AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Niye ayrilayimki. çok cocuk istysak evlat ediniz. Bırakmak icin evlenmem.
Hicbir sey kesin degildir bazi konularda doktorlarin tanilarina inanmamak gerektigini dusunuyorum her zaman bir ihtimal vardir ve cevabim hayir asla ayrilmazdim
yahu emin değilim ama bu durum evliliğimizde birbirimizi yıpratmamıza neden oluyorsa ayrılırım, neslimi devam ettirmek istiyor olmamda cabası...
:(( kötüymüs ya
bu işler böyle. İnsan, soyu devam etsin diye çiftleşir, çiftleşmek için evlenir, evlenmek için karşı cinsten birini sever. soyu o eşle devam etmiyorsa yeni bir eş alır (ki günümüzde ikinci eş durumu kabullenilemiyor, bu nedenle o seçenek gidiyor) veya evlendiği eşini değiştirir ve yoluna devam eder.
Her işte bir hayır vardır derler o kadar baba olmayı istiyosan gider kimsesizler yurdunda bir bebek sahiplenirim evladım gibi severim
bende aynısını düşünüyorum
kısır olması ondan ayrılacagım anlamına gelmiyor cocuk sahibi olmak istiyorsak tü bebek yollarını felan deneriz olmadı yetimhaneden iki çocuk alırım bir erkek bir kız
ben kısır olsam o beni bıraksa üzülürdüm herhalde aynı şekilde ben onu bıraksam üzülür herhalde. Sonuçta ben onunla beraber yaşayabilmek için evlendim çocuk istersem bunu bir şekilde edinirim. Ama öncelik tabi ki de karım olur.
çocuk yapmayı kendi sevgilerini yaşayamayacaklarını düşündükleri için erteleyen arkadaşım ve eşi bu konu için tam bir örnek keşke kısır olsak diyolar nası bir sevgiyse artık.
Evli kalmaya devam ederim.
Hastalik bu yapacak birşey yok. Evlatlık çocuk ediniriz bundan kolay ne var :)
evet ya sevgiye mahrum o kadar çok çocuk var ki
Aynen öyle
Yok ya ayrılmam ben. Garibanın suçu günahı ne ki ayrılayım. Olabilir Allah öyle yaratmış derim. Yalnız tedavi için de varımı yokumu harcarım onun için.
Aynen haklısın bende ayrılmam kesinlikle
Rabbim böyle şeylerle sınamaz bizi inş. Ne olursa olsun bu bir sınavdır ayrılmak ne demek tüp bebek nederiz olmadı evlatlık falan
ee yani:))
sitenin yüzde 95 i ayrılmayı düşünür herkes malal okuyor burada o anı yasamadan bilemessin ama dediğim gibi yüzde 95i ayrılır
Peki sen?
ayrılmam ama aklıma ayrılma düşüncesi gelir gelmez dersem yalan olur çünkü (yüzde 95lik kısımda düşünce gelen yanlıs anlasılmasın millet yazmısta asla ayrılmam felan die)
En azından açık sözlüsün neyse..
kısırmısın hayrola :) yani sürec olur kimse burada ben asla bırakmam aslaaaaaaaaaa asllaaaaaaaaaaa demesin
Bilmem baktırmadım
manyakmıyım niye ayrılayım aşık olmuşum evlenmişim bırakırmıyım. tüp deneriz olmadı evlatlık alırız. çoçukmu yok piyasada.
Evet ya dolu çocuk için evlenmedik ya zaten
aşıksam ayrılmam ama çocuk için gözden çıkarabiliyorsam da beklemem.
Yetimhane cocuk kaynıyor size anne baba dicek bunu unutmayın eşim isterse neden yetistirmeyim bir evladımızmış gibi!!! Bikere kadınlarda görulen bir hastalık değil unutmayın.
aydınlattığınız için tşekkürler
evet zaten çocuk yapmıycaksam evlenmemin bir anlamı yok. allah onun türünü devam ettirmesini istemeyip dışladıysa ben koruyacak değilim ya ben de dışlarım.
Edepsiz fake git burdan
ciddi bir cevap verdim ama dölsüz bir ibneye dibini dövdürmeye devam et sen
Yuh gansızlık bu sanırım :)
millet iyice cozutmuş
Kimse boyle olsun istemezdi 10 kisiden sadece 2si birakmaz bence. Ben asla birakmazdim.
Helal olsun kardes. Bende senin gbi dusunuyorum. Dusuncenden dolayida seni tebrik ediyorum.
Evlenirken nikah memurunun verdirdiği tüm sözlere riayet eden biri ayrılmaz.
Neden ayrılayım helalim hayat arkadaşım o benim.. Allah'ın takdiri ilahisi.. Bizide bu şekilde sınıyor demekki..
Bir rahatsızlıktan dolayı bırakmam diye düşünüyorum. Ayrılma sebebim bu değil, yalan, namussuzluk, düşüncesizlik olur.
Kısmetin de ne varsa onu yaşarsın. O benim alnıma yazılmışsa Amenna ve Saddekna...
aynen 5
5 ne
elimden kaçtı :D
Sıkıntı yok 😉
Peki:D
Buyuk konusmamak lazim.
Ama cocuk icin es terk etmek olmaz.
haklısınız
Zaten hayat ona bir darbe vurmuş , bide ben vurursam insanlığımmı kalır?
haklısınız
Allahın işin Derdi veren Allah Dermanıda verir elbet... :):)
aynen allahtan ümit kesilmez
Tıp çok ilerledi ve tüp bebek denilen birşey var... ondada başarılı olunmazsa evlatlık birini alıp evladımız gibi severiz.. :)
ayrılmam zaten çocukları sevmiyorum bundan iyi olamaz
:D.
@Muhammed34 :/
Çocukları sevmiyor musun ilginçç
Ben evlilik düşünmüyorum ama hani böyle bir durum olursa tabiki ayrılmam hatta yatalak bile olsa bakarım
Kesinlikle hayır. Bu konuda söz vermedik mi evlenirken. Yalanmıydı o an Söylenenler
ee yani mantık olarak
Iyi gunde kotu gunde, hastalikta ve saglikta...
Benden kaynaklı sperim kalite düşüklügünden ötürü cocuk sahibi olamiyoruz. Evrakları ön görüsmeleri hal ettik haftaya tüp bebek tedavisine başlıyoz. Tutarsa tutar tutmasa bile evliligimiz devam edecek. Diger bayan arkadaşların yorumlarını alkışlıyomm
Iyi gunde kotu gunde saglikta hastalikta her zaman yaninda olacagim dediysem bunun arkasinda dururum ;)
Hayır. Sevdiğim adam yanımda olsun kâfi. Öyle peşpeşe çocuk doğurmakla anne olumuyor. Yetimhaneler sevgiyi ilgiyi herkesten çok hakeden aç miniklerle dolu
Aç kelimesi orda yok pardon. Sevgiye ve ilgiye aç diyecektim silmeyi unutmusum
Kesinlikle kıyamam ben onlara
hayır diyen bir cogunluk gorsekte ne yazikki gercek böyle değil.
evet malesef
ayrılmam :) yetimhaneden bir evlat alırım kendime :) sevdiğimle neden ayrılıyım ki yapıcı olup mutlu bir yuva kurmaya çalışırım.
Birinin onlara elini uzatmasını bekleyen çok çocuk var dünyada bu evliliğe mani bir durum değil. İnsanları aile yapan şey kan bağı değildir.
Niye ayrilayimki. Bin tane yolu var bebek sahibi olmanin.
doğru gerçekten çok yolu var
Olmuyorsa olmuyor ne tüp bebek ne bişi hiç uğraşmam evlatlık alırız evliliğimize devam ederiz sonuçta sevip evleniyorsun.
ee yani kolay bulunmuyor doğru insan ayrılmak kolay değil ki
Tabi ki hayır onun için sevmedim ben onu yanımda olsun o yeter
Asla Ayrılmam zaten evlilik demek hastalıkta sağlıkta demek değil mi
erkekler boyle dusunmuyor kadın kısır oldmu ya kuma ya ayrılık
Evlat tabiki mükemmel bir şey. Ama hayatımı birleştireceğim adamı bu nedenle yüz üstü burakamam.
Niye ayrılayım :) dünyada bir sürü anne ve babaya ihtiyacı olan bebek var...
Kimsesize kimse olabilmek, yeni bir cocuk dunyaya getirmekten cik daha kutsaldir.
Bende öyle düşünüyorum
Neden ayrılıyım ben o kadınla çoçuk için mi evlenıyorum sankı
hayır tabikide ayrılmam cocuk istiosam da tıp çok gelişti bir çare bulunur elbet
Ben kesinlikle ayrılmazdım o sorunu şu soruyu sorarak cevaplamış olayım eşin ereksiyon halini kaybetse hiç kalkmazsa sen ne yapardın
Ayrılmam ben kimseyi sebepsiz yere yarı yolda bırakmam...
bende
Ayrilmam. Tedavisi yoksa tasiyici anne bulur yine cocuk sahibi olunur.
aynen
Ayrılmazdım tam tersi sıkı sıkıya bağlanırdım heralde
bende ya yazık sonucta çözüm vardır elbet
Ayrılmam diyenlerim %70 i ayrılır ahanda buraya yazıyorum
haklısın oda var tabi
Kesin bir cevap vermek cok zor ama devam ederdim.
Evlatlik alirdim ;)
bende :D bu arada system of a down'daki şarkıcıya benziyorsunuz
Hadi bilmiyorum ya ;)
helal olsun bende olsam bende ayrılmam evlat edinirim yinede ayrılmam
teşekkürler bende aynısını yaparım
hastalığı veren Allah ama bir şekilde çözümü bulunur sorun çocuk içinse evlat edin yani çözüm mü yok daha fazla sevap
ayrılmakmı ben ayrılmak içn evlenmedimki her ne olursa olsun yaşarım onunla
bende öyle valla
ama ya o bırakırsa? işte bunu bilemem
bırakcağını sanmam ya bence daha çok bağlanır
şu an bir sevgilim var ve çocuğu herşeyden çok istiyor
ayrılmam nasip rabimin imtihanı... ama rabbim böyle bir imtihanda vermesin çok zor
evet gerçekten zor
Niye ayrılayım ki dünyanın sonu mu sanki :) zevkini çıkarırız hatta doğum kontrol hapına da gerek kalmaz :P
Hayır be öyle şey olurmu herkesin başına gelebilir dünya hali evlendiğim eşim ömürlüğüm hasta olsa bırakacakmıyım Allah korusunn
seviyorsam ayrılmam , evlat edinirdik başka yollar denerdik
Evet birsürü yok var sonuçta
gerçek sevgi herşeyi aşabilir
kesinlikle
1 sene sonra ölüceğini bilsem yine evlenirdim. Çünkü sevdiğim dediysem kimsenin ne dediği pek önemli değil..
Gitti yerde, dinlediği şarkıda, izlediği filmde 1 kişiyi hatırlamalı insan 10 kişiyi değil...
Bu sebepten ayrılan olursa zaten sevmemiştir.
Ooo sen cok zor sordum şu an bikere cocuk onemli benim icin ve adamada cok asıksam yandık demektir dusunmek bile istemem bunu :(
Ayrılmam Tabi.. Ama " Kuma " Olayını Değerlendirebilirim :D
onuda bırakmazdım.. ama ıkıncı bı evlılgı yapardım.
nıye eksılıyorsunuz. ben severek evlenmıyecegım. sevdıgım kızı ıstemedıler. bende onların aldıgı kadının kısır cıkması durumunda ayrılmamortada bırakmam ama gıder ıkıncı evlılıgımı yaparı. zaten sırf cocugum olsun dıye evlenmısım oda yoksa nıye katlanayım..
Dostum erkek adamsın bide istemediğin biriyle evleniyorsun hangi dünyada yaşıyorsun sen
senın yasın 30 a dayansın bak bakayım artık evlenmek severekmı oluyor yoksa gereklılık mı oluyor..30 yasında adamın eve gelıp utu yapıyorum yemek yapıyorum. etrafı topluyorum.. ınsan artık kaldıramıyor bı yerden sonra.. umarım benım durumuma gelmessın. bır daha dunyaya gelsem. karıyer dıye tutturmam. once sevebılecegımaşlemınde onaylayacıgı bırını bulmak oncelıgım olurdu.. bende bı abı tavsıyesı. bu konuda ıcım cok yanık. sızde yanmayım. bırde kımse ıcın aılenızı karsınıza almayın. onlar ıstemedı. bende onları kırmadım. onların mutlulugu benımkınden daha onemlı.. varsın ben mutsuz olayım. vardır bı bıldıklerı buyuklerın. herzaman oyle dusunurum
Daha da bağlanırım , onun derdi ona yeter bir de ben mi terk edip üzeyim.