Bir kursa gittim orada tanıştım kurs bitti buluşalım da buluşalım diye darlıyor çocuk. Samimi olmadığınız bir arkadaşınız sık sık buluşmak istese kırmadan nasıl reddedersiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kursa gittim orada tanıştım kurs bitti buluşalım da buluşalım diye darlıyor çocuk. Samimi olmadığınız bir arkadaşınız sık sık buluşmak istese kırmadan nasıl reddedersiniz?

Darlıyorsa hakettiği cevabı ver. Ya direk reddet istemiyorum de ya da bahane uydur işim var yoğunum başka yere sözüm var, başka tarihe isterse şimdiden söz veremem gibi şeyler de habire bahane üret azıcık gururu varsa anlar soğur zaten. Gurur yoksa darlarda darlar engeli çak bence.
Bu hafta kps sınavına hazırlanıyorum eve kapandım çarşıya bile çıkacak zamanım yok dersin edersin. Adam sakız gibi yapışmış seni istiyor. Engelle gitsin
Cevap
9Cevap
Bu ne kadar iğrenc biriymiş la nezaketen cevap vermene ragmen bunu anlamasina ragmen yine yaziyo
Bu sıralar sınavıma odaklanıyorum mümkün değil buluşmamız de çık. Çünkü sen ne kadar belli etsende o ısrarcı
Birde o kadar geç yazıyorsun ki karşı şahıs hiç vazgeçmemiş bence böyle yapmaya devam illa anlayacak başın kalabalık 😂
abartılı talep ve yaklaşımları sevmem. Uzak dur.
Bu ne böyle ben daraldım burada. Direkt engeli basarım sjsj.
İstemediğimi ifade ederim, kırılırsa onun problemidir..
Resmen çocukla şey geçmişin ya
Ney geçmişim
Hahahhs erkek mi
Evet
Bir tık fazla mı abartmış üzüldüm çocuğa
Enişten izin vermiyor de :)
Buluzmak istemiyorum diyerek
Trollüyor seni ıq bu nasıl konuşma
Ya bi s. Ol git lütfen diyebiliriz 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?