Esprili bir analiz değil, doğru sonuçlar için doğru cevaplar almalıyım.
Bilinçaltı testi Siz cevapları verdikten sonra analizleri yazacağım?
Esprili bir analiz değil, doğru sonuçlar için doğru cevaplar almalıyım.
Terk edilmiş binalar ve yer altı odaları gömülmüş anıları ve eski psikolojik yaraları sembolize ederler. Hemen hepimizin hatırlamak bile istemediği bir anısı ya da unuttuğumuzu sandığımız bir kalp kırıklığımız vardır. Ama hafıza kolaylıkla silinmez. Bu olaydaki tepkileriniz eskinin acı dolu anıları ile nasıl başa çıktığınızın göstergesidir.
1- Merdivenin altına kadarki basamak sayısı yasadığınız psikolojik yaraların üzerinizde bıraktığı etkinin derecesini gösterir.
***Az sayıda basamak belirtenler geçmişten çok az etkilenirler.
***Ama toprağın derinliklerine dogru inen uzun bir basamak belirtenler içlerinde derin yaralar taşırlar...
2- Karanlıkta duydugunuz sesler geçmişteki acı anılarınızı nasıl yaşadığınızı anlatır.
---Ağlama sesi duyduğunu söyleyenler dertli zamanlarında başkaları tarafından avutulmuş ve aldıkları bu yardımla bu süreyi atlatmış kisilerdir. Bu zaman zarfında size yardım eden iyi insanlar bugunkü sizi yaratan kisilerdir...
---İnleme duyduğunu söyleyenler zor zamanlarını yalnız geçirmiş kisilerdir. Karanlıkta duydugunuz inleme kendi gömülmüş acınızdır. Belki de artik kapiyi açıp günesi iceri alma zamani gelmistir...
---Kendisiyle konusan bir ses duydugunu söyleyenler eski acılarını bir madalya gibi tasırlar ve onların yara olduğunu düşünmeyi reddederler. Nietzche;Bizi öldürmeyen bizi güçlü kılar demiş ve siz bu felsefeyi iliklerinize kadar benimsemissiniz. Bunun başkalarına karşı duygularınızı katılaştımasına izin vermeyin...
3- Karanlıktaki seslere verdiğiniz tepki geçmisinizdeki acılarla nasıl basa çıktığınıza isaret eder.
***Eğer sesin kaynağını bulmaya gittiyseniz büyük olasılıkla kendi hayatınızda da insiyatifi ele alan bir davranış şekli benimsediniz. Sorunlarınızla yüz yüze gelmek, eninde sonunda bir cözüm bulmak demektir.
***Arkasına bakmadan yukarı koşup kaçanların sorunları görmezden geldiklerinde sanki yok olacaklarina inandiklari bir geçmişleri vardır. Bu yaklaşım bazen ise yarayabilir ama dertler sandığınızdan daha uzun süre yok olmamakta direnirse sakın şaşırmayın. Korkularınızla yüzleşmelisiniz.
***Eger korkudan donakalıp oldugunuz yere cakıldığınızı söylediyseniz gecmisinizde çözemediğiniz bazı olaylar sizi huzursuz etmekte ve hayatınızı yaşamanızı engellemektedir.
4- Merdivenin basında beliren kişi zor zamanlarda sırtınızı dayayabileceğinizi düşündüğünüz kişidir. Verdiğiniz isim sizi rahatlatacak ve içinizdeki buruklukları iyileştirmenize yardımcı olacaktIr.
eic için teşekkür
45 basamak indim.
Sonra benimle konuşmaya çalışan bir ses duydum.
Önce olduğum yerde durdum ve dinlemeye devam ettim. Sonra yavaş yavaş sesin kaynağına ilerledim.
Aşağıya inen kişi konusunda hiçbir fikrim yok. O yüzden biraz ürkmüş bir vaziyette kendimi korumak için pozisyon aldım o kadar.
1- Basamaklari saymadim sonu gorunmuyor.
