Piskopat babam... yeter artik.! Lütfen bakin/okuyun 😦?

Selam arkadaslar.
Babam piskopat resmen ya. Cok huzursuz bir insan. Bazen kendime soruyorum ki babam hic ergenliginden ciktimi diye.
olmayacak seylere bagiriyor ya annemin üstüne cok gidiyor cok üzülüyorum.

1ay önce 6 yasindaki kardesim babamin motorunu devirdi bincem diye düsürdü allahtan birsey olmadi ama babam bize yaptigi kalmadi kardesimi dövdü annemi bogcakti banada elini kaldirdi küfürler belalar okundu görseniz dersiniz birsini öldürdük ondan sonra 2 hafta boyunca onun havasini cektik.

piskolojik oyun oynuyor resmen bizimle ya. ne olursa olsun annemi sucluyor sacma sapan seylerle annem evden cikarken perdeleri örtmeyi unutmus kavga bagirti yine havasini cek bir kac hafta yani kendisinden hic kusur görmüyor. Adam donuna sicsa anneme suc atar öyle yani.
Bu anlatiklarim daha birsey degilde ama cok uzardi simdi.

babam cok egoist cimri bir insan kendi paralarini harciyor evde yemek yok diye bize bagiriyor ben parami kazanip aileme bakiyorum o serefsizde otlaniyo... niye cocuk dogurturdu ki isine yaramayinca diye düsünüyor)

hemsireyim hastaneden haplar caldim babamin yemegine icecegine koydum bütün gün uyudu o da bir cözüm degil...
gecen sene annem ayrilmaya karar vermisti ama 2 kücük kardesim var yapamadi...
annemin kalp damarlari tikali ve babam onu her stresse soktuguna kalbi cok agriyo.
Annem onun yüzünden kalpkrizi gecirirse onu maf ederim. Annem benj hep geri tutuyor ama artik fazlaya gidiyo adam istesem elimde kalcak haberi yok.

Arkadaslar bu adamla ne konusulur ne hap verip susturulur resmen sanki bir düsman evde besliyoruz. Ne yapabilirim ne yapcagimi sasirdim :( offf
Piskopat babam... yeter artik.! Lütfen bakin/okuyun 😦?