Hiç memnun değilim?

Bundan 1 yil önce diş teli taktirdim dişlerim o kadar yamuk değildi ama vampir gibi gozukuyodu on dişlerim biraz dişlek gibiydi tam 1 yıl oldu ama bu kezde ön dişlerim kafa tasi gibi çıktı baya önde ve sağ alt dişimin yamuklugu eskisi kadarda olmasa var yine dilimle sol sağ dişe degince ve sağ alt dişe deyince bunu hissediyorum zaten ama doktorum 2 hafta önce kontrolde tedavin bitti dedi bende dedım ki ön dişlerim dişlek gibi oldu dedım gül bakayım dedi Güldüm gözle bariz şekilde göründüğü halde hayır dedi ve yanında 3 4 kişide bunu fark etti ben gülünce doktor hayır diyince onlar bisey diyemedi ama bana hak verdikleri yüzlerinden anlaşılıyordu birisi vicdan azabı çeker gibi baktı ama işinden olmamak için susuyor tabi ama gozle görülür bi şekilde var yani tedavimde sadece diş teli ve lastik verdiler lastikleri bildiğim son aşama veriyolar ama bana 1 ay geçti taktirdiktan sonra hemen verdiler yani dişlerim hiç istediğim gibi olmadı doktor benim begenmedigimi görünce lastikleri 1 ay daha tak düzenli 1 ay sonra telleri cikarcam dedi ama 1 ay içinde bu dişler arkaya gitmez sizce napmaliyım 10 bin para verildi ve istediğim sonuç olmadı
Hiç memnun değilim?