Güncellemeler
+1 yıl
Off ya göz açıp kapayıncaya kadar 30 olcam lanet olsun bir daha doğum günü kutlamam moralim bozuk oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay noluyo herkes yasına takmıs bu gece sjsjsj herkes bıgun yaslancak nıye dert edıyon kanka bu yasını gormek bıle guzel bısey
Neden kim ne dedi ki bu gece?
Hayır hayır ben yaşlanamam ya off yaa düşüncesi maffediyor beni
Kımler kımler yaslandı hey yavrum hey bızmı yaslanmıcaz her yasın ayrı guzellıgı var tadını cıkarmaya bakarsan olur yoksa erkenden sacın beyazlar stres yapma bence jsjs
İlk beyazım düşmüş mü diye kontrol bile etmeye başladım artık. Görsem kescem hemen onu. Yalan o. Gençlikten başkası yalan. Zengin olup 55 yaşında olacağıma fakir olup 25 yaşında olmayı seçerim kddkdkd
Dunyanın gercegı bu kanka ıstesende ıstemesende engel olamayacagın bısey bu dongu o yuzden bı erkegın en aklı basında en ıyı yaslarına dogru yol alıyosun tadını cıkar sjsjs
Yemişim erkeğin en akıllı olduğu yaşı. Ben enerjik çıtır delikanlı olarak kalmak istiyorum
Olamazsın ıste artık
Sen de 28 olduğun için kendini teselli ediyorsun böyle konusarak. Galatasaray da yenildi üzgünsün tabi :d
Hala öyleyim zaten daha 30 bile olmadım :(
Benım yasımla derdım yok ama sjsjsj ne guzel yas alıyorum ınsallah 40 larıda gorurum sjsjs uzulmedım olur oyle vakalar arada djdj
Tabii kadınlar bi de erkeklerden erken çöküyor muş 😄 o zorbay denilen tetikçi hakkımızı yedi maçta
Aman ölümlü dünya kanka ne dert edıyon ya genc kalsan nolcak yaslansan nolcak sankı boş ver sjsjs
Ölünce yok olacağım için yaşarken genç ve güzel yaşamak istiyorum. Henüz gala gençken her şeyi yapcam. Doya doya yaşıcam
Tüh ya yazık olmuş ölürsünde sen yakında
Bı erkeğin en karizma yaşı 40 tır. Bunu unutma.
Boşşş. Beni 25 yaşıma sabitleyin lütfen
Ben senin yerinde olsam sevinirim. Ölüme daha da yakınlaştın. Bu sunyadan kurtulmaya yol alıyosun işte. Bu hayatı bu kadar niye çok seviyorsun? Ölünce hiçbir derdin kalmayacak. Miss gibi ne çalışma derdi var ne geçinme derdi
Ölünce ne olacağını bilmiyorum çünkü. Yok olacağımı düşünüyorum
Yaşlanmıssın abi
Ya ben daha düne kadar 18 yaşındaki kızlarla geziyordum. Lan 28 olmuşum bir daha 18 19 yaşındaki kızlara selam bile vermiyorum yaş farkından dolayı. Lan yaşım kompleksim oldu resmen ya saçlarım dökülür beyazlarsa enerjim düşerse
Sapık mısın ak sen git yasıtlarınla takıl ne 18,19 u
Ne yani ben artık 19 20 yaşındaki kızlarla olamaz mıyım :/