AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
164Cevap
Ayıp tabiki o senin yanında boxerı çıkarıp atsa hoş olur mu :D
Bende öyleyim kardeslerimizin yaşı aynı. Rahat ol :D
15 yas belki sana gore kucuk olabilir ama o da bazi seylerin farkinda. bence yapmaman gerekir.
15 yaşında çocuk degildir o 12 den sonra biter annen haklı yapma bir daha
ayip degil , annenin yaptigi daha ayip cocugu isgillendiricek
yapıyorsunuz böyle sonrada kardeşim bana tecavüz etti eder tabi sen ondan büyüksen hareketlerine dikkat edeceksin böyle davranırsan onun yanında o cocuk ilk seni anladın
çıkarmaa çıkarmaaaa çıkarmaki adamıda çileden çıkarma :D :D
Kardesin buyume caginda oldugu icin yanlis bir sey o sekilde yapman..
bence yapma öyle şeyler blu çağı yani tehlikeli dönemler
Salak. sonra diyolar tecavüz niye arttı al işte kardesin olsam yaparım :D 15 yaşında bide tam ergenlik çağı kesin bak kesin 31çekiyodur o cocuk :D
15 yaş azmı beee bildiğin testereonları çalısıyo işte anlarsın demek istediğimi 10 yaştan sonra sakınca bence akılda kalıcak
Bakalm yarın ne soru soracaksn !!! Ben uyurken kardeşim beni elliyo diye soru çeşitleri olucak !!!
Sen ne bekliyorsunn bu sitede çoğunluk böyle, yazık. Ahlaksız nesil
Yaa başka bir erkekle birşey yaşayabilirsn fakat kardeşinden bahsediyo yaa !!! Gerçekten ben fena halde utandm soruyu okurken...
Canım hayırdır ne oluyor sana? Böyle sanalda eleştirenlerden korkacaksın asıl. Kimse gelip dört dörtlük insan muamelesi yapmasın. Sitede çoğunluk böyleyse senin burada işin ne peki? Defolup gidebilirsin kimse takmaz bile seni
Ben dört dörtlük olduğumu dedim mi? Fakat hal ve hareketin yanlış diyom yoksa hiç umrumda değilsin !!! Belki ataist olabilirsn fakat benim dinimde senin hal ve hareketlerinin yeri yok şimdi ikile haydi bakalm !!!
aile içinden olsada arada o ciddiyet bozulmaması gerekir. sana göre o kardeşin hep evin küçüğüdür halbuki 15 yaşında. daha hassas davranmalısın
Tam ergenlik döneminde, yanlış yapıyorsun bence biraz daha temkinli davran enseste sürüklersin..
Yani kardesinde olsa ergenlige girmis bir erkek dikkat etmen gerek hos bisi degil :)
3 5 aya kalmaz kardeşim ensestmi diye sorarsın sen 😄
bn kardeşimin yanında oturmama bile dikkat ederken millet sutyenini çıkarıyor ilginç
Onun yanında olmada daha iyi ama dert degil hani kardesin sonucta. Canın kanın.
Tam ergenlik çağında illaki eğri fikirleri olur bir daha yapma
Caiz değil hoş değil lütfen dejenere olduk yeterince zaten ensest ilişkiler bari olmasın güzel ülkemde
sakıncalı oyle seyler yapma cocugun yanında onun aklı herseye erıyor su aralar ve hormonlarıda aşırı calısıyor cocugun beynını yakma bu yaşta
uygun değil bence kardeşin de olsa... hani sana göre değil ama kafası karışabilir başkaları hakkında araştırma yapabilir...
bisey olmaz benim ablamda bizim yanımızda goguslerini cikartip sudyeninden cocugunu emziriyodu görüyordum memesini uclarini falan hiç çekinmiyor bizde cekinmiyorduk
Senin canından kanından olan bişey senin üstüne hayal kurcak kadar adi olmaz ama o yaptığında yanlış bişey oda utanmıştır kardesine göz koycak kadar kansız cok az vardır.
Psikolog değilim ama az bilgim vardır... Çocuk ergenlik başlangıcında ve bu ileride sorunlar doğurabilir. Çocuk sana farklı bakabilir yani en ince tabirle kaşar muamelesi yapabilir :) yanlış anlama...
En tehlikeli zamanlar dikkatli olman gereken yerde yaptığına bak
Benim kardeşimde erkek 5 yaşında olmasına rağmen senin yaptığını yapmıyorum.
helal @bluebabyy
Sonra erkek kardeşim neden giyinirken beni gözlüyor ergen bir de..
Ayıp ya yeni ergenlige giriyo dikkat etmen gerekiyo
Böyle yaparsan ensest bir ilişkiye meyil ettirmiş olursun kardeşin yarın bir gün sana saldırsa suçlusu sensin
15 yaşndaki bir çocuk erkek olmuştur sistem çalışmaya başlamıştır. İster istemez tahrik olmuştur o yapman yanlş ayıp yani. Yapma bir daha
Yanlış yapıyorsun. Sana karşı bir cinsel uyanma yaşamaz ama şu an o herşeyi yeni keşfediyor yaşıda büyük 15 yaş eşşek kadar adam :)
Bundan 20 yıl sonra bu annelerden kalmiyacak gibi gözüküyor bilginize.
Kiz size danismis sizde masallah memleket meselesi yapmissiniz yanlissa yanlis doğruysa doğru diyin
Cocugun psikolojisi bozulur senin yani ablasinin memelerini dusunerek mass yapar
erkeklerin en azgın olduğu dönem sana orda tecavüz etse yeridir
kardeşin artık büyümüş. Bence bu tür şeyleri onun yanında yapmaman lazım artık
Yuh sakallari cikicak kardesinin sen yaninda sutyenini degistiriyon.
kardeşindir şonuçta ayıp olmaz ama dikkat mast yaparken seni hayal edebilir
Kotu etkiliyorsun kardedini soyliyim cinlik zamani tam carpmasin
Uygun olmaz bence yaa. Sonuçta kardeşin ama şeytan bu aklına girer falan kötü şeyler düşünebilir
Bunu burada paylasman bile ayip. Kardesin senin yaninda baksırını degistirse ayip degilmi?
Çocuk ergen yapma böyle şeyler onun yanında çünkü mantıklı düşünemez
En tehlikeli zamanları bence daha dikkatli olmalısın
15 yaşş küçük değill bacım dıkkat et azcık :D:DDDDd
Kardesinde olsa. yaninda cikarma kardesinede o durumlar namahrem
15 yasında en cok hormanların zıpladıgı yasıttır dikkat et kendine saka maka sonra hamile kalıp haydar düme gidme. D
15 yaşında gayet büyük bir çocuk bence üstelik ergen de, bence yaptığın hoş değil
çocuğa o mu erkek demek koymuştur gece üstündeyken uyanmada
valla sonucta erkek bu cocuk oyuzden yapmaman gerekırdı
Sonucta erkek kardesin sana karsi yanlis dusuncesi olmaz istersen ciplak gez
olmaz tabi ergen çocuk yanında nasıl yaptın. annen haklı yapma birdaha
Çocuğun tam ergenlik dönemi. Dikkat etmelisin ve önemsemelisin böyle şeyleri...
o senin yanında boxer ını çıkarsa ne yapardın düşündün mü...
15 yaş küçük değil, daha ergen. Cinselliği yeni yeni keşfediyor. Yaptığın çok yanlış.
Çocuk sana karşı bişey beslemez ama senden iğrenebilir
bence onu iyi yetişdir büyüyünce iyi fındık kırsın (:
Bence ayob olmuldur malum kardeşim ergenlik çağındaa
Ayıp etmişsin sonuçta yaş 15 ve erkek (keşke benim yanımda çıkarsan)
15 yaşına gelmişi koca ergen olmuş. kardeşin de olsa istem dışı etkilenebilir yapma derim