2- Agliyor mu inliyor mu ayirt edemiyorum, ikisinin karisimi.
3- Sesin kaynagina dogru ilerliyorum.
4- Gelen gunisigi celladi olmali. Tanimiyorum.
1.8 basamak
2. Konusuyor
3. sesin kaynagini bulmaya calisiyorum
4. tanidigim biri
1- Merdivenin altına kadarki basamak sayısı yaşadığınız psikolojik yaraların üzerinizde bıraktığı etkinin derecesini gösterir.
Az sayıda basamak belirtenler geçmişten çok az etkilenirler. Ama toprağın derinliklerine doğru inen uzun bir basamak belirtenler içlerinde derin yaralar taşırlar.
Kendisiyle konuşan bir ses duyduğunu söyleyenler eski acılarını bir madalya gibi taşırlar ve onların yara olduğunu düşünmeyi reddederler. Nietzche, "Bizi öldürmyen şey, güçlü kılar" demiş ve siz bu felsefeyi iliklerinize kadar benimsemişsiniz. Bunun, başkalarına karşı duygularınızı katılaştırmasına izin vermeyin.
Eğer sesin kaynağını bulmaya gittiyseniz büyük olasılıkla kendi hayatınızda da insiyatifi ele alan bir dabranış şekli benimsediniz. Sorunlarınızla yüz yüze gelmek, eninde sonunda bir çözüm bulmak demektir.
4- Merdivenin başında beliren kişi zor zamanlarda sırtınızı dayayabileceğinizi düşündüğünüz kişidir:
Cevap
87Cevap
1-) Merdivenin sonuna kadar inerim.
2-) Kimseye belli etmeden ağlıyor. Kimsenin duymasını istemiyor gibi.
3-) Önce destek alabileceğim ve yolumu bulabileceğim bir duvar ya da sabit olan herhangi bir eşya bulurum. Sonra tutunarak kenardan sesin kaynağına doğru ilerlerim. O sesi bulmalıyım.
4-) 12 yıldır beraber takıldığım kuzenim.
Kendimi içinde hissettim. Hayal gücümü kullandım. Merakla analizi bekliyorum.
1 sonuna kadar inerim merak ederim maceraları severim
2 ağlayıp acısından inliyor ve yardım istiyor olabilir
3 sesi duyunca gidip kim olduğunu bulurum
4 olabilir yukarıdan gelen arkadaşımla aşada bulduğum kişi arkadaş olduğu için beni anlatmaştır ismimi ordan biliyordur ya da yaka kartımdan okumuştur
Hadi bakalım neymiş test sonucu
1 10 basamak
2 heeey sesimi duyuyormusun?
3 sesin kaynagina dogru giderim ama yusuf yusuf ederek giderim😜
4 allahuekber der fatihayi okur iracikda sessiz bir sekilde beklerim. Gelen ecelim degilse bile ben ruhumu teslim etmisimdir o gelene kadar😎
1-Yaklaşık 90 basamak indim.
2-Yavaşça ağlıyor ama aynı zamanda belli belirsiz bir şeyler anlatmaya çalışıyor
3-Sesi duyduğumda korkuyorum ama yardıma ihtiyacı olan biri olduğunu düşündüğüm için orada kalmayı tercih ediyorum
4-Bu şık konusunda tereddütlüyüm nedense aşağıya benim dışımda inen biri göremiyorum zihnimde. ama illa bir cevap vermem gerekiyorsa ablam diyorum
1. Bilmediğim karanlık yerlere zorunda olmadıkça inmem. Meraklı biriyim ama ahmak değilim.
2. Sesin anlatmaya çalıştığı şeyi anlamaya odaklanırım.
3. sesin kaynağını bulmaya çalışırım belki yardıma ihtiyacı olan biri vardır.
4. Yukarıdan çocukluk arkadaşım kankam
1- basamakların sonu görünmüyor ve ben kaç basamak indiğimi bilemiyorum.
