Diğer Kafam çok güzel arkiler sizin de güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Çok güzel çookkkk Güncellemeler+1 yıl Beynim uçtu yanlis yazarsan kusura bakkmuakn Güncellemeler+1 yıl Günnoooo Kafam çok güzel arkiler sizin de güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yersizyurtsuz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Zaten bu saatte burada ya sarhoşlar ya da yaralılar dolduruyor birde abazalar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O zamannnnn sallaaaa Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Benim kafam alkolsüz güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O daha iyi bu arada kdkxk Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Sabah ben de katılacam size 0 29 Yorumla Medical34 +1 yıl Günaydınlar hayatım Yorumla Soran +1 yıl Günoo içiyor musun. Yorumla Medical34 +1 yıl Ay foti atasım geldi sana Yorumla Medical34 +1 yıl Nasım atabilirim Yorumla Soran +1 yıl At buradannnn Yorumla Medical34 +1 yıl E paylaşılmıyor Yorumla Soran +1 yıl Hizliresim Yorumla Medical34 +1 yıl İnternete hızlı resim yazıyorum bakalım Yorumla Medical34 +1 yıl İki dk bekle aşkım Yorumla Soran +1 yıl Bekliyoree Yorumla Medical34 +1 yıl https://www.hizliresim.com/lvtmj01 Yorumla Medical34 +1 yıl Oldu mu acaba Yorumla Soran +1 yıl Yarasınnn aslan yelesi saçlıma😀😀😀 Yorumla Medical34 +1 yıl Ay tipim yamuldu fotoğraf kötü aslında aşık olman lazımdı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Heee. yok aşık olmam ben😀😀😀😃😂 Yorumla Medical34 +1 yıl Of ya 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ogf off dkdkdkBiraci misin sen Yorumla Medical34 +1 yıl Ay bu saatte en mantıklısı hayatım yani gece bir daha foti atarım istersen ahahaha 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Nasil istersen şekerim Yorumla Soran +1 yıl Tatlisin bu arada Yorumla Soran +1 yıl Bayildin mi mdndmd Yorumla Medical34 +1 yıl Bayılmışım mk ya Yorumla Soran +1 yıl Küfretmesen iyiydi Yorumla Medical34 +1 yıl Hayatım maalesef ya ama sana küfür etmedim tabi Yorumla Soran +1 yıl Bir daha olmazsa sevinirim Yorumla Medical34 +1 yıl Peğki Yorumla Soran +1 yıl Peğki Yorumla Medical34 +1 yıl Görüşürüz Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 975 cevap paylaştı. Zamanında güzeldi gereği yok 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Oofff simdi de olsunnnn Yorumla Konrad027 +1 yıl Bıraktım artık Yorumla Konrad027 +1 yıl Böyle daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Ben arada içiyorum offf Yorumla Konrad027 +1 yıl Ben alkolu fazla içmezdim başka şeyler içerdim Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi seyler Yorumla Konrad027 +1 yıl Madde falan Yorumla Soran +1 yıl İyi ki kurtulmussun o illetten Yorumla Soran +1 yıl Tebrik ederim Yorumla Konrad027 +1 yıl Çok şükür Allah bırakmayı nasip etsin diğer insanlara Yorumla Konrad027 +1 yıl En güzeli alkol temiz saf Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla Soran +1 yıl Azmine hayran kaldim lâkin alkolü de dozunda içmek lazim Yorumla Konrad027 +1 yıl Abartılı içmem üstüne de pek düşmem olursa içerim Yorumla Soran +1 yıl İyi bari Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl şu an 3. Dubledeyim ama bişey yok 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Üff ne iciyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rakı Yorumla Soran +1 yıl Öğhhh sevmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne içiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Shot attim 15 bardak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şifalar olsun güzelim Yorumla Soran +1 yıl Olsunn bee Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Ne içtin bakiyim 0 70 Yorumla Soran +1 yıl Shot 15 Yorumla Soran +1 yıl Bardak Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Bayağı iyisin senYanında olmak vardı şimdi Yorumla Soran +1 yıl Ccokkkk Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Yalnız mısın Yorumla Soran +1 yıl Heee Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Konuşalım mı Yorumla Soran +1 yıl Beynim herinde değil Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Yaz konuşalım biraz Yorumla Soran +1 yıl Sizmişimmm Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Tahmin ettim. Beklerim de o kadar 😒 Yorumla Soran +1 yıl Beklemeseydin Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Haklısın 😒 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Öyle de denmez ama Yorumla Soran +1 yıl Kusura bakma ya yeni kendime geldim Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Günaydın Kahve içseydin Yorumla Soran +1 yıl İçerim simdi dün cok yoğun gecti her yerim dökülüyor dkdkdk😀 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Ben bile iki tane içtim ancak kendime gelebildim. Alkol kullanmıyorum ona rağmen. Güzel duble bir Türk kahvesi yap kendine Yorumla Soran +1 yıl Yapiyorum simcik kdkdkd Yorumla Soran +1 yıl Gel 3.’yü iç Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Gıcıksın. Gerçekten gelebilsem gel demezsin 😒 Yorumla Soran +1 yıl Evet, demem😂 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Ben sana yapardım ama ellerimle Türk kahvesi imkanım olsa Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla ZaruRi_ +1 yıl İçtin mi kahveni peki Yorumla Soran +1 yıl Evet içtim Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Afiyet