öğrenci evinde kalıyordum 2 arkadaşımla beraber ama bir süredir aramızda ciddi problemler var. Aslında olay ben ve ev arkadaşlarımdan biri arasında yaşanan kişisel bir olaydı ama bunun sonucunda diğeri bana daha çok tavır aldı. tamam saygı duyuyorum buna konuşmak istemeyebilirsin ya da hayatında yer almamı istemeyebilirsin ama aynı evi paylaşıyorsak bir şeylere dikkat edilmeli. her neyse bazı davranışlar psikolojik zorbalığa dönmeye başlayınca ben kendimi tamamen kapattım ve bazı hareketler sonucu evden erkenden çıkmaya karar verdim. evin içerisinde kesinlikle kimse sigara içmeyecek diye anlaşmamıza rağmen evin sürekli dumanaltı olması (içenler eve getirdikleri arkadaş grupları) ya da fatura için kendi payımı atmama rağmen ödenmeyip eve uyarı gelmesi. sözleşmemizin bitmesine bir ay kalmış ben bu ayı da ödeyip çıkmak istediğimi söyledim ama kiranın kalanı nasıl olmalı bilmiyorum ailelerine göre caysam bile ödemek zorundayım cayma bedelinden kaynaklı ayrıca depozitomu da almamalıyım bana göre kalan iki ay beni ilgilendirmez olay ev sahibine gitmeden kirayı ikisi halletsin sene sonunda da ev sahibi depozitoyu verirse kendi payımı almalıyım. yani kafam karışık ve nasıl bir süreç olmalı emin değilim, ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Önce bir avukata danış ama para oda ya da sanaldan bulup sormayı dene ama bence bişey olmaz ev sahibine anlat herşeyi çık
ev sahibi ile konuşmam daha mantıklı gibi, teşekkür ettim
Rica ederim
Bence sen ev sahibinize durumu anlat o senin payını versin, diğerleriyle de bi daha muhatap olma
ama onlara göre bir cayma bedeli ödemek zorundaymışım bu nasıl olmalı ki
Çık gitsin yapacak bir şeyin yok
çıkacağım ona kesin karar verdim zaten sadece ortada bir sözleşme olduğu için süreç nasıl olmalı bilmiyorum
Sözleşme içeriği tam olarak nedir önemli olan
sözleşmede herhangi birimizin çıkmasında uygulanacak bir şey yazmıyor sadece hepimiz erken çıkarsak ev sahibi tekrar kiraya verene kadar 3 ay kira ödememiz gerektiği yazıyor
Aslında ev sahibi ile bizzat konuşsan bu durumu belki yardımcı olur çünkü resmen mobbing yapılıyor sana bu şartlar altında nasıl devam edebilirsin ki birlikte yaşamaya
Bay diyip gideceksin
keşke direkt öyle olabilse
Hangi şehir
Ankara
Nereye yerleşeceksin
okul online olduğu için aile evine döndüm, açılırsa da 2 ayı başka bir arkadaşımın yanında geçireceğim
Beni takip eder misin
mk destan yazmışsın