Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben peygamber efendimize bu işi sen yap diye dua etmiyorum yanlış anlaşılmışım. Peygamber efendimize “benim için dua et Allah’ım senin hürmetine duamı kabul eder seni şefaatçi eyledim” diyerek dua ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dua; benim için dua et, Allah’ım senin hürmetine duamı kabul eder peygamberim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yaşıyor olsa benim için dua et derdin de, şimdi 1400 sene önce yaşayıp ölmüş biri seni nasıl duysun
Bu şirk oluyor işte Hz Muhammed sadece bir elçiydi.
hayir
@Dsenatz "Gerçek dua O'na yöneltilendir. O'nun dışında çağırdıkları ise onlara hiçbir şekilde karşılık veremezler. Tıpkı suya avuçlarını uzatan; ancak ağzına hiçbir şey ulaşmayan kimse gibi... İnkarcıların duası boşunadır." ( Rad - 14 )
neye hayir dedigimi agila da gel koccum birde 50 firin ekmek ye yeniden gel.
@Dsenatz "Ya da altın bir evin olmalı veya göğe yükselmelisin. Yükselsen bile okuyacağımız bir kitabı üzerimize indirmedikçe onu onaylamayız." De ki: "Efendim yücedir. Ben elçi olan bir insandan başka bir şey miyim ki!" ( İsra - 95 )
Kanka en büyük ALLAH dua ediceksen sadece ona etmelisin
İnanmıyorum.
Dua tanrıya edilşr, peygambere değil
Salâvat getirip , şefaat ya rasullullah diye dua edilebilir
Salâvat getirebilirsin
Günceli gördüm. Dua yanlış bir kere. Peygamber efendimize "benim için dua et Allahım" diyemezsin. Peygambere Allah diyemezsin sen, şirk olur bu. Ayrıca seni şefaatçi eyledim nedir?
Ya hayır offf😂 peygambere Allah demiyorum, Allah’ım senin hürmetine duamı kabul eder peygamberim diyorum
Yine yanlış, Peygamber duayı kabul eder diye kim söyledi. Duayı sadece Allah kabul eder.
Türksat 4A açık, dene şansını :D
Evet knk