2- Belirli aralıklarla gelen inleme sesi.
3- Sesin sahibin merak ediyorum. Ancak kendisine yardım etmek istemiyorum.
4- Aşağıya gelen muhtemelen adımla hitap eden kişinin bir akrabasıdır. Benimle ilgisi yoktur.
Oraya indiğimi ben dışında bilen kimse yoktur.
27
inliyor
kaçmak
yazacaktım ama cevapları okuyunca vazgectım cunku mantıklı gelmedı. yerın altına ınerken derken mantık yuruttum uc bes basamakla nasıl yerın altına ınılebılır kı o yüzden fazla rakam söylemeye calıstım hatta az bıle kaldı , ama cok rakam söyleyenler yaralı ınsanlar dıyorsun. olsun yıne de emegıne sağlık ((; daha ıyılerını beklıyoruzz
1kaç basamak indim sonra bı inleme sesi duydum etraf karanlık korkar ınsan ama akıllı oldugumdan cep telefonumdan flasshı açtım ınlıyen kısı bana adımlan seslenıyor kesın arkadasım saka yapıyordur dıye asagı ındım bı baktım organ mafyası ıkı dalagımı aldılar cıktım yukarı bende bırısını kacırdım asagı ındırdım onun dalakları kendıme taktırdım mutlu mesut yasama devam sonra organ mafyası benı ıse aldı ooo gelsın paralar
1) Böle bir durumda 15 basamak inerim en fazla
2) konuşuyor
3) Allahtan başkasından korkumuz yok deyip iniyorum o sesin kaynağına
4) tanıyorum ama görmediğim biri (şuan olayı resmen taşadım be kanıya vardım)
1- baya bir indim, 30-40 tane filan
2-kendi kendine mırıldanıyor
3- ilk önce bir kaldım tabi korkudan, ama sonra merakla devam ettim,
4- bir kız arkadaşım
1- 3 basamak.
2- Benimle konuşmaya çalışıyor.
3- sesin tanıdıkmı değilmi onu dinlerim tanıdık birinin sesiyse kaynağını bulurum değilse arkama bakmam kaçarım.
4- Kız kardeşim.
11 basamak indim
Aşağıdaki kişi ağlayarak benle konuşmaya çalışıyor sesi titriyor
Tedirgin bir şekilde aşağıya iniyorum
Yukarıdan çok samimi olmadığım bir arkadaşım iniyor
1) en fazla üç daha fazlasına cesaret edemem
2) konuşuyor ama inliyor aynı zamanda, canı yanmış
3) donup kalıyorum
4) babam
benden çıkanlar bunlar (=
Kimse gazete okumuyor sitede belli oldu , iki gün önce gazetede çıkan bu haberi görmemişler , sen de başarılı bir şekilde sunuyorsun bunu sanki kendi çalışman gibi takdir ettim
Gazetede değil internette de var ayrıca oku bakalım ben kendi çalışmam gibi mi sunmuşum.
Artistlik yapmaya gerek yok.
Suçlayıcı bir konuşma yapıp, savunmacı bir konuşmayla karşılaştığında neden şaşırdın?
Hatayı kendinde aramalısın ilk olarak.
Senin analizini yaptın ben.
Evet kesinlikle anlayışın fazla rahat
İyi ki yokmuş.
Rica ederim hoşçakalın.
Sağol kardeş. Şimdi anladım
20 basamak indim
Konuşuuuyorrrrrr ( dişlerini çalacaklar)
Ürkütücü. Kaçtım kaçtım ne donması. Donu bırakalım çok soğuk oluyo
Kardeşim beni korkut muş :D
1- Merdivenin altına kadarki basamak sayısı yaşadığınız psikolojik yaraların üzerinizde bıraktığı etkinin derecesini gösterir.
Az sayıda basamak belirtenler geçmişten çok az etkilenirler. Ama toprağın derinliklerine doğru inen uzun bir basamak belirtenler içlerinde derin yaralar taşırlar.
