Allah korku tanrısi mı?

İnanmama özgürlüğün var ama gerisine karışmam diyor inanmayanları cehenneme atıyor bir rivayete göre de diyor ki benim mülkümde bana inanmayanların üstüne pislik yağdırırım sanki beni yaratırken bana sordun benim mülkümde doğacaksın diye yaratmasaydın ben mi dedim yarat diye ben sana inansam ne olacak inanmasam ne olacak hani allahın hiç bir şeye ihtiyacı yoktu? Birde şu var ki 100 kişi öldürüp müslüman olan biri cehenneme girse bile bir süre sonra çıkıp cennete giriyor ama melek gibi hiç bir günah işlemeyip insanlara yardım eden bir kafir sırf inanmadığı için ömür boyu ateşte yanıyor adalet mi bu? Birde allah yarattıkları arasında ayrım yapmaz demeyin kesinlikle yapıyor peygamberlere süper güçler vermiş musa denizi ikiye bölüyor isa ölüleri dirilitiyor muhammed ayı ikiye bölüyor ibrahim balığa dönüşebiliyor bu kesinlikle ayrımcılıktan başka bir şey değil hatta bir rivayete göre hz muhammed zamanında mekkede allahın sesi duyulmuş ve sinirliymiş muhammedin saçının teline zarar gelirse bu dünyayı içindekilerle birlikle yok ederim demiş koskoca tanrı okuma yazma bilmeyen bir çöl devesi için dünyadaki tüm insanları yok etmeyi göze alabiliyor inanabiliyor musunuz? eğer yok olsaydı küçücük bebeklerin çocukların ne suçu olacaktı aptal bi herif için tüm dünya ölecek miydi?

Allah korku tanrısi mı?