olsun 😋 Kendine geldin mi Yorumla Soran +1 yıl Oo tabi her zaman ki gibi bombaaa🥳🥳🥳 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürlerrrr Yorumla ZaruRi_ +1 yıl İyi bari Maşallah 🥰 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah bağaa😂😂😂 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Bu gece sakin sakin oturursun herhalde 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niyeee kdkdkd Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Niyesi mi var? Düştüğün durumu görmedin mi Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla Soran +1 yıl Bu gece sakinim Yorumla ZaruRi_ +1 yıl O zaman Bu gece yazarsın belki 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Hmm illa yaz diyorsun yani Yorumla ZaruRi_ +1 yıl 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Tipe bak 😂😂😂 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Belki dedim azıcık insaf edersin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Heee seni seni kandırma şeysiydi yani Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Hayır tabiki 🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhaha Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Ben öyle yalancıktan şeysileri hiç şeedemem 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Tabi canım hiç şeedemezsin Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Aşk olsun 😒😒 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl İstemiyorum yazma 😒 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi peki Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Öyle 😔 Yorumla Soran +1 yıl Tamam o zaman rahatsiz etmeyelim sizi beyefendi Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Estağfurullah ben sizi rahatsız ettim asıl 😒 Yorumla Soran +1 yıl Hayir etmedin😂 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Teşekkür ederim güzel sohbetiniz için 😔 Yorumla Soran +1 yıl Snap kullaniyor musunuz Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Hayır maalesef. Başka? Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Telegram? Yorumla Soran +1 yıl Noo Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Hiç kullanmadım. Snap mi indireyim Yorumla Soran +1 yıl Siz bilirsiniz beyefendi konusmak istiyorsaniz bekleriz Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Twitter telegram instagram bi sürü alternatif var ama neden snap 🙁 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbirini kullanmiyorum Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Offf 🫤 Yorumla ZaruRi_ +1 yıl Az bekler misin 😒 Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum Yorumla ZaruRi_ +1 yıl İndirdim Yorumla Soran +1 yıl İsmin ne orada Yorumla Soran +1 yıl Ekledim Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Diğer konusunda 917 cevap paylaştı. Güzeliz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Heeee aynennn Yorumla SentzzzxX +1 yıl Ne içtin Yorumla Soran +1 yıl Yorumlafda juzxdim Yorumla SentzzzxX +1 yıl Yav hehe Yorumla Soran +1 yıl Sensin oooooo Yorumla Soran +1 yıl Senin sacini basini yolsfkm bakkk Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ne ictin kız? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İçkiiii Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Ne ama? Yorumla Soran +1 yıl Shot attim Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Shotlarla oyalanma Git raki masasi kur kendine ya da viski jelibon cukolata yap Yorumla Soran +1 yıl İmm ypk ypk osteem Yorumla Soran +1 yıl Rqki sevmem ko kiv Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Su an beynin parmaklarina hukmedemiyor 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Evetttt😝😝😛 Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Keyfini cikar Yorumla Soran +1 yıl Cikardim😂😅 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Ne güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥳🥳🥳🥳🤪😋😋 Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Ne içtin ne kadar içtin söyle bakım Yorumla Soran +1 yıl Yorumlarda auazdim Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Tamam Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 869 cevap paylaştı. güzell 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Maalesef değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Koff nedennnn Yorumla Ercn543454 +1 yıl Çünkü içmedim 😛 Yorumla Soran +1 yıl İç hafi bana katil Yorumla Ercn543454 +1 yıl Evde olsa olurdu ama o da yok Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fena değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Superr Yorumla
akiiff7 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hemde nasıl güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Masil Yorumla akiiff7 +1 yıl Bende bilmiyorum ki Yorumla Soran +1 yıl O ne ki Yorumla
Yalnızkurt_3406 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Tek misin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Heee Yorumla Yalnızkurt_3406 +1 yıl Napıyosun Yorumla Yalnızkurt_3406 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl İçmecelerdr sen Yorumla Yalnızkurt_3406 +1 yıl Takılmaca. Nerde yaşıyosun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Zaten bu saatte burada ya sarhoşlar ya da yaralılar dolduruyor birde abazalar
O zamannnnn sallaaaa
Benim kafam alkolsüz güzel
O daha iyi bu arada kdkxk
Sabah ben de katılacam size
Günaydınlar hayatım
Günoo içiyor musun.
Ay foti atasım geldi sana
Nasım atabilirim
At buradannnn
E paylaşılmıyor
Hizliresim
İnternete hızlı resim yazıyorum bakalım
İki dk bekle aşkım
Bekliyoree
https://www.hizliresim.com/lvtmj01
Oldu mu acaba
Yarasınnn aslan yelesi saçlıma😀😀😀
Ay tipim yamuldu fotoğraf kötü aslında aşık olman lazımdı 😂
Heee. yok aşık olmam ben😀😀😀😃😂
Of ya 😂😂😂
Ogf off dkdkdk
Biraci misin sen
Ay bu saatte en mantıklısı hayatım yani gece bir daha foti atarım istersen ahahaha 😂
😀😀😀😂😂😂
Nasil istersen şekerim
Tatlisin bu arada
Bayildin mi mdndmd
Bayılmışım mk ya
Küfretmesen iyiydi
Hayatım maalesef ya ama sana küfür etmedim tabi
Bir daha olmazsa sevinirim
Peğki
Peğki
Görüşürüz
Zamanında güzeldi gereği yok
Oofff simdi de olsunnnn
Bıraktım artık
Böyle daha iyi
Ben arada içiyorum offf
Ben alkolu fazla içmezdim başka şeyler içerdim
Ne gibi seyler
Madde falan
İyi ki kurtulmussun o illetten
Tebrik ederim
Çok şükür Allah bırakmayı nasip etsin diğer insanlara
En güzeli alkol temiz saf
İnşallah
Azmine hayran kaldim lâkin alkolü de dozunda içmek lazim
Abartılı içmem üstüne de pek düşmem olursa içerim
İyi bari
şu an 3. Dubledeyim ama bişey yok
Üff ne iciyon
Rakı
Öğhhh sevmem
Sen ne içiyorsun
Shot attim 15 bardak
Şifalar olsun güzelim
Olsunn bee
Fena sayilmaz iciyoruz hala
Ne içtin bakiyim
Shot 15
Bardak
Bayağı iyisin sen
Yanında olmak vardı şimdi
Ccokkkk
Yalnız mısın
Heee
Konuşalım mı
Beynim herinde değil
Yaz konuşalım biraz
Sizmişimmm
Tahmin ettim. Beklerim de o kadar 😒
Beklemeseydin
Haklısın 😒
Dimi
Öyle de denmez ama
Kusura bakma ya yeni kendime geldim
Günaydın
Kahve içseydin
İçerim simdi dün cok yoğun gecti her yerim dökülüyor dkdkdk😀
Ben bile iki tane içtim ancak kendime gelebildim. Alkol kullanmıyorum ona rağmen. Güzel duble bir Türk kahvesi yap kendine
Yapiyorum simcik kdkdkd
Gel 3.’yü iç
Gıcıksın. Gerçekten gelebilsem gel demezsin 😒
Evet, demem😂
Ben sana yapardım ama ellerimle Türk kahvesi imkanım olsa
Teşekkür ederimmm
İçtin mi kahveni peki
Evet içtim
Afiyet olsun 😋
Kendine geldin mi
Oo tabi her zaman ki gibi bombaaa🥳🥳🥳
Teşekkürlerrrr