Diğer Insan cok igrenc bi yaratik degil mi ya? Saraaa___ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Cok igrenclesebilen bi yaratik. Insan cok igrenc bi yaratik degil mi ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Evet bence de insanlar iğrençtir 0 0 Yorumla
Deja_vue Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl İnsanlardan bir kısmı. Neden böyle düşündüğünüzü bilmiyorum ama insanlar gerçekten can yakabiliyor.Size hak veriyorum. Lakin tümü böyle değil. Çok güzel ve güzelliklerle dolu insanlar da var.Biraz daha incelemeniz tavsiyesi ile... 0 0 Yorumla
Ambergece Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Menfaati bittimi senden kötüsü yok maalesef 0 0 Yorumla
Atakk81 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Dünyadaki en iyi varlıkta insan olabilir en alçak varlık da 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 342 cevap paylaştı. Yaradilanin en üstünü normalde insanoğlu ama işte kimisi iyiye kullanıyor kimisi kötüye 0 2 Yorumla Deja_vue +1 yıl Yaradılanın? Yorumla Alıcanguney +1 yıl Yaratılan klavye hatası ya Yorumla
UykuSuz_KapTan Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her insan değil ama insanlığın özellikle tiktok tayfası iğrenç ötesi yaratıklardan meydana gelmekte. 0 6 Yorumla Deja_vue +1 yıl Katılıyorum kardeşim. Yorumla UykuSuz_KapTan +1 yıl @Deja_vue uykum olmasa bir makale yazacak kadar iğrençlik var da söz gelimi idareten tiktokçuları hedefe koydum :) Yorumla Deja_vue +1 yıl Ahaha cansın lan sen.Fazla yazdığımızda günah keçisi ilan ediliyoruz. Dikkatli olmak lazım :) Yorumla UykuSuz_KapTan +1 yıl @Deja_vue Bak birde o var haklısın :D Yorumla Deja_vue +1 yıl Canımsın dostum. Yorumla UykuSuz_KapTan +1 yıl @Deja_vue :)) Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl iğrenç değil eğitimsizler 0 2 Yorumla Saraaa___ +1 yıl Asil egitimler daha pi. ç olabiliyo Yorumla UgROzcN +1 yıl o kadar çok eğitimsiz varki eğitimliler kendini bişey sanıyor Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Biri canını fena sıkmış. Anlat matmazel. 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 699 cevap paylaştı. evet bazıları öyle maalesef 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsan değil düşünceleri iğrenç kardeşim 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hem evet hem hayır 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnsan kadar özel bir varlık, bir değer o la maz! 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Neyi beslediğine bağlı 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet. 2 8 Yorumla eflani7878 +1 yıl Allah cc derki yaratılmış larin en güzelini ve en hayırlısı olrak insani yarattık Yorumla madina1 +1 yıl Hep böyle çıkacak mısın karşıma xd Yorumla eflani7878 +1 yıl Nasip Yorumla eflani7878 +1 yıl Sen nekadar çok yorum görüş yaparsan bende seni okdar çok görürüm Yorumla madina1 +1 yıl Eflani abicim sal artık beni Yorumla eflani7878 +1 yıl Ya gören okuyan da sanki sürekli pesinde olduğumu dusuncek Yorumla madina1 +1 yıl Neredeyse her görüşüme damlıyorsun, ne düşünelim Yorumla eflani7878 +1 yıl İlgimi çeken görüşlerine diyelim 😉😉😉 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 545 cevap paylaştı. Yaratıklandın 0 0 Yorumla
sfhdgd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl evet yaaaaağğ ben de dahil 0 1 Yorumla sfhdgd +1 yıl hakaret ederken birbirimize hayvan diyoruz ama bence insan desek daha iyi bi hakaret etmiş oluruz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler 0 1 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Parayı görene kadar Yorumla
zeynnnn12 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Fazlasıyla 1 2 Yorumla zeynnnn12 +1 yıl Geri takip yok mu sara Yorumla Saraaa___ +1 yıl Hyr Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. aynen oyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Evet bence de insanlar iğrençtir
İnsanlardan bir kısmı. Neden böyle düşündüğünüzü bilmiyorum ama insanlar gerçekten can yakabiliyor.
Size hak veriyorum. Lakin tümü böyle değil. Çok güzel ve güzelliklerle dolu insanlar da var.
Biraz daha incelemeniz tavsiyesi ile...
Menfaati bittimi senden kötüsü yok maalesef
Dünyadaki en iyi varlıkta insan olabilir en alçak varlık da
Yaradilanin en üstünü normalde insanoğlu ama işte kimisi iyiye kullanıyor kimisi kötüye
Yaradılanın?
Yaratılan klavye hatası ya
Her insan değil ama insanlığın özellikle tiktok tayfası iğrenç ötesi yaratıklardan meydana gelmekte.
Katılıyorum kardeşim.
@Deja_vue uykum olmasa bir makale yazacak kadar iğrençlik var da söz gelimi idareten tiktokçuları hedefe koydum :)
Ahaha cansın lan sen.
Fazla yazdığımızda günah keçisi ilan ediliyoruz. Dikkatli olmak lazım :)
@Deja_vue Bak birde o var haklısın :D
Canımsın dostum.
@Deja_vue :))
iğrenç değil eğitimsizler
Asil egitimler daha pi. ç olabiliyo
o kadar çok eğitimsiz varki eğitimliler kendini bişey sanıyor
Biri canını fena sıkmış. Anlat matmazel.
cok çok kötüsün harbiden
evet bazıları öyle maalesef
İnsan değil düşünceleri iğrenç kardeşim
Aynen öyle yaaaaa
Hem evet hem hayır
İnsan kadar özel bir varlık, bir değer o la maz!
Neden öyle düşünüyorsun
Neyi beslediğine bağlı
Evet.
Allah cc derki yaratılmış larin en güzelini ve en hayırlısı olrak insani yarattık
Hep böyle çıkacak mısın karşıma xd
Nasip
Sen nekadar çok yorum görüş yaparsan bende seni okdar çok görürüm
Eflani abicim sal artık beni
Ya gören okuyan da sanki sürekli pesinde olduğumu dusuncek
Neredeyse her görüşüme damlıyorsun, ne düşünelim
İlgimi çeken görüşlerine diyelim 😉😉😉
Yaratıklandın
evet yaaaaağğ ben de dahil
hakaret ederken birbirimize hayvan diyoruz ama bence insan desek daha iyi bi hakaret etmiş oluruz
Yaratıklar çok iğrenç bir insan
Öyle
Ne konuda
Aynen öyle
Eveet
İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler
Parayı görene kadar
Kesinlikle bak mesela ben öyleyim
Çok kötüsün yani
Fazlasıyla
Geri takip yok mu sara
Hyr