Hayaller ve umutlar dışında. . Evet aramızdaki katilleri görelim
Voldeemoort sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Lisede okurken fare sürekli soyunma odamıza girip önlüklerimizi kemirirdi. Birgün iki üç kişi birleşip fare avına çıktık ve ben ve arkadaşım ne yazık ki bulup öldürmüştük. Şimdiki aklım olsa öldürmez alır okul bahçesinin dışına falan bırakırdım. Pişmanım hakim bey.
16 Yorumla- +1 yıl
Sanığın suçluluğuna ya da beraatine yargılama sonunda karar verilecek :D Fareler evett ya bazen eşyalara zarar verebiliyor büyük fındık faresi miydi peki yoksa minik farelerden miydi? Nasıl yakaladınız peki nerede buldunuz ve nasıl yaptınız.. Normalde onları yakalamak imkansızdır.. Nasıl oldu olay baştan sona anlatır mısın? Bu arada korkmamana da şaşırdım :D
- +1 yıl
Büyüktü minik olsa kıyamazdım kesin zaten. Çok hızlılar evet ama her şey çok çabuk oldu zaten ölümüne geldi gibi oldu biraz yuvasını bulmuştuk yuvasına koşarken ayağımla üstüne bastım arkadaş kuyruğundan tutup yakaladı ben ayağımı kaldırdım onlar kürekle öldürdüler. Ben yakaldım sadece anlıcan ama ölümünde katkım var ne yazık ki. Ben böceklerden hayvanlardan korkmam arıdan korkarım biraz sokunca pis acıtıyo ondan kaçarım ama örümcek hamam böceği kertenkele falan evde görsem peçeteyle alır bahçeye bırakırım.
- +1 yıl
Aradan uzun zaman geçmiş evet buna neden olsan da sen öldürmemişsin.. Diğerlerine böyle davranman süper cidden, bravo:))) Peki hiç öldürdüğün olmadı mı ama dolaylı olarak değil direkt olarak
- +1 yıl
Harikasın, süperr:)))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar Ne Diyor
19
+1 yılBüyük bir hamam böceği, adını hamambey koydum kendisini sabunlu su ile mefta etmek durumunda kaldım naaşını da dokunamadığım için iki gün kaldıramadım😂 komşum sağolsun o geldi kaldırdık naaaşı😂😂😂
026 Yorumla- +1 yıl
Hamam böceğinin sabunlu suyla ölmesi ne büyük çelişki ya hem hani bunlar insan dediğince gidip temizleniyordu sabun sularla falan :D Defin niye bu kadar zor oldu ya gerçi ölmemiştir olabilir onların çok garip özellikleri var :D :D
- +1 yıl
Kendisini sabunlu suyla sersemlettikten sonra bir kutuya hapsettim yaklaşık 2 günde kutuya dokunamadığım için kendisi mefta olmuştu 1-2 günde hareketsiz yattığı düşünülürse ölmüş olduğu kesin diye düşünüyorum zaten hamam böcekleri hijyeni sevmeyen yaratıklar internette okumuştum sabunlu suyla hayvanı temiz yolladım öteki tarafa 😂😂😂
- +1 yıl
Kafasız yaşayan canlılar öyle bii kesinlik yok hatta bir yerde intikam planları yapıyor olabilir gizliden :D Daha kesin bir şey varsa onu söyle :D
- +1 yıl
Vallahi bir buçuk senedir gelen giden yok amcasının oğlu dayısının kızı eşi çoluğu çocuğu da uğramadı kendisi de yok muhtemel bir olasılıkla öldü diye düşünüyorum ölmediyse de benden uzak olsun 😂😂😂
- +1 yıl
'İntikam soğuk yenen bir aştır' hesabı uygun zamanı bekliyor olabilir :D :D Yalnız sen de bir dahaki sefere daha anlayışlı olursan sevinirim adamların bünye alışık değil öyle birden kanalizasyondan çıkıp sabun sulara:)))
- +1 yıl
E amaç o zaten bünyesi alışık olmadığı için direkt olarak oraya saldırmak
- +1 yıl
Yani anlayış, hoşgörü bizim semtimize uğramaz diyorsun :D
