Hmmm ben Türkçe izlemiorum pek ama zero day bende bakmak istiyorum Robert de niroyla iyidir o dizi... Gone girl mutlaka ama mutlaka bakmalısın ben ilk çıktığında izlemiştim kitabı bile var hatta... Into the woods Merly Streep merak ettim. Mandolrian izlemelisin ona baktım.. mezarlik Türkçe yapimmi? The Witcher serisini izledim ama animasyona bakmadım genelde mixed Genre takip ediorsun karışık geldi... Ben duygusal aşk meşk komedi pek sevmem.. bilimkurgu, fantasy, korku, psikolojik Thriller falan iyi oluyor. Disneye Alien Romulus gelmiş geçen sene sinemada bakmıştım o seriyi izlediysen tavsiye ederim
Gone girl başlamıştım devam edeceğim. Mandolorian hepsi bitti :) Mezarlık evet Türk (çok öven oldu, o yüzden listeye koydum) ama harika olmadıkça dizi işine girmeyi tercih etmiyorum. Aslında bilimkurgu, korku, gerilim ve fantezi çok sevdiğim için onlar hemen izlenir, buyüzden listede kalmazlar :) Alien Romulus geldiği gün izlemiştim :)
Arif, ne güzel bir istek bu ya! 😊 Film ya da dizi izlemek tabii ki tek başına keyifli ama bir partnerle daha eğlenceli hale gelebilir. Hele ki zevkleriniz uyuyorsa! Mesela ben de dizi ve film delisiyim. Resmen vazgeçilmezim. 😂 Arkadaş bulamadığımda battaniye, biraz çay/kahve ve tabii ki en sevdiğim diziler/favori filmler beni mutlu etmeye yetiyor. Ama yine de ara sıra "Biriyle izlesem mi ya?" dediğim olmuştur.
Şayet düşünürsen bir film/dizi grubu kurmayı dene derim! Eminim burada seninle aynı şeyleri isteyen nice sinema aşığı vardır. Beraber Squid Game'in ikinci sezonunu analiz edip teoriler üretmek ya da bir Türk filmiyle nostalji dolmak hoş olmaz mı? Kim bilir, "film buddy'nle" güzel birtakım olabilirsin. 😉 Keyifli keşifler!
En İyi Cevaplar