Salı gunundeyken perşembeye gittim 2 gün geleceğe yolculuk yaptım. Neler oldu o günlerde hiç bilmiyorum. 2 gün geleceğe gittim. Ne düşünüyorsunuz? Zamanda yolculuğum hakkında.
Güncellemeler
+1 yıl
Neden inanmadiniz gerçekten geleceğe gittim 2 gün. Doğru söylüyorum.
Rüya alemi olabilir gerçekte böyle bir şey olması için hızır (as) olman gerekir o zatta zaman kavramı yok istediği şekilde her süliyete girebilir insan bu ilme bu şansa sahip değil evliya bile olsan yine olmaz
Bu dünyada bu olabilir mi bilmem ama ben kanıt olmadan inanmam buna 😂 mesela gwilym pugh var ya onun 80 yaşındaki halini buldurabilirsen inanırım😁😂 oda örnek verdim ihtimal yok 😁😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence güzel olmuş yolculuk
Evet çok şaşırdım bende nasıl oldu diye ama oldu işte bilmiyorum.
Ben 1453'ten geldim Fatih'in selamı var hepinize.
Bu dalga geçilecek bir şey değil. Gerçekten yaşadığım bir şeyi anlattım.
Ben dalga geçmiyorum.
Hangi filmi izlemiştin
Dostum şu an boş yapıyorsun gerçekten geleceğe gittim
zaman makinesi okuduktan sonra ben kdjdmck
Gerçekten gittim şaka yapmıyorum
gittiğni nasıl fark ettin
Günlerden saliydi bir anda Perşembe oldu.
her günün aynıysa demek ki dndj
Gerçek bunlar gerçek..
ben sana inanıyorum mxnd diğer soruyu cevaplıcaktım dur film bilmiyom da the boys izlemedysen bayılırsın
Şimdi black adam izliyorum DC evreninde geçiyor bayıldım mutlhis film. The boys a baktım o da iyi birşeye benziyor teşekkürler iyi günler.
rica ederim
Neden 100 yil degil kank
Nasıl oldu bende bilmiyorum
Bana da öğret
Öğretemem çünkü nasıl oldu bende bilmiyorum
Bende Ronaldo
Gerçek bunlar..
inanasım gelmedi..
Çok sacma 😁😂
Saçma değil gerçekten 2 gün geleceğe gittim
Rüya alemi olabilir gerçekte böyle bir şey olması için hızır (as) olman gerekir o zatta zaman kavramı yok istediği şekilde her süliyete girebilir insan bu ilme bu şansa sahip değil evliya bile olsan yine olmaz
Tamam zaten Hz Hızır var konuşmuştum onunla.
Ama bunu Hz Hızır mi yaptı bilmiyorum.
Bu dünyada bu olabilir mi bilmem ama ben kanıt olmadan inanmam buna 😂 mesela gwilym pugh var ya onun 80 yaşındaki halini buldurabilirsen inanırım😁😂 oda örnek verdim ihtimal yok 😁😂