Aşklarının tarihi bir şehrin tarihidir diyorum Gün gelir aşklarıyla anılır şehirler anılırsa Niyetim sevdalı sözler etmek de olmasa İzmir için ne yazarsam sana adıyorum!..
umutlarımı hayallerimi hayal kırıklıklarımı öfkemi nefretimi sevgimi de hepsi bir arada yaşadık geçti gitti işte.. dönüp bakınca ne çok şey olmuş bitmiş.
İzmir güzel şehir geçen yaz ordaydım hatta bir ara orada yaşasam nasıl olurdu fikri belirdi öyle duruyor hala kafam da oturamadım sadece tam olarak :)
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçmişler tecrübedir. İzmir başka bir dünya. Havasıyla, suyuyla, insanıyla hatta martısıyla bile.. :)
daha sakin köşeler nereler mesala? o saat kulesinin olduğu yerde bir kahve içtim manzara ne güzeldi:)) koca bir çarşınızı gezmek keyifliydi alaçatıya bir şöyle baktım güzeldi ama cunda adasını tercih ederim :)) Efes antik kentine bayıldım tarihi seven birisi olarak tam gezmiş sayılmam ama bence gezdiğim kadarıyla efsaneydi :) Meryem Ana filan eksik kaldı Şirinceye gitti şaraplar efsane karadut suyu da pek güzeldi yine de eksik kalmış bir şeyler sanırım siz böyle deyince:)
Soran
+1 yıl
Olmaz olur mu? Meryem Ana ve yedi uyuyanlar, Karagöl, Gölcük Yaylası, Bozdağ, Homeros Vadisi ve en önemlisi benim için Çiçekliköy :) çok şeyi es geçmişsiniz. Daha sayamadığım, unuttuğum bir çok güzellikleri de var.