Bk gibiydi saçma sapan rüyalar gördüm nasıl bir beynim var benim 🤦♀️ nasıl da kurdun birleştirdin hay ben seni ne yapayım 😫 başka işin gücün yok mu be.. bari güzel şeyler göster rüyamda huzurlu olayım
Neyse sizde ne var ne yok
Bk gibiydi saçma sapan rüyalar gördüm nasıl bir beynim var benim 🤦♀️ nasıl da kurdun birleştirdin hay ben seni ne yapayım 😫 başka işin gücün yok mu be.. bari güzel şeyler göster rüyamda huzurlu olayım
Neyse sizde ne var ne yok
Geçtim yatağa, kapattım beynimin seslerini. Açtım bir müzik, zaten birkaç dakikaya sızmışım kendiliğimden. Gördüğüm rüyaları da hatırlamaya çalışmadım bugün, iyi uyumuşum sanırım. 😅
Öglen 12 de kalktım kafam güzeldi işe geldim kahvaltımı yaptım arkadaşlarla goy goy falan öyle işte.
Saçma olsada rüya görebilmen hatırlaman güzel ben en son ne zaman rüya gördügümü bile hatırlamıyom 😪
Bende nedense rüya görmek istiyom ama göremiyom :)
+1
İyi uyuyamadım maalesef yine geç uyandım amacım erken kalkmak ve uykumu düzeltmek de bugün de düzeltemedim pek ama şu an uykum yok pek yani enerjim açıldı biraz bende kahve içiyorum öyle
Cevap
28Cevap
Çok iyiyim hatta o kadar dinç uyandım ki spora gideceğim. dertlesmek ya da konuşmak ister misin
Teşekkürler
Valla ben daha kurban derilerinin Türk Hava Yollarıyla alakasını çözemedim. Bu rüya olayları daha da karmaşık.
4.30'a kadar ayaktaydım. Uyuyamadım için daraldı
Bilmiyorum bugün içim bir tuhaf içim sıkılıyor
Sabah ezanı okunuyordu en son şöyle uyur uyanıkken
Ezan sesi insana gerçekten huzur veriyor, namazı kıldım yattım sonra zaten kahvaltı felan öğle oldu
Allah razı olsun, 🤲 Allah herkese nasip etsin inşallah
Rüyamda dan bilzerian olmuştum ve etrafımda 50 tane memeli vardı, çoksel rüyaydı asddjdk
Uyandım. Bende saçma rüyalar gördük komikti bir nevi 😅
Rüyalar bilinç altı anlam veremiyorum 😅
Onun için salla 😅
Aklına dahi gelmeyecek şeyler olabilir. Travma yaşatan şeyleri görmedikçe sorun yok.
Aynen 😂
Rüyaları yazmayı her zaman düşünmüşümdür saçmada olsa. İlerde açıp okumak lazım bence
Rüyamda uzun zamandır görmediğim birini gördüm şimdi de uyandım tekrar uyuyamıyorum
Aslında hayir 23.45 gibi falan uyumuştum hatta çok uykulu bir şekilde uyudum
Sabah 6 da uyandım 🤨
Agresifim bakışı 🙃
Yok ben o tarzdan değilim
Uyuyamadik maalesef
Beşik salladım 👶
Evetttt🥳🥰
Amin ablası 🥰
An itibariyle 5. Antidepresani aldım alicam oda uyutmazsa tıp bende çaresiz kalacak zaten
bir şey yapmak için yapmıyorum doktor verdi iki tanesini ama diğerlerini ben katkı sağlasın diye içiyorum hatta biri bonibon gibi saatte bir icesim geliyor 😂
Onu bunu bırak ta eter var mı hacı 😂
Üzüme de düşeriz belki hacı 😂 hee ne dedin bir çılgınlık yapıp alemlere akalim mi laaps diye 😂
Niye Mecnun kahveye gideriz elma da içeriz off akmasak mi yaviz😂
Nasıl neydi ya 😂 İsmail abi diyor ya alemlere akalim Mecnun alemden kastın kahve mi abi diye soruyor😂😂 İsmail abi niye öyle diyon Mecnun elma da içeriz diyordu 😂😂 bu repliği unutamazsin ya
Unutursan o gemi gelmez.
Hem senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığını farkına varır mısın artık.. unuttum denmez ağzın çeksin, hatirlayamadim denir
Onu nasıl yapicaz apla be 🤣🤣
Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi 🤣🤣 bu ne la aşıkların saz atışması zanneder malın biri okusa 🤣
Uyudun mu 😂 uyumak ne ya en son serequel 25 içtim gün içindeki 6. ilac oldu galiba sonrası yok bende işte sızmış olabilirim😂
Bendekilerin 2 tanesi uyanmama 3 tanesi uyumamama yardımcı oluyor dün uyandırıcı fazla içtim galiba o yuzden çok geç etki ettiler yoksa sabah akşam 2 şer tane mis.
Şaşırma ya ben bunlara erişebilmek için doktora ne kadar şirin gözüktüm bunca sene boşa zulüm çekmişim, söyle düşün basın sürekli ağrıyor ve ağrı kesici almıyorsun bu mallık degil mi? Buda aynısı doktora gidip ruhum ağrıyor diyorsun oda al bunu geçer diyor bu kadar net.
Yasak değil, günah değil, pahalı değil 🤣laaps
Yine yeni yeniden sızmak uzereyim şu an ne yazıyorum hiç bir fikrim yok 😂
Rüyamda mecnunun beynindeki kurşunu çıkarma operasyonunu görücem 😂😂 sanada iyi geceler
ben rüyalarımı hatırlamam ki o yüzden sorun yok 🙃🙃😀😄
Uyudum mu bilmiyom sabah olmuş
Günler karışıyor insan alışıyor
Yapıyorum aynı. Yapmıyorum aynı. Kazanıyorum içiyorum kazanıyorum aynı.
Ölüp yeniden başlamam lazım
Böyle doğuyosam sıkıntı
Fazla incelik
İnce düşünmek diyelim bitanem
Ammmmaaaaaaaaaaaaan üstüme geliyorlar
Burcun ne kuzum
Başşşşşşşak
Oğlak burcuyum. Majör depresyon depresyon bunalım
Kova hatunu bulup pşyasadan çekilmem lazım
Sıkıldım çünkü aaaaaamk
Bu bunalımlar içinde her bi parçam direnişte
Meğer buymuş ilk dersin zor iş kolay gelsin
Küfür eden insan acizdir ya
Öpim geçer
Çok iyi uyudum :D
Oturuyorum birazdan eve giderim
İşteyim
Anlamsız şekilde sürekli kesik kesik uyandım😃
Geziyodum yeni geldim eve 😂
Kadıköy Üsküdar Ataşehir dolaştım öyle bro
Kalamış bu saatlerde çok güzel olur
Kanka ben sahil taraflarına genelde yazın giderim yani kışın pek sevmem
Hmm tercih meselesi tabi ama deniz asıl kışın güzeldir,
Ben yazın üşümeden sahilde sabaha kadar sıkılmadan oturup o denizin çıkardığı sesi dinlerim çok severim. Ama kışın ben soğuğu sevmiyorum ya kışın oturamam sahilde he ama bak arabayla olabilir denizin dibinde
Ee tabi arabada denize karşı bira yuvarlamak ta çözüm
Ben alkol içmiyom en güzeli alcan bi soğuk kahve içecen
Evet coldbrrew de iyi gider
Al benden de aynı
Ne gördün rüyanda
Heralde hiç olamayacak Bi yerdi gittiğiniz yer ki
Ne gördün ki?
😂😂😂😂
Öyle güzel uyudum ki
Ne güzell
Ne gördün
Ailemi falan
Hmmm peki
Hayır ya oyuna daldım hiç uyuyamadım
Strateji oyunu Klanlar diye
Hmm ya
Sana bişey sormak fikrini almak istiyorum özelden yazman mümkün mü acaba sonra silersin istersen
Resmim hakkında sana danışmak istedim ama boş ver öyleyse
Uyumadım henüz
Aaaa anime kız
Puahahaha ne güzel eğlenicektim ben o soruda kaldırdılar :((
İyi kankim senden naber günaydın bu arada
İyi ol iyi sen bana iyi lazımsın anime kızı
Tamam tamam sustum djandj
GT yapmadın artık vekilin değilim bb
Geri takip fısndjadj
Hiç uyumadım ki 🤔
Arabalardan teyp çaldım 😂 oturdum film izledim , belli saate kadar manitayla konustum , çakmaklara bakım yaptım falan
Teyp işi tabi ki şaka 😂
Yağmur yağıyor diye çıkmadım yoksa görsel atardım bakardın 😂 bakılacak bir teyp yok şu an 😂
İyi adamın 10 günü.
Nejat işler aganın yeni filmi. Biraz karmaşık ama güzel film
Ön yargılıysan unutursun 😂
Günaydın bebeyim
Hayır iyi uyumadım
Canim sıkkın
Bende kalsın
Uyumadım ki 😀😀
Düşündüm bütün gece yine de çözümü bulamadım kanka
Bir çok şeye eski sevgiliden tut ailevi sorunlara kadar hatta "ya böyle olsaydı" Senaryoları kurmaya kadar ve uykusuz mesai ye gideceğim 😀😀
Yaptım be, teşekkürler kanka
Ne zamandıt sorularına hep meşgul anda denk gelirdim ilgimi. Çekerdi hep soruların müsaitken denk geldiğime sevindim şimdi
Öyle, bilinç altına sahip çık sen de yoksa garip garip rüyalar görürsün böyle 😀
Biliyorum ya şakasına dedim, zihin çok çalışıyor demek ki
Zeki beyinlerin çilesi ya uykusuzluk ya da böyle garip rüyalar 😁
Asma suratını ama
Vays tabi 😇
İç bir kahve sade ve kendine gel güzel bir gün olur
Filtre seversen iyidir
O zaman fincan da Türk kahvesi
😀😀😀alışveriş zamanı gelmiş
Aile evi de olsa kahve almalısın 😀😀
Çırılçıplak uyumuşum
Bu gece benim de öyle