Arkadaşınız hem ortamınıza dahil olmaya çalışıp hem de hesabını ödetmeye çalışsa ne dersiniz?

Yurtta oda arkadaşım hem planlarıma dahil olmaya çalışıyor hem de param yok muhabbeti yapıyor. Mesela bi gün 5-6 kişi kafeye gittik. başta param yok vs bile demedi. Kasaya giderken kulağıma eğilip “canım bende para yok. sen benimkini öder misin?” dedi. ben de ödedim başta sorun yapmadım ama bunu son dk çıkarması garip geldi ve tek seferlik olduğunu düşünerek bir şey de demedim. Neyse Daha sonra sık sık böyle yapmaya başladı. Arkadaşla görüşeceğim ben de geleyim mi diyor. Özel bir şey konuşulmayacağı için ve başka arkadaşı olmadığını bildiğimden dolayı yalnız kalmasın diye tamam diyorum. Hemen ardından bende para yok ama sen ısmarlarsan geleyim diyor. Gelme o zamn mk desem bozulacak. Yani böyle yüzsüzleşmesi açıkçası beni yormaya başladı. “Bende de fazla yok” dedim bi gün bu kez tamam “madem ben de bir şey içmem” diyor 🤦🏼‍♀️ Borç vs istese sorun yok da böyle davranması beni irite etmeye başladı sanki ben onun ebeveyniyim. Sigara kullanmıyor olmasına rağmen benden sürekli sigara da isrmeye başladı.🤦🏼‍♀️
Neyse siz olsanız tavrınız ne olur ne dersiniz?

Arkadaşınız hem ortamınıza dahil olmaya çalışıp hem de hesabını ödetmeye çalışsa ne dersiniz?