O "biz"e ait bir can taşırken o'nun için çaba göstermekten daha keyifli bir şey düşünemiyorum. :)
Açıyorsunuz şöyle konuları duygularımız depreşiyor. :) Olsa da çaba göstersek demek geçiyor içimizden. :)31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 454 cevap paylaştı. imkanınız varsa almaya bakın. çünkü pisikolojik olarak çok zor durumdadır
183 Yorumla
- Diğer konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılbir zahmet o kadarını da yapsınlar kadın 9 ay taşıyor sesini çıkarmıyor😀 aserdiginde istedigini almalilar bence 😀😄
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen 😀😄
- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yıleşim hamile olsaydı eğer :D nasıl olacak bilmiyorum ama olsaydı evet gider alırdık :d
22 Yorumla- +1 yıl
:DD:ddd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
234Cevap
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bırak karımı , hamile arkadaşım , eşi yurt dısında oldugu zaman gecenin 3 ünde pastırma aşermişti. Allahtan market tanıdıgım vardıda çok gezmek zorunda kalmadım.
Yani hamile kadın iki candır. Mümkün mertebe yaparım. İmkansızı istemesin yeter ki :)50 Yorumlaİstediyse alirim. Cocuk icin diyebiliriz belki ama sevdigin hatta sevmekten öte olan hayatinin diğer yarısı olan kadınını zor zamaninda mutlu etmek gibisi yoktur bence. Eşim yerkende Mission Accomplished havasinda oturup izlerim onu zevk alirim bundan. :)
30 YorumlaAlırım tabi tekken bile onu kiramazken 2 kişiyken nasıl kirarim = ) =)
125 Yorumla- +1 yıl
+++++++
+1 yılbir keresinde kış aylarında arkadasın eşi erik istemişti arkadasta nerden bulunur diye bana sordu.. atladık arabaya gecenin 11 inden sabahın 7 sine kadar dolastık ve en sonunda eriği bulup yengeye verdik gözlerindeki mutluluğu tarif etmem imkansız birseydi :) bütün anneler fedakardır o durumda ne isteseler istesin bu fedakarlığı sağlayanı az bile olsa mutlu etmek gerekir :)
60 Yorumla
+1 yılsıkıyorsa alma
mecbur alicaksin..
hem esin hemde dogacak evladin icin275 Yorumla- +1 yıl
Çok etkileyici 😛
- +1 yıl
@asivetutkulu yine ortaya ciktinmi:)
- +1 yıl
İyi birsey söyledin sanırım 😜
- +1 yıl
@asivetutkulu güzel bisi söyledim :) yaz iki kelam edelim:)
- +1 yıl
Yaza yaza parmaklarim kas yaptı 😃
+1 yılİlk bebek veya 2 inci bebek olsun arasında fark yok her baba adayı zaman onemsızken esının ıstedıgı seyı bulmaya calısır ha dısarıda bulamazsa adamın yapabılecegı bır seyı kalmamıssa senı sevmedıgı anlamına gelmez.
40 YorumlaOyle birşey yok aslında hamilelikde aşermek gibi bişey yani hamilelige özel bisey degil normal günlük hayattada insanın canı neler çekiyor ve canımızın çektigi şeyleri yiyebilmek için ne zahmetlere katlanıyoruz. Şöyle ki eşinin canı bişey çekmiş hamile diye degik o istedi diye git al ona kıyamadıgın için git al Allah rızası için git al :) onun istedigini yerçne getirmek için sebep arama mutlu et eşini bitsin :) istedigi bebege zarar vericem bişey degilse tabi :))
11 Yorumla- +1 yıl
Ama aşermek gerçekten de var. Hamilelikte hormonel değişiklikler yüzünden duygular daha yoğun yaşanıyor. Üzüldüğün zaman daha çok üzüldüğünü, acıktığın zaman daha çok acıktığını ya da sevindiğin zaman dünyaların senin olduğunu düşün. Canın bir şey çekse kim bilir ne kadar istersin..
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn mantıklısı, genelde neler canı çekiyorsa imkanlar dahilinde ön hazırlık yaparım, vede baktımki bulunamayacak bir şey ve aklına takmış :( zararı yoksa !!! uyku hapı katar içeceğine ve uyumasını sağlarım vede o kalkmadan sabah almaya çalışırım veya yoksa etrafta ve mevsimsel olarak uyandığında başka şeyler der dikkatini dağıtır ve bulunası bir şey canının çekmesini temenni ve dua ederim :).
00 Yorumla - Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılbenim parçamı taşıyor tabi kalkar ararım ama bulamazsam abahı beklemek zorunda elimde olmayan sebeplerden ötürü ki
ayrıca müstakbel eşim hemile olursa büyük bir ihtimal evimizi MANAVA ve turşucuya çeviririm :)40 Yorumla - Diğer konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlırım hatta aldım bile gecenin ikisinde 4 km yürüyüp benzinlikten meyve suyu aldım
32 Yorumla- +1 yıl
o söz çok doğru bekara karı boşamak kolay düğün olduktan sonra zor olduğunu anlayacaklar merak etme
gecenin bir vakti sıcak yatağından kalkıp istediğini bir kere de olsa alır mısın yoksa ömrün boyunca bunun dırdırını mı çekersin? akıllı adam kış ortasında gidip kiraz bile bulur.
40 Yorumlahamile olması deilki onemli olan karım benden ne zaman ne isterse gider alırım yeterki o duyguyu o butunluk hissini yaşatsın...
40 YorumlaAlırım abi. Bizim çocuğumuz o. Benden hamile kadin. O kadin onu dogururken ne acılar cekecek. Birakda bende uykumdan kalkiyim aliyim canı ne istiyorsa...
70 YorumlaBenden papirüs kağıdı istemez herhalde. Elma ister armut ister. Hadi ananas istesin. Alırım yani.
48 Yorumla
+1 yılInsallah evlenirim oncelikle :) . Iyide baska ne zaman gecenin bir yarisi bisey ister kadin. O telase gece yarisi istedigini aramak o bile insan icin yeteri kadar sevinc ve zevk saglar. Yani sirin bir olay. Alirim tabiki
20 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılDünyayı istesin ayakları altına sermez isem namerdim.
90 Yorumla
+1 yılilk bebişin olması önemli değil..2. side olsa ayni sekilde 1 saniye düşünmem alırım...
50 YorumlaKellemi ortaya koyar kar kış kıyamet demem gider alırım 1 tane karım var sonuçta derim.
ama olmadıgı için şu an bunu demekle yetiniyorum :D30 Yorumla- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılalabileceğim bişeyse alırım. Almam diyen adamı evlenince görmek lazım. Tabi gecenin bir vakti pekin ördeği isteyedebilir. Türk kadını sonuçta ulaşılmaz olanı seviyor :D
20 Yorumla Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. amerikalı bilim insanlarının yaptığı araştırma sonuçları gebelikte aşermenin tamamen psikolojik olduğunu kanıtladı. Aşerme ; gebelik sırasında her hangi bir besine karşı aşırı düşkünlük olarak nitelendirilebilinir. Gebeliğin ilk 3 ayında daha fazla oranla gözlemlenen bu düşkünlüğün hormonlardan kaynaklandığını ve gebelerin daha fazla ilgi görebilmek adına bu tür isteklerde bulunulduğu ispatlandı.
Bu saatten sonra hiç bir yere gitmem05 Yorumla- +1 yıl
Peki msiz haklısınız. Doğum sancısını, mide bulantılarını da siz çekin bir zahmet.
https://www.youtube.com/watch?v=ihqHaOz54iw
bunlar sevimli şeyler yahu :) benim böyle aptal saptal düşüncelerim vardır itiraf ediyorum :D mesela hamile olsam zor bulunan uğraşlı bir şeye aş ermek istiyorum ki kocam uğraşsın azıcık ama ayol bu devirde de herşey her mevsim bulunuyor :/ :D
21 Yorumla- +1 yıl
EIC!
tabıkı alırım ben evlıyken esım hamıle ıken canı karpuz cekmıştı aralık ayında karpuz almıştım kg 12 tl ye sımdı aralıkta karpuz nerden buldun dıyen olacaktır her turlu meyveyı bulabıldıgım bır yer var mesela 5 adet yesıl erık 40 tl :)
10 YorumlaDiğer konusunda 331 cevap paylaştı. Hamile olması şart değil. İstemesi yeterli saat farketmez :)
80 Yorumla
+1 yılBaktım da herkes alırım demiş. Gecenin bir yarısı "kalk canım karpuz istedi git al " dediğimiz zaman mevsimi değil kadın yat uyu dediginiz anlari gözler önüne sermek isterdim de neyse..
30 YorumlaSaat kac olursa olsun bulması cok zor olan bişey de olsa çıkar bulmadan da gelmem! Hamile olmasa bile aynısını yaparım
52 Yorumlaooooo cüneyt arkın gibi uçan tekmeli yumruk atarım:)
gider alırım nerdeyse tabiki sonuçta bebiş istiyor dieyyyttt:)20 Yorumla
+1 yılTabiiki alırım, elimden geleni yaparım, çok büyük sevap aşeren insana yardım etmek, eşim olmasa yakınım dahi olsa koşarım...
10 YorumlaErkek olsaydım kıyamazdım, nice zamandır var olan bir şey aş ermek o yüzden baba adaylarının yadırgayacağını hiç sanmıyorum. Hepsi gider alır :)
10 Yorumlakesinlikle alınmalı kadın senin bebeğini taşıyo sana en güzel mutlulugu yasatıyo ama sen onun canının cektiği bişeyi almayı cok görüp üşeniyosan odunsun yaaanii.. saf kütüksün yaa.
10 Yorumlasaatlerce arayacağımıda bilsem gecenin kaçı olursa olsun çıkarım sokaklara
60 YorumlaHamile olmasına gerek yok yeterki canı bişey istesin ben onla evlendiysem onun ayağına dünyaları serebilirim normal sıradan bir gece olsun diyelim birden uyandı ve canım şunu çok çekti yarın alirmisin dese o an kalkar alırım
10 Yorumla
+1 yılSaat kaç olursa olsun gidip alırım. Eğer gitmezsem haşerdiği için çocuğumun vucundunda doğum lekesi çıkar ya yüzünde çıkarsa ? kim ister bunu?
40 Yorumla
+1 yılİmkanım varsa kalkıp gider alırım. Sonuçta kadının karnındaki de benim göznurum.
20 Yorumla
+1 yılalırım tabi be o benim canımın yarısı... Bebek olsun olmasın fark etmez ki yeterki mutlu olsun birlikte de çıkarız :)
40 YorumlaTabi kalkıp istediği şeyi bulmaya çalışırım sonuçta benden bir parçayı taşıyo ve ona ne yapsam azdır... o bizleri 9 ay taşıyoda biz onlara birşey alınca mı kötü olucaz?
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHamile eşimi bırak kardeşim bile gece 2 de uyandırır beni abii hadi çiftliğe gidelim kokoreç yiyelim der onu kırmam giderim. Hamile bir kadının istekleri nasıl geri çevrilir.
30 Yorumla
+1 yılAyaklarimmi eskir ne istiyorsa alirm tabi biricik esim hayat arkadasim ;)
50 YorumlaAşeren bir kadının canı çekeni yemesi gerekir. Aslında yiyeceği şey, çocuğa yarayacaktır.
20 Yorumla
+1 yılTabi ki almaya giderim. İsterse çok uzak olsun, ters bir mevsim olsun, ne yapar eder alırım. Çünkü o benim hayatım ve ikimizden bir parça taşıyor. Bir şey istemiş çok mu? Tabi ki değil.
20 YorumlaKalkıp hemen ne istiyorsa alırım, sonuçta o benim birtanem ve ikinci tanenin annesi ;)
40 YorumlaBulunabilecek bir şey ise şehirde anında aramaya çıkarım :D
10 YorumlaSikke sikke (Kuruşu kuruşuna anlaminda) Almak boynumuzun borcudur.
13 Yorumla
+1 yılYat, kat, araba çekiyor canım...:D Sabaha kadar dayanmaya çalışırdım sanırım. Bazı şeyleri stoklamak lazım..
01 Yorumla
+1 yılBen hamile olunca böyle 7. ayı falan gibi sırt üstü yatırıp onu izleyip gülmek istyrm. Kaplumbağa gibi oluyolar doğrulamıyolar çok sevimli. Soruna gelirsek alırız tabi eşek değiliz ya
32 Yorumla- +1 yıl
Ama çok sevimli , yerim
Alıcaz tabi sonuçta eşimiz çocuğumuzun annesi. O 9 ayda hormonlar alt üst oluyor biraz daha fazla ilgilenmek lazım
20 Yorumlaçok istiyorsa gitsin kendi alsın :D :D şaka tabi, gidip alınacak abi kaçarı yok. O istemiyor bebek istiyor farzet. O minnoş için bu yapılmaz mı. :D Yani bunu burada sorman bile ayıp. :D
20 YorumlaBaba olmayi cok istiyorum elbette alirim sorumlulugum bu ve evlilik baba olma kavramlarinin tatli seyleri bunlar
20 YorumlaBen 6 aylık hamileyim bir kere eşime gidip aldırdım yazık eşime ya bütün gece aradı:)
19 YorumlaAlinir tabi de, almanyada gece 2 de midye diye tutturursa istesende alinmio:)
30 YorumlaBosamak degil de keyfi istekleri olmaz benim evlenecegim kisinin. Gercek bir aserme yerine getirilir ama yeni nesil kizlar aklindan bir sey gecirip nasil olsa hamileyim almak zorunda diyip surekli bir sey isterler biliyorum.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılalsınlar yaa bir insan hayatında kaç kere bu anları yaşar ki , seviyorsa gitmeli :) tabii çok zor şeyler istemediyse eşi :)
04 Yorumla- +1 yıl
amin , hayırlısını nasip etsin Allahım herşeyin :)
- +1 yıl
:-))
+1 yılBenden bir parca taşıyor ben onun için hep gece şehri turlamışım çok mu?
20 Yorumlabuyuruuuun cumbabamız verdi cevabı :D
https://www.youtube.com/watch?v=jkXCUkfuFt012 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlırım tabiki. Saat kaç olursa olsun. Hamile karının herşey hakkıdır.
50 YorumlaAnnemin hamileyken kışın canı karpuz çekmiş babam neyapmış etmiş almış. Bende bulmasını isterdim :)
01 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Almak gerekir dokuz ay bebiş taşımak kolaymı? canı istiyorsa bünye istiyor demekki :)
20 YorumlaDiğer konusunda 635 cevap paylaştı. önceden stok yaparım meyve sebze v. s alırım zaten ha mevsim dışı bişey çekti canı veya evde olmayan bişey ee mecbur alıcan... ama çocuk doğduktan sonra ödeşiriz :D
00 Yorumla
+1 yılalırım ya.. yazık canı istemiz ama bana gıcıklıgına istemiyo canı ama beni denemek için yapıyosa bunu anlarsam kesinlikle bir daha almam
10 YorumlaEşim olsun ve hamile olsun canım araba çekti desin banka soyar italyaya gider ferrari alırım :D bebek gelecek borumu :))
30 Yorumla- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki de alacaksın almaya çalışcaksın ama tutup ta canı portakallı pekin ördeği tarzı bulamıyacağım şeyler çekerse yapabileceğim hiçbişey olmaz :))
00 Yorumla - Devamını Gör (235)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat