Diğer 1 tabak ağız suyu içmeniz karşılığında dünyayı size verseler hepsini içermiydiniz? Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet sorumuz bu yemek yerken aklıma geldi kusacam Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Tükürük Tükürük 1 tabak ağız suyu içmeniz karşılığında dünyayı size verseler hepsini içermiydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. Kadının ağız suyu ise içerdim. dünya benim olsa var ya 1 6 Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Ben kendimin olanı bile içemem :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende içmem de dünya var ama şimdi :d Witcher_Emir +1 yıl o zaman içerim ederim yerine al bir bardak başla tükürmeye yeterli olduğunu düşündüğünde dikle ve deneyimini bildir :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Ödeül yoksa niye yapayım gerı zeklı mıyım :D Witcher_Emir +1 yıl Bence verseler de yapamazsınız :D Witcher_Emir +1 yıl Kusarsınız kusaar diskalifiye :D
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ağız suyu ne ya tükürük de şuna xbbdbd 1 1 Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Tükürk Yorumla
ruhumun_ızdırabı06 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sen yemek yerken neden böyle şeyler düşünüyorsun ya? 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Iyyyyy kimib agzı 1 13 Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Dünyanın en temiz ağızlı insanının olsun madem :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir tabak ne demek ins cay tabagidir hahdkdhdjd Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Kendi ağızından içermisin içerim diyorsan al bir tane bardak içine tükür bugün sürekli ve iyice biirkince iç onu vdieo felan çek veya resim at buraya Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Bildiğin tabak ne çay tabağı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten tükmüğümü agzında biriktirip yutuyom su icmis gibi olmak icin Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Dışardan gelen sıvı farklı olur sen dediğimi yap bence daha kendi tükürüğünü bile içemezsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İğrenç zaten ama dünyaları verceksen kendi tükmüğümü içerim Yorumla Witcher_Emir +1 yıl İçerim ederim deme iç görelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman orucum bozulmaz di mi ztn agzımdayken iciyom biriktirip icersemde aynı sey Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Hayır bozulmaz niye bozulsun sonuçta vücudun üretti mesela 1 dakika önce yutmadın 1 dakika sonra yutacaksın aynı şey yut ve bekliyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banane sanki veriyon Yorumla Witcher_Emir +1 yıl Vercek olsamda yapamazsın kusarsın kusaaar :D ey gidi ey kolaymı öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadının ağız suyu ise içerdim. dünya benim olsa var ya
Ben kendimin olanı bile içemem :D
Bende içmem de dünya var ama şimdi :d
o zaman içerim ederim yerine al bir bardak başla tükürmeye yeterli olduğunu düşündüğünde dikle ve deneyimini bildir :D
Ödeül yoksa niye yapayım gerı zeklı mıyım :D
Bence verseler de yapamazsınız :D
Kusarsınız kusaar diskalifiye :D
Ağız suyu ne ya tükürük de şuna xbbdbd
Tükürk
Sen yemek yerken neden böyle şeyler düşünüyorsun ya? 😂😂
Iyyyyy kimib agzı
Dünyanın en temiz ağızlı insanının olsun madem :D
O zaman olur
Bir tabak ne demek ins cay tabagidir hahdkdhdjd
Kendi ağızından içermisin içerim diyorsan al bir tane bardak içine tükür bugün sürekli ve iyice biirkince iç onu vdieo felan çek veya resim at buraya
Bildiğin tabak ne çay tabağı :D
Zaten tükmüğümü agzında biriktirip yutuyom su icmis gibi olmak icin
Dışardan gelen sıvı farklı olur sen dediğimi yap bence daha kendi tükürüğünü bile içemezsin
İğrenç zaten ama dünyaları verceksen kendi tükmüğümü içerim
İçerim ederim deme iç görelim
O zaman orucum bozulmaz di mi ztn agzımdayken iciyom biriktirip icersemde aynı sey
Hayır bozulmaz niye bozulsun sonuçta vücudun üretti mesela 1 dakika önce yutmadın 1 dakika sonra yutacaksın aynı şey yut ve bekliyoruz
Banane sanki veriyon
Vercek olsamda yapamazsın kusarsın kusaaar :D
ey gidi ey kolaymı öyle
Icmem