Kendisiyle konuşan bir ses duyduğunu söyleyenler eski acılarını bir madalya gibi taşırlar ve onların yara olduğunu düşünmeyi reddederler. Nietzche, "Bizi öldürmyen şey, güçlü kılar" demiş ve siz bu felsefeyi iliklerinize kadar benimsemişsiniz. Bunun, başkalarına karşı duygularınızı katılaştırmasına izin vermeyin.
Arkasına bakmadan yukarı koşup kaçanların sorunları görmezden geldiklerinde sanki yok olacaklarına inandıkları bir geçmişleri vardır. Bu yaklaşım bazen işe yarayabilir ama dertler sandığınızdan daha uzun süre yok olmamakta direnirse sakın şaşırmayın. Korkularınızla yüzleşmelisiniz.
4- Merdivenin başında beliren kişi zor zamanlarda sırtınızı dayayabileceğinizi düşündüğünüz kişidir:
6-7 basamak indim. Konuşan kisi agliyor. Durup konusmasini dinliyorm. Merdivenlerden asagiya inen babam.
8 basamak, benimle konusuyor, önce bir irkilip sonra konusan kim diye bulmaya gidiyorum.. aklima ayni anda iki. Kisi geldi ama annem...
6 Basamak İndim... Karanlığın İçerisinden Gelen Ses Benimle Konuşuyor... Buna Karşı Tepkim, Olduğum Yerde Kalıyorum... Ve Aşağıya Gelen Kişi Dedem...
1- 6 merdiven iniyorum
2- karanlık da olan kişi ağlıyor
3- sesin kaynağına ulaşmaya çalışıyorum
4- gelen kişi arkadaşım.
22 Basamak inerdim,
Bence Konuşuyor,
Kim o size yardım etmek istiyorum, sesime doğru gelin lütfen derim,
Abimdir.
4 basamak inerim.
inlediğini duyarım
önce olduğum yerde donup kalırım ve ardından koşarak yukarı çıkarım.
gelen kişi, güvenmediğim bir erkek.
Soru çok güzel fakat bunun nerede olduğu çok önemli, onu belirtseydin daha kesin sonuçlar alırdın, ama soru güzel
Ne alakası var eski bir bina yazıyor işte
Biraz korku film senaryosu gibi olmuş, ama güzel soru.
Denemekte fayda var ve bende merak ettim nasıl bişeymiş bu. Testi adım adım yapalım mı? Çok merak ediyorum nasıl bir bilinç altına sahib olduğumu :)
Yaz bekliyorum
Birkaç merdiven indim, ve birinin inlediğini duydum, ve birkaç basamak daha indim
www.haberatesi.com.tr/m/?galeri_id=915&page=8 detayı buradan bulabilirsin
Sesin kaynağını bulmaya çalışırım
Biraz Heyecanlı ve aynı zamanda merak içinde, ne olmuş diye merk ederim
Aşada ki kişiye doğru yaklaştım
Ve yukardan inen kişi bir yakın arkadaşım
En az 5 basamak inerim ses yavaşça ağlıyor. verdiğim ilk tepki ses mi la o birimi ağlıyo ak olur. gider kim olduğuna bakarım. gelse gelse @nemsi gelir gözün kör olsun adam gibi nereye gittin gene diye:)) başkada kimse gelmez
1: 5
2: ağlıyor
3: telefonun fenerini yakarım suratına tutarım ne korkucam
4: meraklı annem
1-10 basamak
2-Konuşmaya çalışıyor
3-Merak edip sese doğru gitmeye çalışıyorum.
4-Annemin silüetine benzettim.
TWD kafasındayım asla inmem yanlız bilmediğim bir yere baştan birinin daha gelmesini beklerim sesi duyduğumda
1-Merdiven kac basamakliysa o kadar inerim çünkü cok merakliyim
2- büyük ihtimalle ayak seslerimi duyup benle konuşuyor
3-Sakin olup sesi bulmaya calisirim
4-bilmem ama annemin olmasini isterdim
16 basamak indim
hayvan gibi inliyor :D
nasıl inlediğine göre değişir :D :D Korkunçsa topuk; diğer türlüyse uçarak kaynağa giderim
Liseden bir arkadaş
8 basamak indim. Derinden gelen sesler duydum. Sanırım Konuşuyor. Sesi duyunca şaşırdım. Biraz meraklı adamımdır mutlaka nedir, kimdendir diye sesin kaynağını araştırırım. Aşağı inen kişi de bir kadın.
1: 5 basamak indim
2: ağlıyor :S
3: korkudan donup kalırım önce, sonra sesin nerden geldiğine bakarım.
4: ablam olsun. Ama aslında sadece gölge tarzında kim olduğu belli olmayan biri geldi aklıma. İlka biri olsun diyosan ablam olsun.
1-Sonuna kadar
2-konuşuyor
3- sesin kaynağı
4- arkadaşım
Sen bu sorulardan doğru bir çıkarım yap elini oprerim o derece saçma bilinçaltına hiç bir çağrışım yapmadı
Eğer sesin kaynağını bulmaya gittiyseniz büyük olasılıkla kendi hayatınızda da insiyatifi ele alan bir dabranış şekli benimsediniz. Sorunlarınızla yüz yüze gelmek, eninde sonunda bir çözüm bulmak demektir.
- Merdivenin başında beliren kişi zor zamanlarda sırtınızı dayayabileceğinizi düşündüğünüz kişidir:
Tamam illaki sen haklı çıkacaksın
www.haberatesi.com.tr/m/?galeri_id=915&page=8 detayı buradan bulabilirsin
Benim yazdıklarımdan farklı bir şey yok burada
1. 24 basamak indim
2. ağlıyor
3. sesin kaynağını bulmaya çalışıyorum
4. sevgilim
100 basamak / inliyor / donup kalirdim / hoslandigim cocuk
üç basamak indim , inliyor , sesin kaybagını bulmaya calışıyorum, annem
1- 13 basamak
2- Konuşuyordu.
3- kaynağını bulmaya çalışıyorum
4-Babam
1.5 basamak indim
2. benimle konuşuyor
3. olduğum yerde kaldım
4. babam
2 basamak indim. inleyerek aglıyor. uzuluyorumm onun için ve sonra korkuyorum yavas yavas geri gidiyorum. arkadasım aysuu geliyor.
1- baya bir indim
2- inliyo
3- kimden nerden geliyo?
4- ok (ismi bende)
1) 3-4 basamak indim.
2) konuşuyordu.
3) dondum kaldım.
4) çok yakın arkadaşım.
-3 basamak inerim
-Sesi ilk duyduğumda biraz çekinirim ne oldugunu anlamaya çalışırım
-Biraz Bekleyip Gözlerimin Karanlıga Alışmasını Bekler, Alışınca Ona SeslÇalışırım
ikeli Bir Durum Olmadığına Emin Olduğuma Yardım Etmek İçin Dikkatlice İnmeye Çalışırım
-Gelenin Kim Olduğu Önemli Değil Kim Gelirse Gelsin.
Sesi İlk Duyduğuda Benim Adımı Söylediğinde Cin Olduğunu Düşünürüm.
16 basamak indim.
Konuşuyor.
Arkama bakmadan kaçtım.
Gelen kişi de annem.
1. 15 basamak
2. Konuşuyor
3. Sesin kaynağına giderim.
4. Arkadaşım
16-inliyor-arkama bile bakmadan koşup kaçmak - ecem sürtüğü
69
agliyor
sesin kaynagini merak ediyorum
Dersanedeki dil anlatim hocam
Ağlama sesi duyduğunu söyleyenler dertli zamanlarında başkaları tarafından avutulmuş ve aldıkları bu yardımla bu sureyi atlatmış kişilerdir. Bu zaman zarfında size yardım eden iyi insanlar bugünkü sizi yaratan kişilerdir.
3- Karanlıktaki seslere verdiğiniz tepki geçmişinizdeki acılarla nasıl başa çıktığınıza işaret eder.
27 basamak
İnliyor
Sesin kaynagini bulmaya calisiyorum
Dayi ogludur.
İnleme duyduğunu söyleyenler zor zamanlarını yalnız geçirmiş kişilerdir. Karanlıkta duyduğunuz inleme kendi gömülmüş acınızdır. Belki de artık kapıyı açıp gunesi içeri alma zamani gelmistir
Verdiğiniz isim sizi rahatlatacak ve içinizdeki buruklukları iyileştirmenize yardımcı olacaktır.
1)5
2) inilti
3) sesin kaynağını bulmak
4) İş arkadaşım Hikmet :)
İnleme duyduğunu söyleyenler zor zamanlarını yalnız geçirmiş kişilerdir. Karanlıkta duyduğunuz inleme kendi gömülmüş acınızdır. Belki de artık kapıyı açıp gunesi içeri alma zamani gelmistir.
Verdiğiniz isim sizi rahatlatacak ve içinizdeki buruklukları iyileştirmenize yardımcı olacaktır.
72
Konusuyo
Sesin kaynağını arıyorum
Nişanlım :D
Merak ettim
100 basamak
İnliyor
Kacarim 😃😃
Kacacagim için yukardan gelen kişiyle merdivenlerde karsilasirim muhtemelen sevgilim olur 😃 Beni pek yalnız birakmazda 😛
1-20 civari
2- agliyor
3-korkudan donup kalirim
4-sevgilim
1. 10
2. Kimse yok mu diyor
3. Sese doğru giderim
4. tanımıyorum nereye dustüm laa ben
8 basamak inerim
ağlıyordur
aşagıya bağırırım kim o diye
kardeşim gelir
1-son basamaga kadar inerim
2-benimle konusuyor
3-temkinli bir sekilde sesin kaynagini ararim ama kacmayada hazir bir sekilde ne olur ne olmaz
4-asagiya inen Furkan en guvendigim ve en guclu arkadasim
10 merdiven iniyorum benimle konusmaya calisiyor yardim ister gibi korkudan oldugum yerde kaliyorum ve sesin kaynagini bulmak icin merak ediyorum asagi gelen kiside babam ordaki de muhtemelen annem benden yardim istiyor
Soru 1 = 1 basamak indim
Soru 2 = Ağlıyor...
Soru 3= Bilmiyorum 3 üde olabilir ama heralde korkudan olduğunuz yerde donup kaldınız mı olurdum :D
Soru 4 = bitti sandıydım ondan buraya yazıyorum :)) Arkadaşım..
1. Öyle bir yer keşfetmedim. Dolayısıyla inmedim.
2. Öyle bir yer bulmadığım için ses duymadım.
3. Duymadığım sese tepki veremem.
4. Dolayısıyla adımla seslenmesi imkansız.
1- inebildiğim kadar
2- sesi tam anlayamadım
3- korksam da sesin sebebini öğrenmek isterim
4- bizim meraklı arkadaş iniyor ne yapıyorsun burada neyin nesidir?
1-ne kadar varsa
2-konuşuyor
3-sesin kaynağını bulmaya çalışıyorum
4-arkadaşım? yani anlamadım pek bunu adam aşağıda demekki baska biri geliyor ikimizden başka da tanıdığımız biriyse neden beraber inmemişiz anlamadım
sonuncusu annen olsun arkadaşım dedim çünkü genelde maceralara annemle atılmam ama nerde olursam oluyum annemdir o her yerde bulur beni
20 bastim
benimle konusuyor
korkudan oldugum yerde kalip
anem
9 adım, konuşuyor bana yardım et diyor. Sesin kaynağına gidiyorum. Babam
3 basamak indim
ses inliyor gibi
Korktum ama görmek istedim
Sevgilim geliyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar