Cinler benimle neden uğraşıyor olabilir?

Ateistler sorudan geri çekilsin nasıl olsa siz inanmazsınız şimdi olayı bilmeyen arkadaşlar psikolojiktir diyecekler ama ben küçüklüğümden beri beni farklı zamanlarda korkuturlar bazen evin içerisinde siyah gölgeler görürdüm babam daha önce hoca dan dua almıştı siyah panter beni korkutmaya falan çalışırdı birde annemin söylediğine göre siyah adamlar görürmüşüm geçen senede uykumda ayrıca rahatsız ediliyordum bir hırlama resmen beynimi tırmalıyordu uyanırken hatta bizim cinlerle uğraşan abi korkutmuşlar dedi bazen evin içerisinde geceleri izlendiğimi hissediyorum neyse sadede geliyorum bugün işten geldim gece 23:30 gibiydi tuvalete girdim ayaklarım da kokuyordu çalışmaktan ayağımı yıkayım dedim sonra arkamdan siyah bir insan şeklinde gölge gibi arkamdan boğazıma yapışacak gibi şekli vardı onu hissettim ve silüet in yansımasını gördüm o sırada arkamı bi döndüm silüet kayboldu ne oluyor lan dedim aklım çıktı bir süredir tuvalete giremiyorum annem de diyor sen acaba bir şey mi yaptın da bunlar seninle uğraşıyor diye dün de rüyamda ne olduğunu hatırlamıyorum rüyamın içinde rüya gördüm orada da korkutuluyordum rüyamda ise seninle yaşıt birisi seninle mi uğraşıyor dedi bugünden 1 gün önce
Cinler benimle neden uğraşıyor olabilir?