AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bence değil kanka şey gibi gençliğin ortası gibi gençliğin ilk evresi bitmiş orta evresindesin hem yetişkin hem genç
Allah'tan göstermiyorum 17-18 diyorlar Bir de göstersem daha çok depresyona girerdim
Mükemmel kanka o zaman baya iyi bende yaşım büyümesin istiyorum 19 olucam 4 ay sonra falan hep 18 kalmak isterdim :/
24 yazıyor ama niye yaş büyütme gereği duydun O yaşlarda yaş büyütme var sonra yaş küçülteceksin merak etme 😂😂✌️
hayır ama genelde 25 26 yaşlarında insanlar orta yaş depresyonu yaşar yaşlandığını düşünür ama psikoloğa gidersen iyi gelir
Depresyona girmedim ya 25 26 yaş arasındayım Ne evim var ne arabam 😭😭😭
e çok normal bu yaşta herkes öyle neredeyse 30 yaşndakilerin de yok hükümet sağolsun ama çalışıp alabileceğim zamanlar gelecek az kaldı
Bizim depresyona girmemizin sebebi gençliğimizi yaşayamamamız zaman su gibi akıp gidiyor biz hiçbir şey yapamıyoruz
tamam bunun da nedeni mevcut hükümet şahsen ben de gençliğimi yaşayamıyorum
İnşallah seçimde giderler tıpış tıpış
😭😭😭😭
gidecekler görürsün
İnşallah inşallah inşallah
Yok ideal bir yaş ben mesela boş gezenin boş kalfası
25 im seneye 26 🥺
Yapacak bir şey yok kaderimiz buymuş
Neden boş gezenin kalfasıyım dedin
Umudum kalmadı bide sagligimdan oldum
Hayırdır neyin var
Sol kolumdan ameliyat oldum kolum sağlıklı değil
Geçmiş olsun zamanla düzelir inşallah kırık falan mı vardı
Zaten büyük bir ameliyat oldum dirsegim yerinden çıkmıştı düşerken zaten direk ameliyata aldılar
Ameliyattan çok korkarımmm nerden düşmüştün ki 😢😢
İnşaat ta çalışıyordum yüksekten düştüm
Allah yardımcın olsun umarım iyileşirsin
Teşekkür ederim terapiye gidiyorum yavaş yavaş düzeliyor
27 yaşındayım hala içimde kücük çocuk var yaş sayıdan ibaret hissettiğin yaş yaşındır
18 yaşında hissediyorum
Bundan güzel ne var :D kendini büyük görme ve şunu unutma hiçbir şey için geç değil mimar sinan 50 yaşından sonra mimar oldu herkesin zamanı farklı kimi 18inde zengin olur kimi 70 inde kimi 30unda kara toprağa girer kimi 100 yaşında
Mimar Sinan 50 yaşından sonra mı mimar oldu biz o yaşta ölümü bekleriz 😂😂
Evet ve 99 yaşına kadar yaşadı hayattan pes etme bence insan hayal ettiği sürece var olur
Bende 28 yaşındayım büyük gibi geliyor banada
Büyük degilmis aslında 35 yaş ve üstü diyorlar orta yaş işte ama insana büyük gibi geliyo 😭😭
Aynen hatta ben 24 yaşındayken 28 çok derdim abi falan derdim şimdi biz olduk abi😂😂
Manyakmisin kendinden 4 yaş büyük bir insana abi diyorsun ben kendimden 10 yaş büyük insanı abi abla demem çoğunluk arkadaşım ama gene de demem saçma hem sevmiyorum abi abla demeyi 😂😂😄
35 yaş üstü orta yaşa geçiyormuş 30 39 olsa anlarım 35 yaş üstü nasıl orta yaş oluyor bu arada bunu psikolog arkadaşım söyledi 🥺🥺
Okadarini bilmiyorum bana kalsa orta yaş 30 ama bilemiyorum
30 yaş artık genç sayılıyormuş eskiden 18 yaş 30 yaş gibiymiş uzmanlar diyor ben demiyorum 😂
Hahaha iyi 7 senem daha var o halde ama yaklasti Be artik hayat yoruyor insanı normalde 20 yaş çok bir yaş değil gibi gorunsede hayat kosturmacadan ibaret
26 büyük se ben oliyum o zaman 37 yaşındayım halla 25 hissediyorum
25 hissetsen ne olacak yaşın belli
