Öyle doğru bir söz ki, bu söz. İnsan sonuçta hayatı paylaşmak için, sevdiği için evleniyor ama evlenmek demek birisini sırtında taşımak, birisinin sırtına yük olmak, sürekli senin borunun ötmesi, evlendiğin kişinin senin tapulu malın olduğu anlamına asla gelmez ki böyle bir şey de yok. İnsan bekarken yapabildiklerini evliyken de yapabilmelidir, evlilik, insanın hayatını ve benliğini kısıtlayacak bir kurum asla değildir. Bekar insan tek başına tatil yapabilir yine evli insan da tek başına tatil yapabilir. Karakterli insan evli olsun, bekar olsun kimseyle gönül eğlendirmez, onun için söyledim bir insan bekarken ne yapıyorsa evliyken de bunları yapabilir diye. Bekar insanın dahi kimseyle gönül eğlendirmeye, ciddi ilişki içindeyken hayatındaki kişiye sadakatsizlik yapmaya hakkı yoktur. Evli ve bekarı ayıran tek şey, her kararı tek başına verememektir ama bu demek değildir ki sürekli birisinin dediği olsun, her şeyi sürekli bir taraf belirlesin, böyle bir şey yok. Hadise en güzelini yaptı, bu yaşına kadar kimseye boyun eğmeden kendini yetiştirdi, bu yaşına kadar kendisine her anlamda sahip çıktı, şimdi tabiki bir başkasının boyunduruğu altına giremez, kocası dahi olsa. Kesinlikle doğru, hiç yanlış karşılamıyorum. En doğrusunu yaptı, Hadise'ye mutluluklar diliyorum
Burada hatalı olan hadise değil kadının hayat tarzı belliydi zaten bunu bilip kabul edip üstüne zamanla değiştiririm ben bunu diyerek evliliğe karar veren karşı taraf.. erkeklerin ikili ilişkilerde yapmış olduğu en bilindik hatalardan biri bu..
Ben yalnız yaşıyorum. Soyumdan hayatta olan sadece benim. Bu yüzden ben özgürlüğe alışkınım, düşkünüm ve kısıtlanmasına tahammül edemem. Beni kısıtlayan bir insanı da hayatıma asla almam veya fark ettiğimde kapı dışarı ederim. Kimse kişisel özgürlüğüme müdahil olamaz.
Hadise böyle bir durumla karşılaşmış olabilir. Keşke karşılaşmasaymış... Fakat o usta bir şovmen gibi bunu ifade etti veya ifade etmeye çalıştı. Sorunlar bu denli şovlarla ifade edilmemeli bence.
Yay burcuyum, özgürlüğüne gölgeyi hakaret sayan bir burçtur bunu herkes bilir. 🤣 Evleniyorsan, karşındaki kişiyi mevcut herşeyi ile kabullenmişsin demektir. Amcamız ne umdu da evlendi hayret ediyorum. Yüksek sayılabilecek derecedeki ekonomik özgürlüğe sahip kişilerin her gece evlenip boşanabilme gücüne sahiptirler yeter ki özgürlüklerine gölgeyi hakaret saysınlar. 😁
Bu aşk değil boşuna yapılmış bir evlilik annesinin ağızına baksın veya bakmasın bunun da bir önemi yok. Memed amcaya köyden peçeli bir kız bulucaz biz. :)
Hadise böyle olacağını bile-bile evlendi. Evlenmeseydi madem bunlar evliliği çocuk oyuncağı gibi görüyor. Seven kadın bunu asla yapmaz. Başta mehmet için sahne kıyafetlerini özenle çok açık seçmeyen hadise evlendikten bir süre sonra tekrar eski haline döndü üstelik sahnede hiç hoş olmayan hareketler, bilmem ben çocuk istemiyorum demeler falan. Kusura bakmasın hadise öyle davranacak adam da namusuz bir insan mı tabi ki izin vermeyecek
Hadise bile bile yaptı. Muhafazakar bir aileye gitti. Üstelik ben çocuk istemiyorum diyor istemeyeceksen ne diye evlendin. Emin ol çoğu dünya starı bile hadise kadar açık giyinmiyor
mehmet dinçerler hadiseyi sahnede gördü sevdi onu öyle kabul etmeliydi değiştirmeye kalkmamalıydı hadise bekarlığındaki gibi davranmamalı ki muahfazkar bir aileye gelin gittiğini unutmamalıydı evlilikte senin özgürlüğün yok benim özgürlüğüm dersen o evlilik yürümez karıda kocada fedakarlık yapıp elini taşın altına koyacak evlilikte bekarlıktaki gibi olmuyor illaki özgürlüğün kısıtlanıyor
Soruya gelirsek ciddi ilişkide kadında erkekte karışabilir gerektiği yerde sıkıp bunaltmayacak kadar kimse kimseye boş rüzgar yapmasın karışamaz edemez diye, kızlar özgürlüğüme kimse karışamaz diyip kıskançlık krizine kendileri daha çok giriyo 😝 neyse