Tanrı ne hissediyor olabilir? Ya da hisleri var mıdır?
22 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kapat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18
Cevap
Gizli Üye
(45 üstü)
2 ay
Onu biz bilemeyiz. Direk aoylemis zaten insanin kabiliyetinin sınırlari disindadir beni anlamak. Bosuna ugrasmayin onrunuzu adasaniz bile hicbisey bilemeSiniz en fazla olacak olan delirmeniz olur. Cunku sizin aklinizon sinkrlarini ben koydum ve bu o sinirlar icinde degil. Demis
Muhtemelen Honolulu'da şezlongunu açmış, güneşin parlaklık ayarlarını yükseltmiş, birkaç güzel sambacı kız yaratıp, elinde martini ile keyif yapıyordur. Dünya hakkındaki hisleri mi? "Daha beter olun." :D
+ Anlamadığım, çözemediğim bu evreni ortaya koyan ve bu yarattığı evrenden daha üstün olan o kuvvet karşısında korku, sevgi, teslimiyet ile oruç tutuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Onu biz bilemeyiz. Direk aoylemis zaten insanin kabiliyetinin sınırlari disindadir beni anlamak. Bosuna ugrasmayin onrunuzu adasaniz bile hicbisey bilemeSiniz en fazla olacak olan delirmeniz olur. Cunku sizin aklinizon sinkrlarini ben koydum ve bu o sinirlar icinde degil. Demis
Muhtemelen Honolulu'da şezlongunu açmış, güneşin parlaklık ayarlarını yükseltmiş, birkaç güzel sambacı kız yaratıp, elinde martini ile keyif yapıyordur. Dünya hakkındaki hisleri mi? "Daha beter olun." :D
İnanlar için o her şeyi bilen duyan işitendir
yani hisleri de var aslında bilen duyan işitense ama kontrol etmiyor sana akıl vermiş sen seçiyorsun
Hiçbir şeye ihtiyacı olmayan bir yaratıcıyı, herseyi eksik ve herseye ihtiyacı olan bizim anlamamız yorum yapmamız imkansız bence
resim olmamış. İyi ramazanlar. Allah insanı zaaflardan uzaktır. Zamanı yaratan kendisi.
Bilemeyeceğimiz çok şey var.
Ahaha enayiler sizi yarattım uğraşın durun diyip bir keyif sigarası yakıyordur.
+1 diyorum
Ben tanrıya inanmıyorum olmadığı için de yorum yapamam
Allahım o kadar sabırlıki bu kadar zulme adaletsizliğe kötülüğe rağmen hâlâ dünyayı başımıza yıkmıyor
Üzerine en çok düşündüğüm kurcaladığım konulardan biri lakin aklından olma sebebi
Vardır sonuçta bütün parçanın özelliklerine sahiptir
Allah'ın hiçbir sıfatı, insan sıfatına benzemez.
His mi
Bence tanrı diye bir şey yok:)
Derin konular be😀
Benden hoşlanıp benim ona yuz vermediğim ve kızıp ufak uyuzluklar yaptığı kesin
Evet şans tanısada insanoğlu başarısız olucak diye tahmin ediyordur
Merhamet eden ve affedicidir
Allh herseyi gorur duyar
Benden hoşlanmadığı kesin 😂
var var
Görsel ne alaka