilecek bir takıntı.
Açar mısınız biraz
Şöyle ki, örnek veriyorum bugün senin kıyafetine karıştı diyelim. Yarın daha çok paranoya yapacağı için dışarı kim ile çıkacağına karışacak. Biraz zaman sonra sen taviz verirsen, dışarı çıkmana laf edecek. Yani sen ona 1 vereceksin o ise senden 5 isteyecek. Bu da seni mental açıdan etkileyecek.
Bütün bunlarda sorun yok sadece bana zarar vereceğini düşündüğü insanlar konusunda geriliyor. Örnek veriyorum sizinle arkadaşım ama sizden hoşlanmadı ve bana zarar vereceğinizi düşündü takıntı tam olarak burada devreye giriyor.
O zaman şöyle diyebilirsin "Onu tanımadan ikimiz de yorum yapamayız. Ayrıca ben kendimi koruyabilecek donanıma sahibim." O kişiler ile tanıştırabilirsin aynı zamanda. Belki tanışırsa önyargısı kırılır ve seni daha rahat hissettirir bu durum.
Çok teşekkürler gerçekten. Bazen insan penceresi dışından bakan bir göze ihtiyaç duyabiliyor.
Rica ederim, yolun da bahtın da açık olsun🌸🦋
Peki tek başınıza bi yere gitmek istiyorsunuz ama dışarda başına bişey gelecek korkusu ile ilgili de tetiklenebiliyor bu konuda ne yapılabilir?
Ne olursa olsun ne kadar tetiklenirse tetiklensin ona karşı gelmen ve senin de bir birey olduğunu, her şeyi tek başına yapabildiğini hatırlatman gerek. Gerekirse küsüp kızsa da o gün tek başına illa ki çıkman gerek. Başka türlü kabullenemez.
Peki siz ödün verdiğiniz için artık buna cesaret edemeyecek, onaylamadığı sürece bunu yapamayacak bir psikolojideyseniz?
Muhtemelen birkaç sene sonra "Neden gençliğimden ve kendimden ödün verdim?" diye düşünmektense, bir gün kendim için sesimi çıkartmayı tercih ederim inan ki. Çünkü ne bir hafta öncesini ne de dünü geri alabilirsin. Senin en ufak bir dakikanı kısıtlaması belki de ileride çok güzel olacak bir şeyi de engellemesi anlamına geliyor. Gerekirse bir ömür sürecek küslük olsun aramızda yine de bir dakikamdan ödün vermem.
Bir saniye öncesini bile geri alamıyoruz aldığımız nefes bile geri gelmiyor. Çok haklısın teşekkür ediyorum..
Rica ederim🌸🦋
Sizin gibiydim bende. Ama emek verirken kendimden ne çok şey kaybettiğimin de farkındayjm. Sadece canımdan gerçekten öte bir insan ve kıyamıyorum hiç bir şekilde. Ailemin vermediği kıymeti desteği verdi. Tamamıyla insan evladı bir rahatsızlığı var diye de bunu kesinlikle zayıflık olarak görmüyorum ama bende bu anlamda onu destekliyorum. İstisna bir insan olur ya çoğu insanın hayatında. Benim hayatımın istisnası kendisi. En kıymetlim.
Aranızda bir gönül bağı olmayacağından emin misiniz? Belki de hoşlanıyordur sizden.
Hayır. Evli ve kesinlikle böyle bir yaklaşımı olmadı. Soruda da açıklıyorum zaten. Psikolog psikiyatr ne varsa gittik bakın sonuç asla aşk çıkmadı. Sonuç olarak aşağı yukarı tüm uzmanların kararı;İkimizin de çocukluktan sevgi eksikliği olması, birbirimizi ebeveyn yerine koyma gibi sonuçlar aldık.
Ben onu babammmm yerine koyuyorum daha çok
Anladım, umarım şifa niyetinde güzel şeyler olur hakkınızde. Yüreğini ferah tutmaya bak, zaman gerçekten de çoğu şeyin devası.
Dua eder misin aklına geldikçe. Güzel yüreğine sağlık baya nefessiz kaldığım anlardan birinde bana destek oldun hakkını helal et çok teşekkür ederim.
Ederim tabii ki, ne demek. Helal olsun, rica ederim🌸
Allah razı olsun 🤲🌺
🌸🦋
Hayatında en büyük zararı sana verme potansiyeli olan biridir takıntılı olan kişi, bunu unutma
elinden tutar pskoloğa götürürüm.
Yaptım
ozaman desteğe devam🤷♂️sıkıntı..
Uzak dururum
Açıklamayı okuyun lütfen
Okudum uzak dururum
Asla hayatından çıkarmayı düşünmüyorsunuz diyorum?