- +1 yıl
Hamam böceğini de hoşgörü gösteremem üzgünüm deli gibi ürüyorlar ya 😂
- +1 yıl
Yakıştıramadım:)) Başka var mı peki böyle börtü böcek haşere aleminden hoşgörüne sığınıp hayalkırıklığına uğrayan :D
- +1 yıl
Yok vallahi genelde böcekleri vesaire öldürme taraftarı değilim zaten dokunamıyorum da örümcek görsem bırakırım öyle komşuma haber veririm o tutar atar canlıları öldürmekten pek hoşlanmam ama Hamam böceği gerçekten çok büyüktü ve evi sararsa çok sıkıntıya düşerdim zaten çok hızlı da bir yaratık yakalayamazdım da mecbur kaldım
- +1 yıl
Gereği düşünüldü: Sanığın, cezayı ortadan kaldıran zorunluluk hali nedeniyle cinayeti işlemesi ve duruşma sırasındaki iyi hali nedeniyle beraatine karar verildi
- +1 yıl
Takım elbise de giymemiştim ama (!) 😂
- +1 yıl
Makarna saçların iyi kanaat oluşturdu :D
- +1 yıl
Makarna saç ha😂 saçlarıma ilk defa böyle bir yorum alıyorum 😂😂
- +1 yıl
Yok artık :D
- +1 yıl
Kimse makarna demedi örgü o çünkü 😂😂😂
- +1 yıl
Makarnaaaa!! Örgü olsa iyi hal vermezdik :D
- +1 yıl
A üzgünüm ben iyi hal almak için olanı yanlış söyleyemem o bir örgü 😂
- +1 yıl
Bir daha bakayım mı izin veriyor musun :D
- +1 yıl
Bakma desem bakmayacak mısın 😂
- +1 yıl
Tabii bakmam:)) Biz gönüllülük esaslı çalışıyoruz :D
- +1 yıl
Bakma o zaman voldi istemiyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Makarna saçların ve sen artık özgürsünüz :D
- +1 yıl
Teşekkürler sayın voldi izninizle ben diğer sorulara geçiyorum çok teşekkürler iyi geceler 😂🌼
- +1 yıl
İyi geceler, kırmayıp yanıtladığınız biz teşekkür ederiz :D
- +1 yıl
Ne demek efendim ne demek 😂
Öldürmedim ama ezdim kaldığı yerde kala kalıyo ama hâlâ yaşıyo demek ki ölmüyo e evime girmeseydi banane evet sinekler😅
12 Yorumla- +1 yıl
O nası bir el ayarı :D
Öldürmedim daha. ama kimseyi de öldürmek istemem.
13 Yorumla- +1 yıl
Aahah niyetin var sanırım :D Ya zaten böyle genelde korkulan hamam böceği, akrep, kırkayak vs soruyorum yani börtü böcek, haşere tayfasından öyle olanlardan var mı
- +1 yıl
Fareden korkmayan kadınları görünce şaşırıyorum :D Ne oldu peki üstünde falan geziyordu deme!!! Büyük farelerden miydi yoksa minik fındık faresi mi !! Nerede gördün, nasıl farkettin, olay nasıl oldu baştan sona anlat pls ama öyle vurdum öldü diye geçiştirme!! :D :D
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDegemeyecek bi insan icin gururumu oldurmustum ☹️
09 Yorumla- +1 yıl
Hayaller, umutlar, gurur o konuda hemen herkes muzdarip.. Yalnız böyle genelde korkulan hamam böceği, akrep, kırkayak vs soruyorum yani börtü böcek, haşere tayfasından var mı
- +1 yıl
Yok oyle bi tayfam 🤣
- +1 yıl
Hiçbir şey öldürmediin mii pekii şimdiye kadar sinek bileee, delikanlı gibi söyle :D :D
- +1 yıl
Yaw onlari saymiyorum, buyuk olcekli bisi yok
- +1 yıl
Niye ya onlarınki can değil mi burada insandan bahsetmiyoruz zaten :D :D Saymadıklarını sayar mısın:)))
- +1 yıl
Offf neyin pesindesin sen dostum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Anket mi yapion? Hayvanlari mi sayion napion? - +1 yıl
Yaa offf şurada iki soruyu yanıtlamıyorsunuz ayıp size. . Sanki çok ayıp, sapıkça bir şey sorduk!!
- +1 yıl
Sinek, bocek, hasere..
Oldu mu? 🤦🏻♀️ - +1 yıl
Ya zaten onları soruyorum ne olacak başka insan öldürecek halin yok ya!! Olmadı tabii ki... Uğur böceği de böcek hamam böceği de böcekk.. Minicik haşere de var kafam kadar da!!!
Benden çıkmaz böyle şeyler.. belki koca bi sinek.🤔
03 Yorumla- +1 yıl
Süper:))) Peki hiç öldürmedin mi yani evet sinekler dahil :D
- +1 yıl
Peki genelde kızların korkulu rüyası hatta çığlıkların havada uçuştuğu hamam böceği hiç öldürdün mü yoksa korkar mısın :D?
+1 yılMasumiyetim…
Benim de elimde değildi, kaybederken..
01 Yorumla- +1 yıl
Yıllar maalesef buna neden oluyor.. Canlı olarak peki?
+1 yılKertenkeleye basmıştım yanlisikla sonra kuyruğu kopunca çığlık atmıştım 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahah çığlık meşhur zaten o durumlarda, tahmin edebiliyorum :D :D Zaten bilerek olanları soruyorum bu arada istemeden olanları değil
- +1 yıl
Tüh beeee
Kimseye umut vermedim o yüzden öldğrdüm biri yok duygu yok
01 Yorumla- +1 yıl
Ya onları değil zaten böyle genelde korkulan hamam böceği, kırkayak, akrep gibi haşere veya sürüngen tayfasını soruyorum :D
+1 yılYaşama sevincim diyeceğim. Somut bir öldürme soruyorsan neden böyle bir şey soruyorsun?
013 Yorumla- +1 yıl
Evet somut soruyorum duysallık, soğukkanlılık derecesi falan bunları merak ediyorum
- +1 yıl
Bulunca ne olacak peki
- +1 yıl
Yaa öff sen cevaplama
- +1 yıl
Bu kadar meraklı birinin, başka meraklı birinin sorularını cevaplamaya üşenmesine ne demeli?
- +1 yıl
Senin yargılar gibi bir halin o yüzden yorulma
- +1 yıl
12 yaşında bir çocuk bir hayvanı öldürmeyi düşünüyorsa ve hatta öldürüyorsa bu psikopatliktir. Normal bir durum değil.
- +1 yıl
Tam aksine çocukken akıl tam ermediği için olabilir ama o arkadaşın durumu bence de farklı, normal değil.. Bunu bana söylemiş olmanı anlamadım
- +1 yıl
İşte aklın ermedigi zmaanlarda böyle bir kötülüğü düşünmek anormal bir durum.
Senin bunu sorman tuhaf geldi. mantikli bir sebebin varsa kendini açıklarsın ama neden diyen birini hemen yok sayiyorsan demek ki altında tepki alacağın başka bir şey var. Aykırı bir soru olduğunun sen de farkındasın, tepki alacağını veya sorgulanacagini biliyorsun ama önyargılı dvaranilinca bu tepki neden? - +1 yıl
Ne tepki verdim de abartma be !! :D Sen başkasının verdiği cevaptan beni neden sorumlu tutuyorsun ayrıca hiç böyle bir şey derdim olmamasına rağmen açıkladım da sana.. Evet sorularım aykırı, istediğimi de sorarım var mı?
