Sokakta beslediğim bir kedi vardı, birbirimize çok bağlı düşkündük. gece uyku tutmadı yanına gittim, hamileydi bugün yarın doğuracaktı. Beni görünce herzaman yaptığı gibi peşime geldi. Markete girdim ona mama alayım diye beş saniye arkamı döndüm. Köpekler almış ağzına koşa koşa gitmişler. biri parka doğru gitti dedi. parkta bayağı geniş. Sabaha kadar aradım, asla bulamadım. Belki bir ihtimal yaralıdır veteriner yetiştirim diye. Belki Köpek besleyenler bilir.. napmis nereye götürmüşler olabilir?
Ben gecmeseydim oraya bunlar başına gelmeyeckti yavrumun. Nasıl bir vicdan azabı. Allah canımı alsada kurtulsam ölüyorum ağlamaktan 😭😭?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ilk olarak sizle alakadar bir durum yok. maalesef köpeğin ağzındaysa üzülerek hatta kahrolarak belirtmeliyim ki yapacak fazla bır sey kalmıyor cogunlukla. muhtemelen gören biri gömmüş olabilir. bir diğer ihtimalde kedinin kurtulup kaçtığı buldugu ilk guvenli yerde doğurdu. bir kaç gun gorynmez ortada boyle oluncada. çok uzuldum :(
Ben ordan gecmeseydim gelmeyecekti peşime. Normalde çok akıllı ve tazı gibidir. Hamileydi kosamiyordu. Genelde beni aracın altında güvenli yerde beklerdi niye öyle ortaya çıktı anlamadım. Acımdan ölücem😭 peki neden yok ortada bu kedi sizce. Ağzından kurtulmuş olmaz diyelim öldü. Kimse gomemezde çünkü gece oldu zaten etrafta kimse yok
köpekler çok geniş gezme alanına sahip. genelde kediyi öldürürlerse bırakırlar oracıkta. muhtemelen kaçıp saklanmıştır. bşr kaç gun bekleyın. doğum fılan yaptıysa ıkı gun zaten kıpırdamaz. hele mamaya kolay ulaşımı varsa sadece tualetını yapar gelır. sızde lutfen dertlenmeyın sızınle ılgılı degıl durum bılemezdınız kı. kendı doğasının dısında hareket etmıs
Ben tahminen başka bölgeye götürdüler heralde diye düşünüyorum. Birtane de köpek degilmiski birsuru köpek varmış. ahh öyle bir şey olsa yemin ederim kurban kesicem
umarım bır yerlerden çıkar. sizde kendinizi harap etmeyin :(
Köpek yakalayamaz ki sen gördün mü gözünle.
Nasıl yakalayamaz ya kuş demedim köpek dedim? Evet
Kedi hızlıdır yani köpeğe kendini kaptırmaz kolay kolay ondan dedim.
Tam okumadın sanırım hamile diyorum kosamadi
Hiç üzülme bir gün yavrularıyla görürsün onu.