Arkadaşlar delirdim acil?

Az önce fatiha ihlas aytel kursi açtım qma burnumda su damlası kalmıştı babam hocaya götürmüştü su cini çarpmış demisti neyse burnum ıslakti 3 ihlas 1 fatoha bitene dek silmszsen ölürsün ama silersen fe elinde kalcak o su olceksin dedi aklım kanka bu yazıyı yazarken de o an kanser düşünmedim ama kanser olur mu dicektim olacaksin yazdi klavye cinler yüzünden o beyaz elbiseli kuzi gprdum ya korkuyorum onu düşünüyorum kabka klavyede yazdi kanser veya ölümmü cvar Allah koeusun kanka bi de sürekli cinlerin burun estetiği yapsam ölmeme sebep olacağı aklıma geliyo Allah koeusun sonra sanki burnumu cjnler Elliyo çok korkuyorum cin düşündükce mal gibi elimi yüzümü yıkiyom her dakka
Su şeysi harbi carpti mi ne etti Halbu ki okudum ayetel kuesi ihlas fatiha
Ama burnumda sudamlası vardi bitene dek sil burnunu yaparsan ölersin dedi beynim ameliyatta Allah koeusun Sorna sildim ama hala cinler burnumu eliyo gibiydi Silsen de elinde olceksin burnunu elliyolar
Olceksin diye düşünüyorum
Allah koeusun Allahima dua edicem durmadan gözümün önüne beyaz elbiseli kız geliyo Rabbım dua edicem dualarımı duyuyorlar diye edemiyorum gözümün önüne geliyorlar diye edemiyorum Rabbıme dua allahim nolur diğer varlıklar hastalık ölüm yapamasin estetik olup ölmek yapamasin bunu yazarken bile cin yazamadım sorna kanser düşündüm boğazına Allah koeusun olmuş gibi his ediyorum Allah koeusun istemsizce düşünüyorum bisi olur mu napcam öldürüp hasta mi edecekler estetik olup ölmeme sebep olur mu hayir her şeyden üstün Rabbım ama gözümün önüne geliyorlar Rabbıme dua etmeye korkuyorum duyuyorlar diye ve o kizi gözümün önüne getirerek dua etmek istemiyorum

Arkadaşlar delirdim acil?