Peki ya sen?

İnsanı rencide etmek yerine yapıcı tavsiyelerde bulunmaya çalışıyorum. Olumsuz tavır, davranış, gibi eylemlerin o kişide mutlaka bir problem olduğunun gostergesidir. Belki bir kelime yapıcı davranmak o insan adına bir nebze fayda sağlayabilir ve düzelmesine katkı sağlayabilir diye düşünürüm.
Kalp kırmak, özellikle de haksız yere günah almak kişinin kendi zayıflığının bir resmi; oturmamış karakterin dahil olduğu bir çerçeve sadece.
Hak etmeyen, haddinin sınırlarını zorlamayan insanlara cevap dahi vermem; anlayamayacak çünkü, eminimdir.
Israrcı olanlara da verdiğim tek yanıt, psikolojilerini bozmak. Yaptım mı, evet. Pişman mıyım, hayır..
Rencide etmişsem sebebi vardır pişman olmam
Teşekkür ederim günaydın 😉
Zevk içşn kimseyi rencide etmedim tarzım değil. Ama hak edene🤭 İşte o an haz alıyorum
Cevap
30Cevap
Başkasını rencide ederken sevinen kişileri rencide edersem eğer bundan haz alıyorum gadası. Ama durduk yere haketmeyen kimseyi rencide etmem.
Kimseyi rencide etmemeye özen gösteririm, rencide edeni görürsem atlarım yerin dibine sokar sokar çıkarırım. ✌️
🖤🖤
Rencide etme yapım yok direk ne varsa yüzüne söylerim ama insanların için de söylemem onunda gururu var sonuçta.
Kankam desem sanirim hatirlar ve takip edersin 🤪🤪🤪🤪
Ben kolay kolay kimseyi rencide etmem ama birini rencide ettiysem mutlaka bunu hak etmiştir
hak eden kişiye karşı yaptığım davranıştan dolayı da pişmanlık duymam
Eğer hak ettiyse pişman olmam ama hak etmediği bir sebepten dolayı kalbini kırdıysam pişmanlık duyabilirim
evet duydum ve bu yüzden bazılarını gerçekten itin g*tüne skmak tabirini yapmam gerekirken yapmadım. bu dengeyi hala sağlayabilmiş değilim
Rencide edici konuşan insanlardan nefret ediyorum gerçekten. Bende onları rencide etsem çok memnun olurum ve pişmanlık duymam
yo hayır haketmiştir sanırım aslında hatırlamıyorum bunu
Birini rencide etmişsem iyiki yapmışım derim. Kimseyi sebepsiz yere üzmem ve kırmam.
Hak edeni rencide ederim. Sonra da üstüne bir keyif sigarası yakarım.
Kimseyi rencide etmem çeker kenarıya birebir konuşurum
Rencide ediyorsam haketmistir, hakettiyse üzülmenin anlami yok
Çok şükür..
Hiç böyle bir insan olmadım. Kimseyi rencide ederek kendimi küçültmedim.
Bazen bilerek ve isteyerek yaptığım oluyor. ( Hak etmişse ) Pişmanlık duymuyorum yaptıktan sonra.
Hak etmeyen kimseyi rencide etmedim etmem. Rencide ettiğim insanlar için de hiç pişmanlık duymadim
Ben kimseyi rencide etmem, ettirmem. Herkesin bir gururu vardır ve bu asla kırılmamalıdır
Hayır öyle bişe yapıyorsam bile isteye yapmısımdır
Hemen ifşa olduk 😂😂😂😈
😂😂😂😂🙃🙃
Sormaya ne kadar sevsem azdır burcumu 😈😈
😂😂🥳🙃😈😬😬😬 Durmak yok özgürlüğe devam
rencide etmemek için rencide olanlardanım😅
Tecavuzcuye tecavüz etmekten zevk almak gibi bisey sanırım bu
Çok şükür öyle hasletlerim yok
İnsanları rencide etmem
Hak etmisse Allah yaratti demem..
Bilerek ve isteyerek kimseyi rencide etmedim...
Rencide etmedim hiç kimseyi edendende irite olurum
kimseyi rencide etmem
Eğer küstah bir tipse duymam.
hayır yaptıysam hak etmiştir
Oyle bir şey yapmadim
Okadar muhabbete girmem kimseyle
Rencide edeni etmek harika bir sey👏👏👏
Maalesef
Hem de kız birisiydi
Rencide etmeyi sevmem.
Takip at bana @Hissiz72 😬
Şikayetmi ettin 😂