neden kızlar doktor koca istiyor ?çevremde çok yaşadım .avukatından tut öğretmenine herkes doktorla evlenme hayalinde .yani okumuş çoğuda .karekterine vs bakılmıyor .doktor olsun yeter .ev kızlarınındda hayali bu yönde .sizce neden ?sadece para olduğunu düşünmüyorum ben .
Cevabın nedir?
+1 yılailenin doğdugundan beri doktor ol diye diretmesi doktor olman için yapılan mahalle baskısı ve sonra seni kan tuttluğunu öğrenmen ve doktorların uğraştığı aşırı güçlü mide gerektiren işleri görünce mühendisliğe gidip ben olamadım bari kocam olsun demektir bence. ne de olsa doğduğundan beri beynine bir doktor idolü yerleştirilmiş. çok doğal.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
doktor asla istemezdim. asiri calisiyorlar, hep yorgunlar, stressli bir is yapiyorlar, saatleri sepetleri yok. evde es istemeyenlerin ve suratsiz ama cok para getiren erkek isteyenlerin tercihi olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılbence statü ve güç bide ay doktor karısıyım demek için
Soran+1 yıloda var bide evet .bak onu unuttum
Soran+1 yılaman ben bilmem valla gönlümün istediğinle evlenirim hiç öyle kasamam
Neden istediği açık.Para dediğin şeyin çok daha fazlasını kazanan meslekler var.Ama illa doktor olsun diretmesinin altında şizofren duygular ve saplantılar yatar. Şimdi psikolağa gitmelerini önercem bu şahısların ama tutup onunlada evlenmeye kalkarlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi buydu evet bende onu anlamıyorum para başka mesleklerde daha çok hatta
Hastane masraflarından kurtulmak için mesela ben hastane gittiğimde ücret ödemem hemşireyi görsem yeter :D
04 Yorumla
Soran+1 yılokadarrr diyorsun
Soran+1 yılherkes para avcısı olmuş ne lanet bir dünya ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
11Cevap
+1 yılDoktorum, etrafimda bir sure karsi cinsten meslektasim varken lise mezunu sevdigim kadinla evlendim. maddi yonden de zengin ailenin kizi falan da degil.
+15bin tl gelirim var, bir meslektasimla evlenip +30 bin gelirle hayat standartlari gayet yuksek bi aile kurabilirdim ama bu durum bana gelirimi ikiye bolup yarisini esimin egitiminde kullanmamin verdigi hazzi vermezdi, cunku meslektasim zaten doktor olabilmis onemli olan imkan sunulmadigi icin o firsati yakalayamamis biriyle evlenip onu okutup topluma kazandirabilmak.
evlendikten sonra Dershaneye gonderdim. Bir bebek evde bir bebek karnindayken dersaneye gidip sevdigi bolum. olan ebeligi kazandi. simdi universitede 2. Sinifta. Doktorasini alana kadar da calismasina izin vermeyecegim.
Yeter ki kendi ayaklarinda durabilsin ve topluma yararli bir birey olsun!20 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. önemli olan adamın doktor olması değil, şişman şenliklerinde (altın günü, pilav günü) falanca doktorun karısı rütbesine haiz olmak artı tabi ki para.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılartık mühendislerede aynı muamele var.makine mühendisi olduğumud uyan kızlar ve anneleri bir triplere giriyorlarki görmelisin..siktiriniz gidiniz efenim diyorum kısaca ben onlara..
02 Yorumla
Soran+1 yıliğrençler anneleri daha iğrençç
+1 yılsaydığın tüm mesleklerden nedense nefret ediyorum, bi kaşık suda boğasım var
bi pastacı,simitçi, manifaturacıyı tercih ederim
dondurmacı olursa ne ala <303 Yorumla
Soran+1 yılhayır o mesleklerdeki kızlar hep doktor istiyor dedim
- +1 yıl
bi gazla yanlış okumuşum :)
ben de o mesleklerden biriyim ama doktorlardan hala nefret ediyorum
Soran+1 yılherkes aynı değil tabi
Geleceği garanti altına almak falan..
Ufaktan alıp, yetiştiren var...01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha adam kaçar büyüyünce gözü açılır
Hep bu doktorlar dizisi yüzünden..Her doktoru romantik, düşünceli ve pozitif sanıyorlar :/
02 Yorumla
Soran+1 yılahaha
Diğer konusunda 486 cevap paylaştı. Bence evlilik düşünüyorsan biriyle aynı seviye de olmak lazım .
14 Yorumla
Soran+1 yıltamam aynı seviyedler zaten ki .üniveriste mezunu hepsi ama yinede bana çocukça gelior .bide lise mezunu tipler var tabi onlar başka
Soran+1 yıle kendileride eline iş alsınlar o zaman .
+1 yılBenim nişanlım bu sene bitiriyor okulu bende üniversite öğrencisiyim ama hiçbir çabam olmadı ya da hiç dr ile evlenmeyi düşünmedim kader kısmet böyle şeyler oluruna bırakın..
00 Yorumlaben yandim o zaman :( simdi gelip nisanlima mi bakcak bunlar yaa:( ne bicim kizlar varya
018 Yorumla
Soran+1 yılbekarlarabakıyolar korkma
Soran+1 yılonlar başka
Soran+1 yılkaç yaşındaki adam ?
Soran+1 yılçok genç evlenmek için sölim sana
Soran+1 yılyani bilemem nişanlıyım dedin de ondan dedim
Soran+1 yılsen ne iş yapıyorsun öğrenci olmanız gerek yani 22 yaşındaysa çocuk
hastalandığında daha şevkatli ilgilensin diye hemen yatakta teşhisi koysun diye:)
12 Yorumla
Soran+1 yılpüfff bilemicem çok isteyenler var özellkle dr bulmak için hastane hastane gezen var yaa
- +1 yıl
doktorlar aksine kolay kolay etkilenmez bu durumlarda
+1 yılÖyle bir merak mı var:-Ddoktorla evlenilir mi ya otopsi doktoruysa iğrenç kokar diğer türlüde hep hastane püfff
01 Yorumla- +1 yıl
Sen aldiklari parayi bilsen camasirlari elinle yikarsin:D
+1 yılKendilerini güvende hissediyorlardır, para olduğunu düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılgaranti iş ve statü bencede .
doktorluk,toplumda saygın bir meslek.
ego tatmini için olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden bilmem ama çoğunun doktor yerine babayı aldığı kesin
11 Yorumla
Soran+1 yılbilmem
para rahat yaşam lüx ev felandır nolcak baska:)
03 Yorumla
Soran+1 yılay bütün drler öyle bolluk içinde yaşamıyor ki türkiye şartları belli ortalamanın biraz üstü .öle lüks villar falan yok yani iş adamı değilki herif doktor
Soran+1 yılevet oda var iş adamı merakı
Aşk doktoru versek olmazmı :P
01 Yorumla
Soran+1 yılahahhaa
Anlamsız pilot dururken .
18 Yorumla
Soran+1 yılhostesler pilot istior
Soran+1 yılbilemem
- +1 yıl
Ayyy evet havacıların hastasıyım:-)
+1 yılsadece para değil tabiki güç ve karizma sebebiyle
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. ev kızı doktor değil hasta bakıcıyla evlenmeli
043 Yorumla
Soran+1 yıldrle evlenende var merak etme .ya isteyen istediğinle evlensin banane de illa dr olucak diyenler için diyorum ben
Soran+1 yılyoo eden var .nie ki
Soran+1 yılbilemem .aşık olunca o istekler hep gidior ama .kriter falan kalmıyor
Soran+1 yılsen doktor musun nerden biliorsun
Soran+1 yılne alaka yaa az kalır ne demek anlamadım ahahahah
Soran+1 yılneymiş merak ettim başbakanmısın ahahaa
Soran+1 yılbüyütmüorum ama ne iş yaptığını merak ettim .
Soran+1 yılvalla merak ettim.ama doktorluk iyi bir meslek yani tıpın puanı epey yüksek
Soran+1 yılahahaha neyi teftiş ediorsun pardon .müfettiş misin yinede drlik daha etkin bence
Soran+1 yılvalla arkadaşım ben doktordan üstünüm dedin bende ne iş yaparsın dedim ne var bunda bence snede aşağılık kompleksi var .henüz 26 yaşındasın yazdığına göre ne kariyerin olucak yaa güldürme beni .haddini bil.
Soran+1 yıltamam daha saygın dedin buda statüsel olarak daha yükseğim demek .ayrıca doktorluk hiçbirşey olmasada en saygın meslek bence çünkü hayat kurtarıyorlar
- +1 yıl
doktorluk veya benim işim hangisi ne kadar saygın kimin ne düşündüğü beni ilgilendirmior diyorum benim düşüncem benim mesleğim daha saygın yani bu benim düşüncem
neden çemkiriorsun onu anlamadım kendi sorunla çelişiorsun doktorları gözünde ilah yapan sensin kusura bakma bu çok yanlış
Soran+1 yılilah yapmıyorum ama kutsal meslak yoksa statüsel olaran number one demiyorum asla .onlardan çok daha iyi kazanan insanlar var tabikide .ama senin yaptığın çok komik neyse tartışmayacağım oratada herşey
Soran+1 yılmühendisim
Soran+1 yılgıda şiştin mii yürü yalancı herif bence bir bok değilsin atıyorsun burdan
Soran+1 yılgörürşürz ok
Soran+1 yılsen kimsin be adam .insanalrı aşağılıyorsun ziraat diyerek beni aşağıladın aklın sıra .istersen başbakan ol bu kafayla bir halt değilsin zaten .okursun ama adam olamazsın işte örneği .hadi haspse attır beni terbiyesiz herif .
- +1 yıl
ben sizi aşşağılamadım ziraat mühendisimisiniz diye sordum konuşmalarımda hakaret etmedim hiç ama siz'YALANCI-BİR BOK DEĞİLSİN-AŞŞAĞILIK KOMPLEKSİN VAR'' gibi hakaretlerde bulundun bunlar zaten TCK 480-490: Hakaret ve Sövme Cürümleri
bilişim suçlarına girer ve hapis cezası gerektirir konuyla ilgili başvurumu yarın yapıcam burası sanal alem olabilir ama kimsenin kimseye küfür etme hakkı yok
Soran+1 yıltamam git yap madem öyle git sabahtan beri sinir ettin üstüme geliorsun tahrik ediyorsun bu ne yaa .yeter sıktın .nesin diyorum kem küm yapıyorsun .ben söylüyorum açık açık mesleğimi.gizli bir görev yapıyorsan arkadaşım kusura bakma böle böle deersin .merak ettim .kendini ehrkesten saygın gördüğün için .git şikayet et .ne yapıyım yani .yazık ya .böle küçük şeylerle uğraşıyorsunuz .insanları aşağılıyorsun .ziraat mühendisliğini aşağıladın imalı şekilde sordun bütün ziraatçiler sana dava açsın
Soran+1 yılbilerek söyledin bende sinirlenip o lafı dedim .btüün meslekler kutsal bana göre .üreten herkes kutsaldır gözümde .herkesten saygın gören sensin kendini .bu kafayla zaten gözümde zerre değerin yok .okumakla adam olunmuyor görüyorum işte .yazık bu ülkeye ya .sening gibilerinin yanında herkes hadi bunuda şikayet et bakalım .yazıklar olsun size
Soran+1 yıliyi gör birşey demiyorum ben merakımdan sordum bunda birşey yok .ne iş yaparsan yap kardeşim banane ya çocuk gibi burdan koca adam olmuşsun hala saçma sapan .kendini saygın görmen önemli değil insanların seni saygın görmesi önemli benim adıma .
Soran+1 yılhakeret vs değil öyle sinriden azğımdan çıktı onu kullanıyorsun .sabahtan beri bir gizemli adam merakı uyandırdın burda bende merak ettim sordum .madem öyle cevap yazma bana .bu ne ya .yazık ya .insanı tahrik et et sonra aaa bana öyle dedi şikayet edicem .sen ziraatçilerden özür dile kimsin nesin bilmiorum ama her meslek saygındır .insanları aşağılıyorsun resmen .ev kızlarını aşağıladın neden diyorum yok şöle böle .sen kendine bak .seni kime şikayet edicez bakalım
Soran+1 yılyazık ya sizi alalah havale ediyorum sizin gbiiler olmaz olsun
Soran+1 yılgit şikayet et bakalım görüşürüz o halde .sen kendi dediklerine bak yazıklar olsun sana senin gibilere .snein gibi birinle konuştuğum için bende hata zaten .tahrik et et sonra şikayet ediyorum git kardeşim istediğin yere şikayet et tamam mı .varsa cezam çekerim allahınızdan bulun
Soran+1 yılbu arada kaç para istiyorsan söle mahkeme falan uğraştırma beni bellki para koparmaya çalşıyorsun
para tabi ki başka ne olacak
12 YorumlaDiğer konusunda 346 cevap paylaştı. tamamen duygusal sebeplerden dolayı :D
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem