- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini temiz tuttuysan niyet ve manevi anlamda cinsellige bulasmadan elbet evlenirsin :)
Ancak, hoslandigin varsa belirt illa erkek adim atmali deme...
Onyargi kotudur, ozelliklede karsi cinsden hoslandiginda devreye sokulursa.
İnanki, araci insanlar olsa hayirli islerde. Eskideki gibi yuva kurmak kolaylasir...
Kimsenin anlinda yazmiyor : sevdigi var yok, sevgili ariyor veya aramiyor vb. hakinda bilgide yok hoslandiginin gelde bul ve niyet kur.
Halbuki seffaf olunsa bu vb. konularda cekinmeden niyet belirtilse uyumlu olanla iletisime gecilse vuslat yakin ama nerde o cesaret ve bilincte insanlar? Bendeniz real sanal yasam ayird etmem insaniz sanal robot degil... realdede gorusulur sanaldada zamana yay takip et uyum varsa realde girus aileleri devreye son ve nasipse evlen.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDavada, karşı tarafa kök söktüren ve ayakkabı kadar dili olan bir meslek erbabının bu gibi konularda salağa bağlaması çok garip lan..
Karşı tarafın erkek avukatlarından birini, dava esnasında kafeslemeyi dene..
''Cübben olayım, giy beni'' de; işe yarar belki.04 Yorumla
Soran+1 yılYuhhh :))
- +1 yıl
GSM şirketi avukatı mısın sen?
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Anladım..
Hakim de, pörsümemiş düzgün bir adamsa, ''kalemin olayım, kır beni'' de diyebilirsin. Mübaşiri boşver, iş çıkmaz ondan..
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılayh saçmalamasın o önce bi, ne kalması ne tek başına yaşlılık için hazırlık yapmasıymış. tamam ortamı yok olmuşta hiç mi çalışma ortamında orda burada gözüne kestirdiği biri yok. hadi yok diyelim görücü de mi yok. konu komşu akraba soran soruşturan da mı yok canım, umutsuzluğa düşme sen insanın fikri neyse zikri de o olur. düşündüğü ve olacağına inandığı olayları çeker hayatına pozitif ol, dua et hallolur canım :))
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
- +1 yıl
ne demek, Allah yardımcın olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasip isi bunlar ablacim.. Rabbim hayirlisini versin inşallah. 35 yasndaki kuzenmin düğünü var haftaya. :) yaşa, mesleğe, tipe bakmıyor bu isler. Nasibi olan kuruyor yuvasını.
Gonlundeki guzellikleri yaşarsın umarım.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
142Cevap
+1 yılisterse kalır istemezse kalır herkese göre kısmet var sonuçta yeter ki niyet olsun. Evlenmek istiyorum da kafama göre birisini bulamıyorum ben diyen birisi kusursuz birisini arıyordur veya gözleri görmüyordur kalbi hissetmiyordur başka açıklaması olamaz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılaşk sevgi aramakla bulunmaz o dilediğinde zaten bizi bulacaktır ansızın gelir konar baş ucumuza sonra kovsakta gitmez 30 değil 40 da olsan bu böyledir sırf evlenmek için evlilik yapılmaz evliliği istemek gerçekte bunu yaşamak için evlenilir çevrene bakıpta kararlar verilmez her şey iki kişilikti aşkta sevgide :)
10 Yorumla Ben de 30 yaşındayım ara ara ümdimi kaybeder gibi oluyorum ama yine de yaa nasip diyorum.
Evinizi alın bence, koca bulmak için çabalamaya gerek yok. Sadece sizi beğenen birilerini farketmeniz yeterli olacaktır. Biz buna kafayı kaldırıp etrafa bakmak diyoruz.00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kendi duzenini kursun hayatin tek amaci evlenip cocuk yapmak degil boyle bir zorunlulugumuz yok hic olmadi ! Olacagi varsa zaten senin kontrolun disinda olur olsun diye zorlamak ya da kendini tamamen kapatmak yanlis yasadigin anin tadini cikarmaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalmazzsın ama senı alacak adam buyuk ıhtımal 45-50 yaslarında bosanmıs ama maddı durumu ıyı bırı olacaktır...35 yasında bırıde alabılır ama emın ol adam ıkıncı evlılıgı olacaktır.. uzgunum cevremde genelde boyle.. bu arada bende 30 olmak uzereyım. ben avukat degılım. idari yargı hakımıyım. bence bu hukuk dunyasında var bı anormallık. bence bız evde kaldık
05 Yorumla
Soran+1 yılSayenizde depresyona girdim saolun. En berbat yorum sizden geldi. Tahmin mi yoksa gozlem mi bu yorum?
Cevap sahibi+1 yılgozlem maalesef. sebep ney bılıyormusunuz. soyleyen olmustur belkı asagılarda bılmıyorum.. bız sadece ısımızde rahatlıga ermeye calıstık. ve bence basardıkta. ama dıger hersey ıcın gec kaldık
Soran+1 yılNiye dul olsun ki? 30 ustu bekar erkek olmuyo mu gunumuzde?
Cevap sahibi+1 yıl45 yasındada bekar vardır. muhakkak vardırda. bu yaslardan sonra ınsanların bırbırının kusurunu eksıgını daha net gorup ısı yokusa surme vardır.. anlıyacanız evde kaldık cancagzım. bence bekarlıgında cok guzel yanları var. onlara odaklanın
Soran+1 yılHep bu asosyallikten
+1 yılBende avukatim ve bu sorunun cevabi kesinlikle evet. bazilari kariyer yapicaz diye hayatin anlamini ve sosyalligi yitiriyolar. dank ettiginde de yas 30 u bulmus olabiliyor. elde kalan muhtemelen bir akademik unvan ya da janjanli yabanci ismi olan bir sirketin vs. hukuk danismanligi, avukatligi oluyor..
00 Yorumla
+1 yılevlenirdin ama kariyerli bayanlarda hep bunu görüyorum çevrem de de aynısı var
bir erkek var durumu mesela orta halli
senin gibi birine teklif edecek ama bu beni istemezki düşüncesi oluyor sizin gibilerde bundan dolayı sizin bulma ihtimaliniz oldukça azalıyor00 YorumlaNeden diyorsun? Çünkü sen bile olaya maddiyat kariyer yönünden bakınıyorsun, o güzelim beynin o bedenine haksızlık ediyor..
Ünvanını bırak bir kenara sadece duygularınla kalbinle hisset herşeyden arındırılmış.
Görüyorsun avukatım yazmışın maddiyat girdi konuya 10 kişi evlenelim yazmış, duygularının karşılığını bulamazsın seni gerçekten sevecek kimse bulamazsın bu şekildé..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKariyer ve iş şartları malesef evlilik yaşını uzatiyo, pilotum 30 yaşındayım ve stres oluyorum artik iş ortaminda onumdeki 34 - 35 yasindaki bekar abilerimi görünce.
Yani diyorum ki ayni durum erkekler icinde gecerli aslinda ama realist olmak gerekirse en iyi ihtimalle 32 -33 yasinda birini dusunmeniz lazım en acelesinden hemde.00 Yorumlahayat yenı baslıyor avukat hanım ne bu yorgunluk bu bıkkınlık... gozunuz yuksek degılse ve kadınsanız emınım bır talıbınız cıkar her daım.. yeterki sız umudunuzu ve yuregınızı koyun bır ortaya.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesela ben hic evlenmedim. Hic bir kizla da birlikte olmadim (Bakirim cok sukur). Evlenmeyide dusunmuyorum. Herhalde yanliz basima olecegim. Bunu bilmek beni korkutmuyor ama unutulmak korkutuyor, Umarim unutulmam. Unutulmamak icin de hayir islerinde onlerde kosmayi diliyorum.
Neden mi burdayim? Evimde yalnizim. Canim sikildi. Biraz dertlesmek icin.00 Yorumla
+1 yılKalmaz ya :) yakışmıyor bu soru size avukat hanım. yine de evini alıp dekore etsin imkanı varsa.
20 Yorumla
+1 yılavukat olması ne degiştirir. yalnız ölmenin neye faydası var. uygun birisini bulsun derim. insan tek yaşayamaz.
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. :) dua etsin ama sabırlıda olsun yani yaşım 30 felan demesin kısmeti vardır bir yerlerde.. statü felan takmasın anlaşabileceği gönlünün akacağı birileri muhakkak vardır :)
00 Yorumla
+1 yılValla boyu uzun ve eli ayagi duzgunse gelsin ben alirim :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılNe is yapiyosun ki :)
Soran+1 yıl163 boy nasil kisa mi :)
- +1 yıl
Himmm biraz kisa 185 boy is olarakta ozel firmada calisiyorum kurumsal musteri iliskileri uzmaniyim.
Uyar mi :p
+1 yılniye taç çağındasın
hem kariyer hem güzelsin
pırlanta gibisin bence11 YorumlaBen daha yeni başladık diyorum sen emekliye ayrılıyorsun. Dur bakalım daha yeni başlıyor hayat. Asıl bundan sonra ne yapacaksan yapacaksın. İlla evleneyim diye de aynı evde yaşayan iki yabancı olmayı kimse istemez. Bırakma kendini lütfen.
00 Yorumla
+1 yılinş kalmazsın bul bir avukat yasıtın evlen ilgini blli et hayat yalnız yasanmamalı
20 Yorumlakalirrr.. sonraa yaslari uygun birini ararsin..4-5 sene.. hayatin aci gercegi bu.. bir sey illaki eksik oluyor hayatinda.. ya iş, ya ask, ya da maddiyat
00 YorumlaHala evde kalma denen şey var mı.. Karşına doğru kişi çıkınca olur zaten olması gereken.
10 Yorumla
+1 yıl30 yasında, avukat, orta güzellik. Evlilik konusunda önemli hususlar OLDUĞUNU düşünmüyorum. nasip kısmet işidir bunlar. Bence hayatına bu konuyu boş vererek devam et. Allah hak ettiğini verecektir seni hak edene.
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı davaya girdiği yakışıklı avukatlarla ilgilenebilir. Veya duruşma beklerken gözüne kestirdiği meslektaşına listede kaçıncı sıranın içerde olduğunu sorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi de nasil ilgilenecek? Soru sorsan cevap verir bir iki soru sorar belki o kadar. Koca arayan hafif kiz konumuna dusmeden nasil tanisacak ki?
- +1 yıl
Bir avukat kadın meslektaşını bir çırpıda hafif kadın gözüyle görmez. Öyle düşünmez. Kadın Avukat usul kurallarına uyarsa bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
Nasil bir cevap bekliyorsun?
Mesela birinin buradan cikip "avukat hanim benimle evlenir misin?" mi demesini.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zaman sordum bu soruyu diye düşündüm.. ;)
Benim sorunum da aynı..
Kendi evimi aldım. Dekorasyonuyla uğraşıyorum..
Hangi fakülte çıkışlısınız?02 Yorumla
Soran+1 yılMarmara :)
Demek varmis benim gibiler :) sizin problem ne kaynakli?
Cevap sahibi+1 yılKimseyle flört edecek zamanım olmadı 4 yıldır.. Ankara İzmir gidip geliyorum.. İlgi bekleyen ama benim ciddi anlamda zamanım olmadığını fark edemeyen erkekler, problem.. İzmir'de annemlerle kalıyorum. Ankara'da daire aldım. Dekorasyonuyla uğraşıyorum :))
Bende İstanbul Hukuk çıkışlıyım bu arada.
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Avukatsan evlenme bekar kal. Evlenirsen tek celsede boşarsın herifi yoksa.
00 Yorumla
+1 yılGizliden çık ki talibin seni bulabilsin hayattada böyle gizleniyorsan işin zor
00 Yorumla
+1 yılPrensin gelmemiş daha Sabret :) evde kalmak mı nerde kalcaktın ki? ( Lütfen artık böyle sözlerden kurtulun. )
10 Yorumla- Diğer konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ne erken ne geç evde kalmak söz konusu bile değil mutlaka birileri çıkar karşısına merak etmesin :)
00 Yorumla
+1 yılyok sa sen bir avukatmısın vallla issizler bile evlenirken avukarın bekar kalması normal ama daha 35 daha var illaki cıkar birisi ama 35 ten sonra avukat olan arkadas evlenmesi gercekten cok zordur
00 Yorumla
+1 yıldilediginiz gibi yasayin hayat plan yapmaya gelmiypr planlar tutmayinca insan insan sudan cikmis baliga donuyor hayati akisina birakin evlilik birazda nasip kismet isidir
00 YorumlaKalır tabii, kariyer yapıcam diye hayatına bariyer yapan insanlar, ileride pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak,
02 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin :(
Sana şöyle söyliyim arkadaşımın ablası güzel çekici 37 yaşında falan ağır ceza avukatı çok sosyal ama evde kaldı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu agir cezaci lar da bir kismetsizlik mi var ne?
Rahat ol kısmetin bir yerlerde seni bekliyordur acele ise şeytan karışır bir bayan olarak senin araman abes olmaz mi
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama bekle bekle bisey oldugu yok yaslanip giden bekarlar da goruyorum :(
Soran+1 yılHayir istanbuldayim
Aşk evliliği bu saatten sonra zor. Görücü usulü olabilir.
00 Yorumla
+1 yıloy kıyamam ya bu kadınlarda evde kaldım korkusu çok kötü bişey sanırım
00 Yorumlakader tüm ihtimallerin toplamıdır. kaladabilir kalmayadabilir. ama çabala bence, yalnız yaşamak hiç eğlenceli değil :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ruh halin çok önemli. Sen çok boşlukta hissediyorsun kendini. Banada olmuştu yarışlara az bir süre kala yaşam koçlarım destek olmuştu
00 Yorumla
+1 yılAynı durum bendede var üstelik arkadaşlar Çağırıyor aralarına giremiyorum HEPSİ çiftler evde pinekliyiroz anca Yaş OLDU 31 bizimde :(
00 Yorumlabulursun bir erkek avukat mutlaka sende. avukatlar avukatlarla evlenip 'home office' acar ya o hesap.
00 Yorumla
+1 yılKorkmayın evde kalmazsiniz:)) bir yerlerde bekliyordur sizi :)) e tabi arayışlar da önemli yani. Şöyle helal süt içmiş birini aramak lazım artik:))
00 Yorumla
+1 yılAynı ben :) bence iyi hayırlı bir kısmet çıkarsa evlen derim. Yalnızlık, varlık içinde yoksulluktur çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi avukat aklayabilir kara sevdayi hangi kanun birlestirebilir yurekleri gozlerinde muebbet hapse mahkum olmusken hangi af sevindirebilir icinde sen olan o kalbi
02 Yorumla
Soran+1 yılMutluluga muebbet yesem kesin yarin af cikar :))
Cevap sahibi+1 yıleger hakediyorsan muebbeti hic bir af bolemez o yuregindeki mutlulugu
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalmış zaten birde şu var
avukat, muhasebeci, lanet meslektir, toplumdan uzak asosyal tiptir,02 Yorumla
Soran+1 yılSaol yaa :)
- +1 yıl
çok açık sözlüyüm ama gerçek bu
+1 yılEvde kalmış kızların ben olaydım gocası...( angara oyun havası) hobaa :)
00 YorumlaBekarlık çok keyifli ve rahat bence
Kariyerin de var , hiç takma , hayatın bütün tatlarını yaşa00 Yorumla
+1 yılhele bir resmini yolla ne yapıp yapmayacagına sonra karar verelim :)
00 YorumlaDaha evde kalmis sayilmaz sacmalama firsatlari değerlendir
00 Yorumla
+1 yılo kadar umutsuzluğa kapılma kısmetinde ne varsa o çıkar karşına senin durumda olan çok. daha kötü olanda var. :) bende bazen böyle düşünüyorum.
00 YorumlaBen 31 yasim ilk eşim vefat etti ikinci evlilik gi düşünüyorum sen evleneven kişi 35 olur geç sayilir biraz
00 Yorumla
+1 yıl27 yaşındayım ve mühendisim. bu avukat sensen talibinim : )
03 Yorumla
Soran+1 yılBu tiple evlenmektense evde kalirim daha iyi :)
zaten hava soguk :D- +1 yıl
bu aziz yıldırım ya. ben deilim : )
Soran+1 yılValla mi :)))))
biraz fedakarlık cok azbır fedakarlık baska bırseye ıhtıyacın yok avukat hanım...
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılCok inandim o beni cantada keklik gibi gordu. Ailesini benden ustun tuttu esit bile tutmadi. Hic pesimden de kosmadi.
+1 yılbu işleri hiç anlayamıyorum koca bulmak ya da bayan arkadaş bulmak nasıl bulunuyor bu kadar kolay mı :))
00 YorumlaHemen abimle bas goz edim onu :D yeğen sahibi olmak istiyorm ben :p └(^o^)┘ └(^o^)┘ └(^o^)┘
02 Yorumla
Soran+1 yılAbin kim anlat bakalim bana :)
benim sevgilimde avukat 26 yaşında ama evlenene kadar o da 28 29 yaşında evlencez :D sıkıntı olmaz yani olgun bulabilirsin yasına göre sende
00 YorumlaBen 31 yaşındayım o havada değilim daha =) bayanlar için zor tabi ama olay yaş değil. Geç olsun ömürlük olsun
00 Yorumla
+1 yılHer şey kader kısmet işi, bence kalmaz ama, tercihen kalmak istemiyorsan tabii ki, beni alabilirsin en kötü :D
00 YorumlaAzıcık alımlıysa kalmaz. Avukat olmakla ilgisi yok bence bunun. Ben avukat diye değerlendirmem onu.
02 Yorumla
Soran+1 yılGayette alimliyim
Ölsün artık ne diyim. 4 sene sora 30 bende düşünüyorum ölmeyi
00 Yorumlaarmudun sapı üzümün çöpü yaparsa o avukat evde kalır yani :) :)
00 YorumlaEvde kalmasına kalmaz da , kararları önemli reddederse kalır tabi, yaş aldıkça eksiye gider
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne