Depremden sonra çok etkilendim bu dünya gelip geçici diye vs.. Sadece oje sürmeyi çok seviyorum bu konu beni zorlayacak onu da reglken ayda 7 guncuk sürerek halledeceğim 😘 21 düzenli kilarsam ramazanda düzen oturtmuş olurum diye düşünüyorum 🤔 kapanmayı düşünmüyorum. kapalılık namaz oruç vs her ibadetin sevabının ayrı olduğunu düşünüyorum kapalı olupta ( bazılari hepsi değil !!! ) yapmadığı seks vs yok..
Güncellemeler
+1 yıl
Kaç yaşından beri namaz kiliyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Açığım ama namaza başlamayı düşünüyorum var mı benim gibi olan?
Bilmiyorum kendisi aile zoruyla kapalı daha ortokulda abisi onu parkta sevgilisiyle yakaladı 😂 ilginç geliyor bana neyse umrumda değil bana göre böyle isteyen istediği ibadeti yapar Allah'la kul arasinda 🤭☺️
Peki nasıl çıktın ortaya 🤔yada ölen insanlar nereye gidiyor vs hiç merak edip araştırmiyor musun 🤔yanlış anlama seni kinamiyorum her dine ya da inanmaya saygım var 😘sadece merak ediyorum çok böyle düşünenleri 🤔
Araştırmadan böyle bir karara varamazsınız zaten. her 2 tarafıda lise 1'den beri araştırıyorum hem dinleri hem ateistliği. bilime inanmak daha mantıklı geldi bana. Nasıl ortaya çıktın soruna şu cevabı verebilirim; Evrim sonucu günümüze kadar geldi insanoğlu. Primatlardan geldiğimize inanıyorum ben. Yani insanın çamurdan yartıldığına inanmıyorum. Bir hayvanın milyarlarca yıl boyunca evrim geçire geçire insana dönüştüğüne inanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valla günahta islesen ve bilsende islesen yine günah. Günah değildir diye islesen o daha günah. Her olayı ayrı değerlendir.
Anlamadım 🤔 bı yakınım var sözde hafız namaz kılmaz benimle yaşıt ama bana bacım gözüyle bakıyor açığım diye 😂
Kapalı olsan ne gözüyle bakacak 🤣
Bilmiyorum kendisi aile zoruyla kapalı daha ortokulda abisi onu parkta sevgilisiyle yakaladı 😂 ilginç geliyor bana neyse umrumda değil bana göre böyle isteyen istediği ibadeti yapar Allah'la kul arasinda 🤭☺️
Aynen öyle, vicdanın rahatda yaptığın işte sorun yok
yani ben hiçbir dine inanmıyorum ama senin için sevindim
Peki nasıl çıktın ortaya 🤔yada ölen insanlar nereye gidiyor vs hiç merak edip araştırmiyor musun 🤔yanlış anlama seni kinamiyorum her dine ya da inanmaya saygım var 😘sadece merak ediyorum çok böyle düşünenleri 🤔
Araştırmadan böyle bir karara varamazsınız zaten. her 2 tarafıda lise 1'den beri araştırıyorum hem dinleri hem ateistliği. bilime inanmak daha mantıklı geldi bana. Nasıl ortaya çıktın soruna şu cevabı verebilirim; Evrim sonucu günümüze kadar geldi insanoğlu. Primatlardan geldiğimize inanıyorum ben. Yani insanın çamurdan yartıldığına inanmıyorum. Bir hayvanın milyarlarca yıl boyunca evrim geçire geçire insana dönüştüğüne inanıyorum
Primat ne ki 🤔
iri beyinli yüksek memeliler, bir plasentalı memeli takımı. Goril, orangutan, şempanze, gibon ve insan gibi insansıların yanında maymunlar
Yani biz onlardık sonra dönüştük diyorsun öyle mi 🤔
Önemli olan niyet Allah kabul etsin ama başkalarını yargilama herkes kendinden sorunlu
Bu konuda iyi bir egitimle var olan eksiklerini de kapatabilirsin..
Ne eğitimi? Nereden? Kitap almaya karar verdim bakıyorum kıyamet namaz vs dini kitaplar ☺️
Doğru kitaplar sana yol gösterici olabilir.. bu şekilde herkes de olduğu gibi eksiklerini tamamlamış olursun
Bir kitap 50₺ ama 😑
Almak istediğin var mı arastirdigin
Kıyamet alemetleri vs namaz bir 4 5 kitap var birde Kur'an'ın Türkçe açıklamasını okumak istiyorum 🤔
Kendisini öğrenmen daha faydalı olur bence.. bu arada hangi ildesin
Samimi bir arkadaşım var senin gibi uzun eteğiyle eşarbını yanında taşıyor
Sen kıl yinede geri gelir inşallah
açık olmak seçinindir. Namz kılmak ödevin.
Hm 🤔oruçta ödevim 🤔
evet
Ne güzel
Olabilir