Yasin pek önemi yok insan kendini hangi yaşta hisediyosa o yaşta dir zaman geçiyor durduramiyoruz her yaşın ayrı bi güzelliği var bunu farketim
Ben de yaşlandığımı hissediyorum ya geç kalmış gibi
Allah'tan küçük gösteriyorum 17-18 diyorlar bana
Şanslısın hayatım da olay o değil işte 30 olmadan benim aşırı eğlenmem lazım 30 bana çok büyük gibi geliyor
30 yaş da büyük değil 34 yaşında tanıdığım var 20 gibi duruyor gerçekten kimse yaşına inanmıyor ya
İşte sayılar önemli değil nasıl gösterdiğin önemli gibi düşünebilirsin ama her zaman öyle olmuyor
Size kaç derler Mesela
Ben 25 işte yaşımı gösteriyorum daha küçük desem de inanırlar büyük desem biraz şaşırırlar ama söylemek istediğim kariyer tarzı şeyler ya da hayatını tam anlamıyla oturtmak gibi 34 geç mesela o yaşa kadar mesleğini işini gücünü tam anlamıyla oturtman lazım yani onu diyorum
Neye gore kime gore. Birseyler yasamak için ideal yas
Nasıl biseyler
Guzel bir sevgilin olabilir mesela
Yok evlenmenin başarıdır 30-35 e kadar
Evlilik mi O da ne 😂
Yenilebilen bir şeyse Evet çikolata gibi mesela 😂
Hayır şunu demek istedim son yıllarda uygulanan ekonomik program ülkedeki evlenme yaşını 10 yıl erteledi eskiden yaş 20 den başlar en geç 27 yaşa kadar evlenirler gençlerimiz. Şimdi kapatılan kağıt fabrikaları, sümerbank, tekel, sigara tütün fabrikaları, çimento... gibi fabrikalarının personeli kamuya aktarıldı kamuda bu yıkılmadan dolayı personel almadı böylece işsizlik rekor üstüne rekor kırdı birde bu iktidar tüm yatırımı ölü yatırımlara para harcadı kamuda istihdam sağlayan yatırım yapmayınca evlilik yaşı 10 yıl ötelendi, evlenme 35 yaşa kadar kaydı. Cunki gençlerimiz işsiz iş olmayınca evlenemiyor. O yüzden bu dönem gençlerimiz en şanssız gençlerdir. Evlenme yaşı 35 e kalınca sen daha evlenme yaşının başındasın demek istedim klavyede yukarıdaki gibi anlaşılmaz olarak değiştirmiş. İnşallah son 20 yıldır uygulanan politika sona erer üretime önem veren politikalarla tüm gençlerimize iş aş bulur evlenme yaşını tekrar 20-25 yaşa indirirsek işsizlik düşer ekonomi canlanır demek istedim. Sizede gönlünüze göre iş kalbinize göre eş olması dileğiyle herseyin gönlünüzce olmasını dilerim
Yok gayet iyi bir yaş ne var bunda :D
İşte takıntı 😂
Yaşlanıyorsun ablacım 😂😂
Daha 26 olmadım 😂😭
Ama Allah'tan küçük gösteriyorum 😂😂✌️
Ay kıyamam ya sen daha 26 olmadın mı? 😂
Ulan bu daha kötü yakında 26 olacaksın ağzın burnum derken bi bakmışsın 30😂😂😂
Ay ay ay ablamızın gizli silahı de varmış😂
Sen minyon tipli misin sen.
Sen küçük mü gösteriyorsun sen😂😂😂😂
Evim arabam yok ben zannediyorum 20 yaşında evimde olur arabamda küçükken hep öyle hayarlar kurardım 😭😭😭
Valla ablacım. Ablacım diyorum takılma ben senden 6 yaş büyüğüm 😂
Hani saygıdan abla derler farkındaysan takılmadım rahat bir tip im benim niye arabam yok ya niye evim yok 😭😭
Bizim mayısta düğünümüz var da akraba mısın çok yakın kendi düğünümüz ona gitmeyeceğim araba ve ev alamadım diye inat değil mi
Küçükken sen gibi hayaller kurardım babam hep oku derdi ama etrafımda bir sürü diplomalı işsiz olduğunun farkına varınca liseyi dışardan bitirmek suretiyle lise 1 den açık öğretime geçip çalışmaya başladım ki her maaşım da 1 çeyrek alıp kenara atardım.
Düşün çeyrek o zamanlar 90 tl falandı.
21 yaşında ilk arabamı aldım. 25 yaşında ise evimi aldım. 😎
Tabii ki saygıdan insanlara karşı saygılı olmasın 😊😎
Valla ablacım her şey ev araba değil. İnsan yaşamak istiyor yediği onca kazığa binlerce pişmanlığa rağmen huzur istiyor 😊
Çok iyi etmişsin bazı şeyleri de yaşaman lazım Mesela ben açıktan okuyamam lise hayatım iyi geçmedi ama iyi ki de açıktan okumamışım diyorum her zaman için anı yaşamayı seviyorum olmuyorsa bir nedeni vardır kendimi bu şekilde avutmak da istemiyorum ama bir şey olmuyorsa mutlaka sebebi çıkmıştır sonra rahatlıyorum tabii ama yapı olarak evhamliyim bir şunu çözemedim
😭😭😭
Bazen diploma her şey demek değildir ablacım.
Bak benim bi kuzen Var. Adam 4 yıllık mezun. Ve bana söylediği cümle tam olarak şu ''okuduğum kadar çalışsaydım tecrübe kazanırdım'' kuzenim şu an bir şirkette müdür yardımcısı ama tecrübe sıfır zorlandığı yerlerde bana danışıyor. Tamam okumak güzel ama dediğim gibi o kağıt parçası gerçek hayatta bana göre pek işe yaramıyor
Ben hiçbirşeyin üzerine düşmedim örneğin bana bir defa yalan söyleyeni affetmedim. Herkesin dediğini kafama takmadım sanırım bu yüzden huzura erdim
Bunları ben de yapmıyorum ben kendime bakıyorum çocukken 20 yaşında ev araba alırım diyordum şimdi en ucuz peynir seçiyorum aradaki farka bakar mısın yani biz bunları da hak edecek ne yaptık diyorum ben kendi adıma konuşayım ben bunları hak edecek ne yaptım diyorum günümüz koşullari malum
Ortalamaya göre iyi bir maaşım olduğunu söyleyebilirim velakin emin olabilirsin ki bende markette bazen seçim yapmak zorunda kalıyorum.
Tamam oturduğum ev şahsıma ait ama bide kiracı olsam n'olurdu diye sormadan edemiyorum.
Geçen seneye kadar yılda en az 5 defa Karadeniz'e gider kafa dağıtırdım bu sayı artık iki bile değil ablacım😔
Ve hayat gerçekten pahalı
İyi akşamlar yaşlı ablam benim
50 ye kadar genciz çok takma ya :Dd
Nasıl gençlik bu
Ben 18 29 yaşa kadar genç olarak değerlendiriyorum sonra orta yaşlar otuzundan sonra çok çabuk geçiyor diyorlar 😂😭
değerlendirme?
Kime göre neye göre
Bana göre değil mesela daha 26 olmadım olacağım
Gençsin takılma 40 a kadar
Teyze çok büyüksün lise sonum ben allaha şükür
Daha olmadım olacağım bu yıl 😭😭
17-18 mi gösteriyorsun? Boyun kaç
166
Neden boy ne alaka
Merak ettim
Teyzemi küçül de cebime gir 😂😂
Asla değil sen bana büyük mu dedin şimdi?
Büyük gibi geliyor ya küçükken hep 26 yaşı büyük zannedardım şimdi çok Ergen'in mesela
Ben ergen değilim ama büyüdük işte
Yaşa bakmıyorum görsel olarak değerlendiriyorum
Görsel olarak 17-18 zannediyorlar hatta daha küçük 20 diyen de var en fazla 20
Görmem lazım net konuşurum neyse karşımdaki çekinmem söylerim ama güzel bir şekilde kırmadan tabi
Görsellik derken güzelliği mi kastettin kaç gösterdiğini mi
Fiziksel ve güzelliği kastettim
Geri kalan ömrüne bağlı
kadın için evet erkek için hayır
Yok bee daha gençliğimizin baharındayız 😂
Aramızda 2 yaş farkı var hiçbir şey yok
Büyük olma yolunda
İdeal:) tam benlik😜😀
Hayır ya gayet güzel olgunlaşmış bir yaş
Yaşlandın yavrum :))
Sen 32'lik dede 😝😄
Sorma :)
Hayır değil.
Yoo iyi benim yaşım
Yoo değil ne oldu
Normal
deyıl
Tabii ki
Evet
30 um daha noldun
Tam genç yaş
Ömrünün baharı 😄😃
Yok değil
çok güzel seksi çekiliği olan yaş ablam gibi
Ablanfan banane ablama tukirim
Hayır Küçük hala
Teşekkür ederim malum ekonomi yerinde sayıyorum hiçbir şeye sahip olamadım ne bir ev ne bir araba
Sahip olursun inşallah Allah gönlüne göre versin
Gencsin
Ne için büyük
Genel olarak
Görmek gerek
Daha çok genc
Tam zamanın
Ayni yastayiz
değil değil