Yurtta oda arkadaşım hem planlarıma dahil olmaya çalışıyor hem de param yok muhabbeti yapıyor. Mesela bi gün 5-6 kişi kafeye gittik. başta param yok vs bile demedi. Kasaya giderken kulağıma eğilip “canım bende para yok. sen benimkini öder misin?” dedi. ben de ödedim başta sorun yapmadım ama bunu son dk çıkarması garip geldi ve tek seferlik olduğunu düşünerek bir şey de demedim. Neyse Daha sonra sık sık böyle yapmaya başladı. Arkadaşla görüşeceğim ben de geleyim mi diyor. Özel bir şey konuşulmayacağı için ve başka arkadaşı olmadığını bildiğimden dolayı yalnız kalmasın diye tamam diyorum. Hemen ardından bende para yok ama sen ısmarlarsan geleyim diyor. Gelme o zamn mk desem bozulacak. Yani böyle yüzsüzleşmesi açıkçası beni yormaya başladı. “Bende de fazla yok” dedim bi gün bu kez tamam “madem ben de bir şey içmem” diyor 🤦🏼♀️ Borç vs istese sorun yok da böyle davranması beni irite etmeye başladı sanki ben onun ebeveyniyim. Sigara kullanmıyor olmasına rağmen benden sürekli sigara da isrmeye başladı.🤦🏼♀️
Neyse siz olsanız tavrınız ne olur ne dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben en iyisi hiç görüşmemek artık ve odaları da ayırmak baya senden geçinmeye başlamış hoş değil parası olmaya bilir ancak ödetmeye başlaması seni kullanıyor anlamına geliyor ki sigara icmiyorken içmeye başlaması da cabası böyle insanlar var olmamaktan çok alışkanlıktan yapıyorlar muhabbeti kes kendini kullandırma
Ben de bilinçli yaptığını düşünüyorum çünkü yeri geldiğinde sevgilisinin de kendisine para gönderdiğini falan ballandıra ballandıra anlatan biri. Burs da alıyor ki ben almıyorum sadece ailemden gelen para. Sigara içmeyen kız benden sigara içmeye başladı. Alışırsın başlama vs diyorum yok ısrarla sigara istiyor. Ben sürekli bilgisayarımla ödev vs oluyor onunla ilgilenmiyorum odada gerekmedikçe muhatap da olmamaya çalışıyorum ama o sürekli bir şeyler anlatıp sürekli iletişim kurmaya çalışıyor. Başka arkadaşlarla bir şey yapsam çağırmasam hemen beni neden çağırmadınız diye hesap sormalar falan darladı iyice artık gerçekten 🤦🏼♀️
Sen buna rağmen para veriyorsun kendine ve ailene haksızlık ediyorsun gerçekten para kazanmak öyle kolay değil ailene yazık aklın varsa bidaha verme madem burs alıyor sevgilisinden alıyor bi zahmet ona göre harcama yapsın ayrıca bu tarz olaylara alışmış insanlar var iş yerinde çok vardı sonra veririm diyip vermeyen yüzsüz gibi isteyen ayrıca 1 2 olur insanlık hali ancak sürekli yapıyorsa gerçekten kasıt vardır
Ayrıca hesap niye sormasına izin veriyorsun ay sen yay burcu musun yoksa bence artık söyle arkadaşlarım rahatsiz oluyor de ayrıca zaten ayıp ya arkadaşların da onunla tanışmak zorunda değil
Koç burcuyum 😬 arkadaşlarımın hepsi tanışmak istemedi zaten bi tanesiyle otururken bu yine aradı. Ben de geleyim mi oraya dedi kıza sordum hayır işareti yaptı. Ben de bi an ne diyeceğimi bilemdim karşımdaki insanları kırmamaya çalışan da biriyim ama daralmıyorum da abarttıkça karşımdaki kişi.. neyde oda arkadaşları var şimdi vs dedim bozuldu mesela. Ne var sanki gibi laflar etti anldı kızın bilerek istemediğini. Bana değer veren ve arkadaşlarıma da saygı duyanlarla tanıştırdığım için fazla yüz bulmaya başladı. Onlarla olan her ortama sızmaya çalışıyor ve bi gün kızın odasına gittik kız tuvalet kağıdı almış bu gördü bi paket kağıdı hemen bizde bitmiş bize de versene diye benim bile istemeye utanacağım bir şeyi istedi benim arkadaşımdan 🤦🏼♀️ Benzer olayı başka arkadaşımın odasında da yaptı. Kız memeleketten kahvaltılık sos getirmiş beni davet etti birlikte gittik bu gördü bi kavanoz sosu sürekli sos çok güzeldi ben çok severim böyle şeyler vs dedi. Orada isteyemedi herhalde kendi odamıza gelince arkadaşından sos istesene kahvaltıda yeriz çok güzeldi vs dedi 🤦🏼♀️ Ben de “onun kendi oda arkadaşları da var birlikte yemek için getirdiği şey istenmez. Ben normalde se parayla satın alınan şeyleri istemem çevremden zaten “ dedim mesajı alsın diye ama bi kaç kez daha aynı muhabbeti yaptı. Bi kahvaltı mekanına gittik orada kahvaltılık sos geldi masaya mekan kendisi yapıyormuş aynı zamanda da satıyormuş da. Dedm bak canım sen seviyordun burada sarılıyormuş işte alabilirsin buradan dedim suratı asılır gibi oldu ve almadı da zaten. Bu tarz davranışlarından milletin üstünden beleşe geçinmeye çalışan biri olduğunu iyi biliyorum kızgınlığım da bu yüzden zaten kene gibi kız 🤷🏼♀️
Bu baya yüzsüz arkadaşların da haklı zaten hiç surat yapması falan da samimi değil ne var sanki diyeceğine insanın özeli var özel konuşurlar vs diye düşünmesi lazım ben olsam utanır gidemem bu baya yüzsüz arsız olmuş ve alışmış hiç hoş değil vallahi ben kendimi canım yerine konulmuş gibi hissettim ve utandım sen nasıl bu kadar buna sabır ettin helal valla çok yanlış ya hem parası var hem durumu ama senden geçiniyor oh ne ala artık valla tek kuruş verirsen canım yerine koyuldugjn gelsin aklına hiç güzel şeyler değil
Para olarak bi kaç kez istedi onları da yarım yamalak ödedi ama genel olarak hesap kitlemeye ve kişisel ihtiyaçlarını benden veya arkadaşlarımdan istemeye başlaması ve ortamıma yapışması asıl sorunlar bunlar. Başta ben üzüldüğüm için götürüp tanıştıran kişiydim ama böyle birş değildi ilk etapta. Sonra sonra kabak çiçeği gibi açılmaya başladı. Kendisine ait neredeyse hiç arkadaşı yok. Ondan dolayı birazda benim arkadaş çevrem biraz daha kalabalık. Yurtta başka odadan, bölümden en az 5-6 farklı arkadaşım ve bir de görştüğüö var. Onun erkek arkadşı da başka ilde. Ondan dolayı çevreme çökmeye ve kişisel giderlerini kitlemeye çalışması beni irite eden
Zaten sıkıntı saydığın şeyler yoksa her insan bi maddi sorun yaşar normaldir ama bu baya alışmış tavırları rahat ve yüzsüz arkadaşı da niye yok belli seninkileri salça olması da hoş değil zaten insanı insan yapan karakteridir kızın karakterinde sorun var o yüzden kırmadan iletişimi kes arkadaşlarım rahatsız oluyor onlara da ayıp oluyor bu konudan bende rahatsız oluyorum de kimseyi kırmayalım derken kendin kırılıyorsun ve onun bu hali senin ortamını da etkiliyor
Evet arkadaşlarımın bazıları yavaştan rahatsız olmaya başladı mesela kahvaltılık sos istediği kızın odasında internet var bizbağlatmadık. Arkadaşım iyi niyetinden nete ihtiyacın olursa gelebilirsin dedi buna bu da yüz buldu ben oraya gidince takıldı peşime nette işim var diye neyde kızların uyuyacağını anlayınca ben kalktım bu da gelsin diye çıkıyorum ben yukarıya kızlar uyuyacakmış dedim. Tamam geliyorum dedi ama bi türlü gelmedi ben de aramadım bunu. Neyse ertesi gün arkadaşım şey dedi. “ Sen gittikten sonra bu kalkmadı biz ışıkları kapatıyoruz artık dedik kalkar diye ama benim için sorun değil pc ılığında hallederim işimi demiş.” Kız bana bütün gece tık tık tık klavye sesinden rahatsız oldum git de diyemedim gibisine üstü kapalı şikayetçi oldu resmen. İyi niyeti fazla süistimal ediyor ve pişkinlik de yapıyor yani napsan anlaşmazlıktan geliyor. Kaldı ki ödev vs de değil işi milletle yazışmak…
Valla insanlar cok haklı bende olsam rahatsız olurum seni küçük ve zor duruma düşüyor bence artık onunla kavga vs et bahane ile ya da yurt görevlisi ile konuş çok yanlış bu asla huyundan vazgeçmez
Rahatsızlık duyduğunu konuş böyle gitmez yani ogrenci olmak zor olmakla beraber ebeveynligi kaldıramaz part iş falan da bulabilir
Konuşsam sinir olur. Bir şey deyince kendisiyle ilgili hem kabul etmiyor hem de işlerine karışıyormuşum gibi davranın tavır alıyor. Tuhaf bi kız oda değiştirmeyi düşünüyorum aslında
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!