Real madrid mi daha güçlü Bayern münih mi? Tuttugunuz takımın Real'le mi yoksa Bayern'le mi eşleşmesini istemezsiniz?
Real madrid daha güçlü
Bayern münih daha güçlü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sorun c. ronaldoya bağli o sakat olsa munih her turlu guclu o varsa realin yaninda esamesi okunmaz munihin bro
kardeşim ronaldoyu abartıyorlar inanki takım katkı sahada etkinlik açısından ne bir robbendir ne bir riberydir sadece gol atıyor ronaldo başka hiçbirşey yaptıgı yok inanki yok manudaki gibi değil.
kim diyo bunu bro evde her macini izliyorum ben messiciyim ronaldo yarisi etmez ama maclari izle ronaldo altin gibi asla dediğine katilmiyorum hem mantik yanlis adam gol atiyo diye elestiremezsin zaten futbolun amaci gol ronaldo+ribery ronaldo etmez asla
bende her hafta real bayern barca atletico ve dortmund maçlarını izlerim d-smart var bendede ama ronaldo gol dışında sahada hiçbirşey yapmaz. ne topsuz oyunda vardr, ne pas oyununda, ne etkili bir pas atar, ne akıl dolu bir pas atar, sadece cezasahası için aldıgı topları gol yapar ya da uzaktan tutturursa attıgı şutlarla gol yapar. bire birde adam geçme özelliği yok denecek kadar azdır zaten bunu bildiği için birebirde rakibi karşısına alır geçemeyeceğini anlayınca topukla yan tarafa arkadşına aktarır topu ya da faul almaya çalışır ben ronaldoyu messiyi robbeni riberyi ezberlemiş biriyim inanki bunlar kadar sahada etkili değil ronaldo o takımda herkes ronaldoya çalışıyor hliyle ço gol atması normal real gibi takımda oynuyor sonuçta. Bana göre şu an en iyiki futbolcu robben ile messidir yetenek akıyor adamlardan çünkü.
ronaldo calim atamiyo mu ☺☺ bro dediklerinin aynisi bizim evde de var bunlari dusunuyosan yanlis futbol bilgin mevcut Ronaldo dunyada komple tek oyuncu ama messi saf yetenek robben A class değil B olabilir beceriksizliğinden real gonderdi bitiriciliği olsa o da A sinifti yilda 80 gol atan bir adama bu fikirlerin varsa saygi duyarim ama soktayim yok boyle bir dunya kardesim
robben b sınıf oyuncu he :D haklısın
Senin futbol bilgin yerlerde A demek 1. Messi 2. Ronaldo 3. İniesta demektir gerisini sen siniflandir senin maclari izlediğine inanmiyorum robben git bak neler kaciriyo o derece iyiyse neden real yolcu etti cevapla bakalim simdi anlatirsin olmayan bisey yine ;)
real madrid di maria gibi adamıda gönderdi di maria bale ile top diye oynar bu bir örnek değilki iniesta muhteşem futbolcu olmasına ragmen A sınıfsa robben b sınıfsa seninle aslında futbol konuşulmaz. Ben bu oyuncuları ezberledim diyorum sen bana futbol izlemiyorsun diyorsun ama inanki robbendeki yeteneği yarısı ronaldoda yok.
Haha di maria bale den iyi demek arti robben bitirici değil diyorum bak hayir demediğine gore sen de kabul ediyosun robbene kotu diyen maldir hatta dunyanin en iyilerinden biri ama yilda 80-100 gol atan adamlarla kiyaslamak akil disidir bale 2 yila bak neler yapicak neyse futbol boyle bisey illa ayni dusuncek değiliz ama sen Ronaldoya yeteneği az kisitli diyebiliyosan ben susarim istediğini yazmak da ozgursun
robbenin bitiriciliği kötü değil robben herşeyiyle mükemmel bir futbolcudur sahada yokları oynadıgı maç göremezsin. ama ronaldo genelde hep yokları oynar bütün takımda ona çalışıtıg için çok gol attıgındn bu göz önnde olmaz pek. Ronaldoya real madrid gibi takımın bütün oyuncuları çalışıyor attıgı gollerin çogusu altı pas ve penaltı kardeşim aç izle maçları hem robbeni hem ronaldoyu izle anlarsın beni.
izlemediğimi sandiğindan yorum yapmiyorum goren diycek messi robben tek basina oynuyo tum takim oynuyomus ustune tabiki oyniycaK Ronaldoyu hepsi seviyo ve saygi duyuyo benzemaya bak mesela vurmadan bakiyo ronaldo nerde ona gore vuruyo senede 80 gol attiği icin ozur dilemeli haklisin bro
en kısa örnek robbenin ronaldodan iyi olduguna dair bir örnek vereyim sana mesela robben tek başına yarı finale çıkardı finalin kapısından döndü hollanda turnuvanın en iyi oyuncusuydu ama ronaldo portekiz yokları oynadı en büyük hayal kırıklıgını yaşattı neden mi? ronaldo iyi takımda iş yapar bütün takım ona çalışınca iş yapmış gibi gözükür ama bir tkımı bir yerden alıp bir yere götüremez robben öyle değil ama tek başına finalin kapısından döndürdü hollandayı
Real güçsüz olsa bile takıma karşı çocukluğumdan beri bi' sempatim var..
Ki zaten Real daha güçlü <3
hım :D
Cevap
5Cevap
İyi gününde ribery roben ve götze li mühih akar ki reeli ççözmüş bir hhocaları var
hangisinin kadrosu iyi?
batman hepsini döver:DDDD
soruya cevap verin mk :D.
tamam tamam power rangers daha iyi:D
ilkokul öğrencisi gibi soru sormuşsun ben napayım mk:D
ç Real madrid daha güçlü
real tabi
neden daha güçlü :D.
münihde aynı bir farkları yokki :D
lewandowski robben ribery benatia alaba javi martinez xabi alonso alman mı :D?
Real
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar