Namaz kılmak depremi engeller mi
Namaza koşmak depremi engeller mi?
Namaz kılmak depremi engeller mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babam namaz kılın kuran okuyun
azgınlıktan deprem oluyor güneydoğudakiler çok günah işlemişler ondan oldu diyor
Deprem oluyor Allah bize ceza veriyor hep bu insanlar yüzünden açık giyiniyor zina yapıyor şöyle böyle yangın oluyor Allah bize ceza veriyor sel oluyor Allah bize ceza veriyor. Yaw arkadaş herşeyi dine neden baglıyorlar ki bu dogal afet Türkiye deprem ülkesi o binaların yıkılması depreme dayanıklı olmadığı için yıkıldı insanlar öldü saglam olsaydı deprem altından geçer giderdi kimsede ölmezdi herkes günahkar onlar niye ölmedi? Evleri yıkılmadı?
Bu olup bitenleri dine çok bağlayan oluyorda bu yanlıştır.
Tamam siz yine namaz kılın ve Kuran okuyun
Ama fay hatlarının üstüne kurulmuş bi ülke olduğumuzu sık sık hatırlayın
Kanada, brezilya, sibirya müslüman değil namaz oruç bilmezler ama deprem olmaz orada niye fay hattı yok
avrupada içki zina tavan niye hiç deprem olmuyor? sizde sâlak gibi her duyduğunuza inanıyorsunuz tabii ki. zaten bu müslüman diye geçinen yobazların kafayı anlamıyorum bunlara göre allah devamlı lanet yağdıran felaket yağdıran bir varlık, niye hiç rahmet yağdırmıyor mesela?
Cevap
11Cevap
Peki batidakiler cok mu müslüman babanın imanı zayıfmış kendinize bakın da başkalarına günahkar diyin ya o çocukların günahı neydi
Ne günahı işledilerse artık deprem durmuyor dedi valla
Dediklerine tövbe et Allah'ın işareti bu diyor ki ölüm senin nefesinden sana yakın sakın ola ki onlara özel sanma hepimizin başına gelecek şeyler ölmek ye gunahkarlik değil babana söyle Kur'an'ı yanlış okuyor
Bunları diyen ben değilim algısız mısın niye tövbe edeyim
Baban bo. k yemiş. O zaman Prag, Amsterdam, Paris, Los Angeles, Bangkok, Dubai, Manila gibi şwhirleri niye hiç deprem vurmuyor?
He he kesin öyledir.
Başka bir açıklaması yoktur. Sende inandın demi.
Ne biliyim mantıklı gibi geldi
Allah’a ibadet belki korur
Allah inanmak lazım. Fakat Allah akıl vermiş beyin vermiş bunlar da kullanmak lazım. Deprem de azmış insanlar mı oluyor. Senin canın yanmadı mi o depremler de hepimiz de olduk.
Baban doğru söylüyor.
Japonlar 7/24 namaz kılıyor, o yüzden allah onları koruyor.
Ne alakası var kimin günahkar olduğunu Allah bilir ne alaka yöre ile.
Sen yine namazını kıl da bilimsel açıklamalarını öğren depremin
Namaz duadır. Senin baban ömrü boyuncu trilyon kez namaz kılsa şu kafayla hiç bir yere gidemez.
Namaz nasıl koşuluyor
Of dalgaya alma klavye hatası işte
Öncelikle sakin olun ben sizin arkadaşınız değilim. İkincisi şakaydı , dalga değil :) dalga denizde olur.
Tarihi eser gibi cevap verdin valla
^^
sadece deprem için değil ahiret için de lazım
Var
Kapak fotoğrafım buna cevap
Üzgünüm ama baban sığ bir herif.
He deprem bölgesine yaşadığımız için değil yani
Sen çok dinleme onu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?