Bizim buralarda bir kaç tane var. Öyle sıkıntı yaratan tipler değiller. Beyinleri ölmüş onların. Kafası iyiyse ses etmez baktın çakı çekiyor al. eline bir şey vur kafasına itnenin
Kral bunun da beyni ölmüştü de tehlikeli biriydi çöp tenekesini karıştırken beni gördü ayağının dibinde bir parke taşı vardı onu sürtmeye itelemeye başladı güç denemesi gibi bir şey. Ayakta zor duruyor kaçsam yetişmesi imkansız vursam devrilir ama memurum vursam bana sıkıntı. Ben de sert bir bakış attım bu bakışları kaçırınca devam ettim yoluma
Çok sıkıntı kral. Ama allahtan evi taşıyacağım. Yok yani bana diş geçirirse sıkıntı yok en fazla öldürür. Ben karşı tarafı öldürürüm De hapiste sürünürüm korkusu içindeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bizim buralarda bir kaç tane var. Öyle sıkıntı yaratan tipler değiller. Beyinleri ölmüş onların. Kafası iyiyse ses etmez baktın çakı çekiyor al. eline bir şey vur kafasına itnenin
Vurmak da sıkıntı bro
Üstüne gelirse ne yapacan? Öyle bir dünya yok yapıştır gitsin
Anasını skrm
Sana kalmış işte nesine ne yaparsın ben bilmem
😂😂Ahaha
Çantamda biber gazı var kendisi bilir.
Yanında limonu varsa naneyi yimedin mi şimdi 😂
Elektroşok tabancam da var.
Olm bu nasıl çanta. Ebatı küçük olmasa keleş de sığdıracaksın
Sjsjsjs polis çocuğu olmanın getirisi 😅
Kral bunun da beyni ölmüştü de tehlikeli biriydi çöp tenekesini karıştırken beni gördü ayağının dibinde bir parke taşı vardı onu sürtmeye itelemeye başladı güç denemesi gibi bir şey. Ayakta zor duruyor kaçsam yetişmesi imkansız vursam devrilir ama memurum vursam bana sıkıntı. Ben de sert bir bakış attım bu bakışları kaçırınca devam ettim yoluma
Aman dikkatli ol ya cidden başa bela tipler.
Çok sıkıntı kral. Ama allahtan evi taşıyacağım. Yok yani bana diş geçirirse sıkıntı yok en fazla öldürür. Ben karşı tarafı öldürürüm
De hapiste sürünürüm korkusu içindeyim
Bir an önce taşın da kafan rahat etsin bence de.
En fazla bir aya taşınırım bro mamak sıkıntı
Abov Mamak mı cidden kötü ora.
Aynen mamak kral gerçi cebebi tarafı çok sorun değil ama tek Tük çıkıyor
Ben eryamandayım.
Buralar iyi.
Bro Ankara'da mısın özelden yazsana ev kokusunda paslaşırız sen bilirsin buraları
Aile evindeyim ya 😅
Onu demiyorum bro telde falan konuşalım da buraları anlat nereleri tutmalıyım Ankara'da nereleri gezmeliyim falan😂
Heee 2 yıldır buradayım pek fikrim yok 😂
Tam yerli ankaralı bulduk derken yine hüsran ama sağlık olsun 😂
Üzgünüm ama Trabzon'da arıyorsan yardımcı olabilirim sjsjs.
Çakılı kadro :)) 4 yıl Ankaradayım ama hastane olur da Trabzon'a sürerse yazarım
Umarım öyle bir şey olmaz 😅
Trabzon daha iyi değil mi 😂
Yani sürmek dedin ya ondan dedim 😄
Kral Ankara'da düzen yok beni türkiyenin neresine sürelerse sürsünler bana ödül olur😂
O zaman Trabzon güzel yer cidden ya deniz var en azından.
Aynen Ankara'da yok 😂 kral sana yazamadım xper seviyem yetmiyormuş bir selam yaz da biraz anlara hakkında konuşalım
Yolumu değiştiririm
Yol tek yönse? 😂
Kelime-i şehadet 😂
Ahahahah bu iyiydi