Hiç paranormal olay yaşamadan önce bende senin gibiydim 🙂 ama bugün üzerimde korku var hissediyorum o yüzden izleyemem. Düşün ömrümün kaç yılı korku filmlerine bayılır gece izlerdim. Ama kimse yaşamasın çok kötü bir durum...
Umarım yaşamazsın korku filmi çok keyiflidir adrenalini yüksektir özellikle anksiyete rahatsızlığı olanlara iyi gelir. Film önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim 😊 sular durulur durulmaz izleyecegime emin olabilirsin💁🏻♀️
Yanlış anlama ama mesela dil kursu var ingilizce kurs devletin desteğiyle bu gençler kurs sayesinde birşeyler öğreniyor ya hani bize zaten ortaokuldan bu yana öğretilen ingilizce bir halta yarasaydi yine devletin kursuna ihtiyacimiz olmazdı. Mantıken saçma zaten yani şahsi fikrim.
İngilizce bile kod yazmada daha rahat kullanabilmeleri için yapılmış bu kurs ve sanıyorum ki günlük yaşam grameri çok yok... Ben üni mezunuyum zaten ama sosyal bilimler ile ilgili yani matematikten çok uzak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnterstellar var Prometheus var Ruhlar bölgesi falan
Film zevkin güzel ama korku filmi izlemeyi önceden çok severdim şimdi bıraktım
Bazıları fazla ürpertici oluyor 😳
Ben hemen hemen hepsini izledim yabancı türk
En sevdiğin filmler neler bir iki tane söylesen
Çinli minli ooo ne varsa🤦🏻♀️ama bı kaç gün önce başıma gelen biseyden dolayı izleyemem artik
Korku mu genel mi
Paranormal bir olay yaşadım deme sakın 😳 genel
Shutter ısland
Truman Show
Split
Glass
Fight club
The great gatsby
Wall of street
Şu an aklıma gelenler bunlar
Evet yaşadım maalesef
Güzel filmlere bakmışsın ben de izledim bunları hepsi kaliteli.
Korku filmine tövbe mi ettin tamamen
Hayır tövbe etmedim deee gece gece bilemedim şimdi tekim korkarim
Aman nolacak alt tarafı etraf kapkaranlık ve sessiz olacak 😄
Zaten karanlık sorun normalde her zaman gece izlerdim inan bana😅
Hadi hadi aç Ruhlar bölgesini ya da korku Seansı’nı 😄
Allah cezanı vermesin search yaptım...😅 ikisini de izlemisim zaten de korktum yine
Onları aç aklıma daha korkunçları gelirse önereyim hemen 😄
İzledim bunları bebeko
Teksas Katliamı, Korku evi, Şeytanın doğuşu
Şeytanın doğuşunu izlememisim 😅
Ama bu gece onu izlersem kesin korkudan...
Sonunda izlemediğin bir yapım çıktı 😄
Kocaman kız olmuşsun bir şeycik olmaz izle gitsin 😄
Olursa napçam💁🏻♀️
En fazla ne olabilir ki 🙄😄
Hiç paranormal olay yaşamadan önce bende senin gibiydim 🙂 ama bugün üzerimde korku var hissediyorum o yüzden izleyemem. Düşün ömrümün kaç yılı korku filmlerine bayılır gece izlerdim. Ama kimse yaşamasın çok kötü bir durum...
Benim en sevdiğim film türüdür korku filmleri ama sana hak veriyorum yaşarsam ben de bırakabilirim yaşamadan bilemem
Umarım yaşamazsın korku filmi çok keyiflidir adrenalini yüksektir özellikle anksiyete rahatsızlığı olanlara iyi gelir. Film önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim 😊 sular durulur durulmaz izleyecegime emin olabilirsin💁🏻♀️
Umarım sen de bir daha yaşamazsın böyle olaylar rica ederim keyifle izlemeler dilerim 🙂
😄umarım😅😅
Teşekkür ederim 😊
Lafı olmaz bir iki filmin 😄
😄😄
Oluruz ama fakir gibi bilgisayardan izlemem ben. Bi sinema satın alırım ordan oynatırım filmleri olur mu?
Tamam
Ne tarz seviyosun
Gönder gelsin bir çok türde severim
Prometheus izledin mi? Sonra da alien covenant var devamında.
Belki film budu olabilirim, çok film izlerim rafine zevkleri biri olduğumu dusunuyorum
October sky öneriim o zman
Jake oynuyormuş bu filmi ilk defa gördüm. İzleyeceğim kesinlikle teşekkürler tavsiye için.
Rica ederim
Bu nasil bir yokluktur 😛🤨🤨🤦🤦
Ne alaka kafan nasıl çalışıyor
Tabii
Bir film önerisi alabilir miyim ilk olarak zevkler uyuşuyor mu bakicam
Aksiyon genelde
Gurulandın
Bir film önerisi alabilir miyim ilk olarak zevkler uyuşuyor mu bakicam
https://youtu.be/pLXNIzJIkd0
Sana mesaj yazdım
Mesaj kutun kapalı ama film zevkin güzel
Imdb ilk 100 film seç beğen seyret
https://youtu.be/dGMoffAOI1w
Harika bir zevkin var
https://youtu.be/LX_rVkAroeA
Bunların hepsini zaten izledim
Olmak isterim
Burcu sen misin hala
Evet
Film izlemeyi bırak akademi kurslarına gir. Sana daha çok yararı var.
Akademi kursları nedir? Ücretsiz mi
Ücretsiz btk akademi
Btk akademi gerçekten işe yariyor mu sence?
Bir de sen deneyimleyip hangi kursu başarılı bir şekilde bitirdin? Öneriyorsan sanırım güzel bir deneyimin olmustur.. m
Yanlış anlama ama mesela dil kursu var ingilizce kurs devletin desteğiyle bu gençler kurs sayesinde birşeyler öğreniyor ya hani bize zaten ortaokuldan bu yana öğretilen ingilizce bir halta yarasaydi yine devletin kursuna ihtiyacimiz olmazdı. Mantıken saçma zaten yani şahsi fikrim.
Yine de tavriyelerin doğrultusunda bakmayı düşünüyorum bir şey kaybetmem düşüncesinden yola çıkarak...
Şimdi gördüm mesajını dur önerdiklerime başvur sen
Tamam önerilerini bekliyorum
Sıra İle İngilizceye başlamanı isterim.
Yapay zeka ve algoritma giriş için lazım olacak
Yapay zeka ve algoritma dersi
Css temelleri
C++ programlamaya giriş
Bunlar sana meslek kazandıracak şeyler. Temel seviyede kötü ders yok. Temel seviye içerisinde istediğin varsa söyle istersen?
İyi de ben yazılım, bilgisayar ya da mühendislik bölümlerinden mezun değilim ki
İngilizceye baktim tabi bı dört video falan izledim ama daha çok programlama üzerine olacak gibi görünüyor bu dersler
İngilizce bile kod yazmada daha rahat kullanabilmeleri için yapılmış bu kurs ve sanıyorum ki günlük yaşam grameri çok yok... Ben üni mezunuyum zaten ama sosyal bilimler ile ilgili yani matematikten çok uzak
Sana oradan her kurs faydalı olur
Peki teşekkürler ama Burcu değilim bu sırada
Neden burcuyum dedin
Bilmem diyesin geldi sandım ki sende dalga geciyorsun ama iş ciddiye binince de anca söyleme şansım oldu kusura bakma
Estafullah
Sağol