- +1 yıl
Off cevaplama dedin. Kestirip attın yani. İstediğini sor ama neden bunu sordun da denebilir, gayet normal bir şey.
- +1 yıl
Benim dediğim de normal.. Neyse ne bayılıyormuşsun boş boş tartışmaya :D
- +1 yıl
Bayılıyorummm gerçekten doğru. Ama daha fazla canını sıkmayaym disime göre değilsin 😂 iyi aksamlar 😇
- +1 yıl
Hıhı okk git başka yerde tatmin et kendini
- Diğer konusunda 768 cevap paylaştı.
u +1 yılİçimdeki yaşama sevincinin öldüğü durumlar oluyor.. ancak ben öldürmedim o sevinç öldü diyelim. :d
00 Yorumla Ensemde arı öldürdüm ve tam öldürdüğümde iğnesini de sokmuş oldu 1 hafta boyunca acımıştı ensem ve pişman olmuştum
12 Yorumla- +1 yıl
Belki sen vurmasan sokmayacaktı kötü olmuş! Peki böceklerden korkar mısın en büyük arı mıydı?
Yılan öldürdüm pişman değilim
055 Yorumla- +1 yıl
Yook artık ciddi misin çok ufak tefek bir şey miydi peki
- +1 yıl
Yılandan korkmayan tek kadınsın heralde :D :D Peki nasıl oldu, nasıl farkettin ve nasıl öldürebildin.. Ama öyle ''vurdum öldü'' diye kestirip atmayın olayı baştan sona anlat pls üşenmeyin:)) Yılan sonuçta tehlikeli bir hayvan o arada o ne yaptı sana saldırmaya falan çalışmadı mı? Söz sende sipirmin :D :D
- +1 yıl
Resmen tehlike atlatmışsın ya o terliği giydiğini düşünemiyorum!.. Yalnız yılan da dediğin kadar büyük değilmiş terliğin içine girdiğine göre hatta minikmiş dikkatimden kaçmadı :D :D Ama cesaretlisin yine de peki böyle genelde çok korkulan hamam böceği, kırkayak, akrep vs falan korkar mısın ya da hiç öldürdün mü, yılan dışında öldürdüğün neler var?
- +1 yıl
Sende de cidden bir cesaret patlaması var benim çevremdeki kadınlar böcek görse ne yapacağını şaşırıyor :D :D Cardın kedi kadar fare değil mi onlar yılandan da tehlikeli ya!!! O nası oldu peki onu da baştan sona anlat hatta daha detaylı anlat, normalde fareleri yakalamak imkansız bir de bu büyüklerden üstüne falan zıplamadı mı? Söz yine sen de sipirmin :D :D
- +1 yıl
Kebap şişi ne ya :D :D Kafa buluyorsun biraz da anlıyorum ama şunu anlat ya adamakıllı.. Tamam biliyorum seni yoruyorum ama napayım sen de bu kadar gözünü karartmasaydın :D Yani bir şekilde öldürmüşsündür ama önemli olan nasıl yaptığın.. Detay ver sipirmin detayy :D :D :D
- +1 yıl
La ne boşuu sanki herkes bunları yapıyor hele ki kadınlar!! Taşra değil nerede yaşarsan yaşa cesaret meselesi.. Ama ağzından parayla alınıyor laf sen nası sipirminsin :D :D
- +1 yıl
Küstüm seninle, artık sipirmin değilsin:(((((
- +1 yıl
Hayır sipirminliğe geri dönmek istiyorsan adamakıllı anlat zaten tek korkmayan sen varsın o kadar kişiden
- +1 yıl
Tek katkı müstakil eve girmisti sonra beni gördü kapı arkasina kaçtı orada süpürge ile vurunca sersemledi büyük cardın darbe yedimi sersemler sonra orada şiş geçti elime onunla tutmaya calistim ama batmıyor sis kemik yok çünkü farelerde sonra kardeşim kuregi getirdi kafasina vura vura öldüdüm psikopat degilim ama korkak ta değilim
- +1 yıl
Yani hele şükür ne oluyorsa böyle anlatınca.. Yalnız şiş falan derken kafa bulduğunu düşünmüştüm :D Ya benim anlamadığım fareler çok hareketli değil mi ya sen bunları yaparken öylece durup kaderine razı mı oluyor.!! Hayır nasıl bir enerjin varsa seni gören kuzuya dönüyor karşında :D Normalde fare falan kaçar hoplar zıplar bir şeyler yapar!!
- +1 yıl
Enteresanmış bu konularda pek tecrübem olmadığı için bilmiyorum tabii.. Peki belki sen de duymuşsundur bu hayvanlar yılan, fare falan çok numaracı hayvanlar hatta ölü taklidi yapıyorlar ağır darbeler alsalar da saatlerce hareketsiz kalarak.. Sen bunların öldüğüne emin misin çünkü kolay ölmediklerini biliyorum.. Seni kandırmış şu anda da intikam planları yapıyor olabilirler :D :D
- +1 yıl
O yılan bu yaz yine senin terliğin içinde söyleyeyim şimdiden :D :D Peki özellikle kızlar aleminin en korkulu rüyası ''hamam böcekleri'' hakkında ne diyorsun, hatta onu da sormuştum çoğu kişi özellikle kızlar çok korkuyor bundan, çığlıklar falan :D Sen ne diyorsun peki? Gerçi yılandan korkmayan biri için hafif bir soru ama belli olmaz çünkü adamlar hızlı ve korkutucu :D :D
- +1 yıl
Bence de cesaretlisin hatta beni şaşırttığın için sorup duruyorum zaten.. Cesaretlisin ama katısın da hiç affın yok:)) Peki böyle hatırladıklarından en kötü, en acımadan öldürdüğün hangisiydi, en çok hangisi sinirlendirdi seni :D
- +1 yıl
Yani sinir derken hiç acımadığın ya da pişman olduğun keşke böyle yapmasaydım diye.. Bu ikisi dışında peki öldürdüğün neler var yanlışlıkla ve çocuklukta olanlar dışında
- +1 yıl
İyi yarın yağmur yağacakmış bilgin olsun :D Ya cidden hayatında sadece bu ikisini mi öldürdün?
- +1 yıl
Ya öyle sormadığımı biliyorsun köftehor :D Sağol sana da:)))
- +1 yıl
Ben cezalı iken başkası eig seçilmiş buranın en serti sendin halbuki :D :D
- +1 yıl
Cezalıydım cezalı :D Girince iki saat seni aradım profil foton da değişmiş yorumlardan buldum ama her şey için çok geçti :D :D
- +1 yıl
Tamamen suçsuzum bizde yanlış olmaz :D Bana şunu söyle bahsettiğin yılanla, fare dışınnda başka bir şey var mı peki ya kesin vardır sende dökül dökül :D
- +1 yıl
Ya heralde biliyorum insan kesmediğini :D Börtü böcek, haşere soruyorum zaten akrep, kırkayak, hamam böceği falan
- +1 yıl
Diğerleri için bir şey söylemedin onlar için endişelenmeye başladım :D :D
- +1 yıl
Başkalarının çığlıklarına, ayılıp bayılmasına neden olan şeyleri umursamayışın peki :D :D
- +1 yıl
Evet sen sensin sen fesfs'sin :D Bana da gıcık olmaya başladı ama şaşırmam normal napayım :D
Tamam son kez bunlardan hatırladığın en büyük nasıl oldu onu anlat ama son söz :D :D Yani aklında kalan en büyük hamam böceği veya kırkayak ya da hangi böcekse nerede gördün nasıl farkettin ne yaptın falan :D Ama en uzun bu olsun kestirip atma finale yakışır bir şey olsun, söz yine sende sipirmin :D - +1 yıl
Çok geçmiş olsun deprem bölgesinde miydin yani hatırlattığım için üzgünüm!
- +1 yıl
Yabüyük geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten, çok büyük bir acıydı
- +1 yıl
Şimdi nasılsın peki etkileri devam ediyordur tabii ki bir anda akıldan silinip atılacak bir şey değil ama daha iyisindir umarım
- +1 yıl
Ya tabi kolay değil artcilar devam evsiz herkes konteynar çadırlarda yaşıyor çok bina yikildi ve bir okadar da yikilmayi bekleyen bina bekliyor o geceki enkazdaki yardım cigliklari depremin sesi yikilan binalar herkes basinin derdine düştü kimse kimseyi gormedi tvlerde görür üzülürdük ama çok başka bisey bu Allah yasatmasin kimseye
- +1 yıl
Çok korkunç bir şey ya, ben yaşamadığım halde birçok kişi gibi uzun süre çok kötü hissettim sizleri düşünemiyorum bile..! Umarım en kısa zamanda sarılır yaralar
- +1 yıl
Ya inanılmaz gerçekten insan ne diyeceğini bilemiyor, ben biraz olsun unutmak için depremle ilgili bir yayın falan izlemiyorum artık
+1 yıltavşanım vardı onu öldürmüştüm hahahdk
015 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş ama öyle bilmeyerek ya da çocuklukta olanları değil isteyerek olanları soruyorum.. Böyle hamam böceği, akrep vs gibi falan korkunçlu şeyler :D
- +1 yıl
Tamam bilerek yapmıştım işte nasıl bi psikolojideydim bilmiyorum 12 yaşımdayken 😂
- +1 yıl
Hayydaa!! Tamam bunu geçelim duymak istemiyorum 12 yaş çocuksun sonuçta gerçi hala çocukmuşsun 18 olduğun bile meçhul :D
- +1 yıl
Korktunmu hahahajdks 19um bu arada
- +1 yıl
Hem evet hem hayır :D... Asıl sen böceklerden, haşerelerden falan korkuyorsun bence :D
- +1 yıl
Yoo ezer geçerim ne diye korkucam 😂
- +1 yıl
Sen de mangalda kül bırakmıyorsun ama biraz sallıyorsun sanki, ateşin falan yok de mi :D :D
- +1 yıl
Ne alaka ya herkes korkucak diye bişey mi var börtü böcekten 😂
- +1 yıl
Eveeett özellikle senin kesin korkacağını düşünüyorum :D
- +1 yıl
Tavşancıkta öyle düşünüyodu hahahaha😂
- +1 yıl
Tavşana ne yaptığını ve neden yaptığını merak ediyorum ama gören olursa linçlenmeni de istemiyorum.. O nedenle sorduğum börtü böcek falan varsa onları dinleyelim:)))
- +1 yıl
Benim daha minicik xperim var:)))
- +1 yıl
Ekle ozamanannnnb
- +1 yıl
Önceden 2xperdi bee mesaj göndermek zalımlar 3 yapmış şimdi.. Sen gönderebiliyor musun peki ya da senden geleni ben cevaplayabiliyor muyum?
- +1 yıl
12 yaşında bir tavşan öldürdün ve gülerek anlatıyorsun. Psikopat falan olmalisin
Sen olacaksın pişman değilim
01 Yorumla- +1 yıl
Üühhühhüü çok acılı olmasa bari.. Senin duduşlar her geçen şişiyor yalnız :D :D
Hayatın
04 Yorumla- +1 yıl
O herkes de var biraz ama böyle genelde korkulan börtü böcek, haşere tayfasından soruyorumm :D
- +1 yıl
Afferinn o zaman:)))
Öldürdüğüm bir şey yok 🤷🏻♀️
04 Yorumla- +1 yıl
Efferin :D Sinek bile mi?
- +1 yıl
Harikasıın harbiden :D :D
Ruhum
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle söylemeyin diye o kadar yazdık be :D
- +1 yıl
Ohaaa :D Göğsünle mi öldürdün peki :D